1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Norida Beach Mitsis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Eva,
ÖSMO

+
Att vi fick mat hela hemresedagen.
-
Trots att det fanns en skylt om att inte slösa med handdukar i onödan så bytte städerskan handdukar 2 -3 gånger per dag.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Linda,
Göteborg

+
Allt var bra, mycket trevligt hotell med bästa läget
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-06-07


10 av 10

Anette,
Kristianstad

+
Creperiet, fina pooler o solsängar, stora rum, bra service,
-
Fler solsängar runt poolerna, räcker inte på långa vägar. Behövde gå dit senast kl sju för att hitta lediga stolar. Införa rökförbud runt poolerna och vid serveringarna. Inför ”rökruta”. Otrevligt med all rök när man sitter ute vid showerna eller ligger o solar. Tala om att det kan vara väldigt långt mellan rummen och poolen/havet/huvudanläggningen. Inför att alla får åka med tåget då det är långt att gå, inte enbart family village.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


8 av 10

,

+
All inklusive. Byte av handdukar 2ggr /dag.
-
Mindre förrätt på trerättersrestsurangen, som var väl tilltagna.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


9 av 10

Per,
Sollentuna

+
Servicen
-
Maten höll inte värmen i serveringslådorna utan var ofta ljummen. Bättre uppvärmning av serveringslådorna efterlyses. Gäller soppbehållarna också. Sopporna var alltid ljumma. Varma tallrikar efterlyses också.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


9 av 10

Marianne,
Jönköping

+
ALLT!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Patrik och Slobodanka,
Halmstad

+
Entertainment Team
-
Bankomat (ATM)

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Ulrika,
Birath

+
Otroligt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-05-31


8 av 10

,

+
Läget, många poolområden, bra sängar. Servicen från Panos i snackbaren och nya tjejen från Portugal som jobbade i crepperiet.
-
Kundservice! Att få gästerna att känna sig bekväma. Flertalet otrevliga bemötanden (upplevde de som väldigt stressade och många därav inte så trevliga) och paragrafryttare som styr. Försökte personalen förbättra något för gästen kunde de ändå få reprimander, synliga inför oss, därför att "så fick man inte göra".

Bekräftad gäst: 2019-05-24


9 av 10

Susanna,
Malmö

+
Bra läge vid stranden, flera poolområden och möjligheten till bra och god varierad mat vid olika tidpunkter.
-
Det var stora nivåskillnader som det inte framgick i beskrivningen. Vi klarade oss bra, men andra kanske inte gjorde det. Personalen gjorde sitt jobb bra men det kändes som IM många var stressade och att arbetsbelastningen var hård. Detta kunde ta sig uttryck att de inte var så trevliga mot varandra framför gäster. Detta borde ledningen ta sig en funderare på. Och göra arbetsmiljön bättre för sin personal! Likaså bättre miljötänk! Hade kunnat förbättras på många plan.

Bekräftad gäst: 2019-05-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

2284 omdömen
Utmärkt
 
1174
Väldigt bra
 
641
Bra
 
275
Mindre bra
 
127
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2018-06-13

Inlägg av Madeleine K

Enastående!

Gästvänlig personal, god buffé och a la carte. Fina, stora pooler och bra plats på stranden med massor av aktiviteter. Goda drinkar, bra underhållning på kvällarna och allt har varit tipptopp! 5 av 5 möjliga!

 
2017-08-03

Inlägg av johanssonelofsson Kardamena, Grekland

Paradis!

Direkt när vi klev in i lobbyn blev vi fantastiskt bemötta. Personalen är trevlig, hjälpsam och lärde sig fort våra vanor! Min man hade svårt att gå i backarna med dåliga knän och höft och när vi påtalade det gjorde de vad de kunde och gav oss allihop nya rum så fort det blev ledigt. Maten var god och det fanns alltid något nytt i buffén att prova. Allt var riktigt rent och fint! Vi hade dubbelrum med extrasäng och extrasäng var lika bra som ordinariesängarna och det kändes inte trångt. Ac. fungerade jättebra, vilket är skönt när man inte är helt van vid värmen 😉 Det finns massa positivt att säga, men bästa sättet att säga det på är nog att vi kommer åka hit många fler gånger!!

 
2015-04-12

Inlägg av 628joell Kristianstad, Sverige

Familjeparadis!

Otroligt nöjda med detta hotell och dess omgivning. Reste ett helt gäng på 17 personer med flera små barn. Alla trivdes kanon! Maten, personal, pool och hav. Allt var verkligen toppen! Enda minuset är att det är en bit in till stan, så om man vill sitta och mysa i en hamn får man allt röra på sig.

 
2014-10-07

Inlägg av Wivi_Anne2013 Helsingborg, Sverige

Gordious place

För nionde gången besöker jag Norida Beach Hotel. Det är lika slående varje gång hur familjärt och omhändertagande jag och mina vänner bemöts. Servicen är hög. Maten har stor variation, är utsökt vällagad och mycket mycket god att njuta av. Vacker strand och härliga bad är lyxen bara någon minut från rummet. Helhetsintrycket är exemplariskt. Dessutom finns en villighet och omsorg i att göra oss kunder nöjda och att göra ytterligare förbättringar hela tiden.

 
2014-07-10

Inlägg av Kajsa53 Stockholm, Sverige

Besviken!

Har precis kommit hem efter en blåsig vecka på Kos.Känner oss lite "lurade" av de positiva omdömena om Norida Beach.Vi funderade på om de var skrivna av hotellledingen själva!?Personalen var förvisso vänlig och tillmötesgående - som på de flesta hotell vi bott på. Rummen var helt ok.Bra mat -men oerhört hög ljudnivå i matsalen(inte bara pga musiken)!Det är många hotellgäster men personalen dirigerade bordsplaceringen med beröm!Man fick köa lite om man ville sitta ute och äta. Läget lite trist. Och stranden passar inte om man har besvär från knän o fötter. Det var ganska brant lutning och man sjönk ner djupt vid varje steg - men underbart vatten!! Det fick bli bad i saltvattenpoolerna istället! Det gällde att vara uppe tidigt för att få solstol vid poolerna!Det blev ändå en skön semester - men saknade havsbaden!