1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Agela

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,0 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Service
 
5,9 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Lars,
Halmstad

+
En rymlig lägenhet Service vänlig personal
-
Gammal liten duschkabin bör bytas ut Dålig köksutrustning Städningen inte helt OK

Bekräftad gäst: 2019-05-17


8 av 10

Katja,
Eskilstuna

+
Prisvärt,bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-08-24


7 av 10

kristina,
halmstad

+
Fina rum och stora balkonger samt, stor o fin pool
-
Att de kunde ta kort vid poolen eller att man kunde ta nota o betala när man checkar ut istället för att springa med kontanter vid baren hela tiden

Bekräftad gäst: 2018-08-17


4 av 10

,

+
Närheten
-
Lägenheten var inte städad när vi kom det var hår överallt. Efter önskemål om städning fick vi en förklaring om att vi nog hade fått strykrummet och att det förklarade allt hår. Städerskan kom upp men jag kan inte påstå att det kändes renare. Jag städade själv istället. Extra sängen var en av sofforna, och överdraget på dessa två soffor var bland det vidrigaste jag sett, smutsigt, mängder av fläckar och dammigt. På det låg endast ett lakan som du förväntades att man skulle sova på. Samtliga sängar var dessutom stenhårda. Vattnet på hotellet stängdes av men ingen kompensation eller erbjudande om vatten erbjöds. Personalen hade inte service högst på agendan, och hade dålig koll, gick till hotellet brevid och fick svar på frågor.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


3 av 10

Maja,
Stockholm

+
-
Ingen i personalen kunde någonting. Två nätter fungerade inte ac’n som vi betalat 500kr för. En person från receptionen kom o kollade men kunde inte göra någonting utan hänvisade oss till personen som jobbade på dagen. Frågade henne om en del av pengarna tillbaka men fick då som svar att det är ett hotell och oväntade saker kan hända som inte hotellet kan göra någonting åt.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


3 av 10

Petra,
Nynäshamn

+
Personalen och läget.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


1 av 10

Anders ,
Stockholm

+
Inte så mycket faktiskt.
-
Svin kallt i poolen, över 100 tals myror i lägenheten. Ingen pratar bra engelska, finns ingen hjälp över natten, AC fungerade knappt även fast man hade betalat 500kr för det.

Bekräftad gäst: 2018-05-18


8 av 10

Magnus,
Göteborg

+
Lägenheten
-
Bättre engelska i reception och snabbare agerande på klagomål

Bekräftad gäst: 2018-05-18


8 av 10

Teija,
Hämeenlinna

+
Kiva lapsiystävällinen Huoneistohotelli. Rauhallista, edes kadulta tulleet äänet ei kuuluneet häiritsevästi. Henkilökunta todella ystävällistä. Ihanan iso parveke jossa kuivausteline.
-
Olisi kiva jos lastenallas siivottaisiin joskus. Nyt siellä killui paperia ja pohjalla oli likaa. Huoneen suihkukoppi oli turha ja todella pieni minne ei isompi ihminen mahdu kunnolla. Vessan lavuaarissa ei ollut tulppaa tms että olisi saanut pestä pyykkiä. Hellasta ei toiminut kuin yksi levy, se vähän hidasti hommia mutta pärjättiin kyllä.

Bekräftad gäst: 2018-09-14


3 av 10

,

+
Siisteys hyvä, kiva allas, huoneessa kaikki riittävä kalusto, sijainti Hyvällä paikalla eli rauhallinen.
-
Allasravintolasta puuttui meininki! Eli baarimikko iloinen, muutenkin palvelu oli huononpaa kun pari vuotta sitten,

Bekräftad gäst: 2018-08-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
19
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2015-11-16

Inlägg av KENT F Norrköping, Sverige

Första gången på Kos

Detta hotell i utkanten av Kos stad är mycket fint, bra poolområde med poolbar och sköna solstolar.För det är långt till en bra strand.Vi hyrde bil i 3 dagar och åkte runt ön.mycket fina stränder finns det.Hade balkong mot gatan och det var roligt ,för där fanns det två firmor som hyrde ut cyklar,buggy o motorcyklar.Ock utsikt mot marinan och vilka båtar.Vi åt på ett ställe som heter Greek Corner och ägaren heter Konstantinos ,toppen mat till bra priser,det är värt ett besök.Allen i baren på hotellet var en kul kille.Det var mest Holländare på hotellet,och dom var trevliga.

 
2018-08-11

Inlägg av Ro4242 Amsterdam, Nederländerna

Excellent value for noney

We stayed at Agela for 4 nights. The rooms were clean and spacious. The location is excellent: Totally quite yet only a 5min bike ride (you can rent one next door for 3 Eur/day) to all the buzz & nightlight of Kos. The staff has been super nice and helpful. Only advise for the hotel would be to update the photos on their website. The pool looks actually much nicer in reality (esp in the evening). Tipp: Try restaurant Aliada - 2 min down the road. A true hidden gem!

 
2018-08-06

Inlägg av Parag V Leicester, Storbritannien

Amazing Service

Friendly bar man made our trip so amazing, would defiantly recommend to anyone from couples to family people looking for a small break in this amazing Kos Island. Speak to bar man or Big Papa if you need anything in this hotel as they would get it those in minutes

 
2018-06-30

Inlägg av Audun W Ski Municipality, Norge

Aparment hotel for families

Perfect relaxed aparment hotel for families. Great pool with easy meals poolside. Helpful staff. Short walk to several good restaurants. Bus stop down the road or a 1.5 km walk into Kos town, with trips and beaches.

 
2017-08-18

Inlägg av TinekevB Amstelveen, Nederländerna

Nice apartments in quiet side street

We were with another couple and had an apartment each. Ours was the 2-bedroom variety, which was very spacious. Good beds, proper mattress and pillow. Big on cupboard space too. Only the bathroom was cramped. Tiny alcove for washbasin, it was a challenge not to bang your elbows when brushing teeth!. Tiny shower stall with one of those yucky old curtains that cling to you (and lord knows to who else before you!). Always a flooded bathroom. Friends in other apartment had proper shower with door though. Cleaning and towel change every day. We also had the breakfast, which had limited choices and the same everyday. Nonetheless it was all fresh and tasty. Friendly staff. Good sized swimming pool with enough sunbeds. Wifi was good.