Blue Domes Resort & Spa Mitsis Hotels

 • Strandnära
 • Uppskattad All Inclusive
 • Boka dubbelrum med privat pool

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Omtyckta och moderna Blue Domes Resort & Spa Mitsis Hotels stoltserar med sitt läge direkt på den Blå flagg belönade stranden med sitt kristallklara vatten. Här trivs hela familjen med inte mindre än 16 pooler, ett generöst All Inclusive-utbud och bekväma rum. Varför inte lyxa till det med ett dubbelrum med direkt utgång till en mindre pool?

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalow för 2-4 personer. Dubbelrum med privatpool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Familjerum i etage för 4-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Vi har varit på detta hotell tidigare och är jättenöjda. En gång tidigare blev vi uppgraderade ti...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4243 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Blue Domes Resort & Spa Mitsis Hotels är ett elegant All Inclusive-hotell med hög kundnöjdhet. Här bor du direkt vid en privat strand (småsten) som är belönat med Blå Flagg. Vid stranden finns gratis solstolar och parasoller. Vid det härliga poolområdet finns flera med pooler, pool med barnsektion och gratis solstolar, parasoller och handdukar. Alla utomhuspooler förutom barnpoolen är havsvattenspooler. Behöver du släcka törsten finns en pool-/snackbar alldeles i närheten. Hotellets gäster får även använda vattenparken på hotell Norida Beach Mitsis Hotels utan kostnad.

På hotellet erbjuds ett generöst All Inclusive-utbud med bufférestaurang och flera à la carte-restauranger med olika kök (de flesta kräver bordsbokning och vi rekommenderar att du bokar bord direkt efter ankomst). Vissa av à la carte-restaurangerna håller öppet under lunch. Det finns också flera barer på området som erbjuder allt från drinkar, snacks, glass och alkoholfria drycker. Vårdad klädsel gäller i alla restauranger (inte endast under middag).

Gillar du att hålla dig aktiv finns många alternativ. Här hittar du gratis gym, tennis, minifotboll, beach volley, vattenpolo, biljard, pingis och trampbåtar. Gratis windsurfing finns om du har ett certifikat. Hotellets spa erbjuder ett urval av behandlingar mot avgift samt en inomhuspool.

Hotellet bjuder på dag- och kvällsunderhållning och shower för hela familjen. För de små finns lekplats både inne och utomhus, inomhusbio, karusell och studsmatta. Det finns även barnklubb för barn i åldrarna 4-7 år (miniklubb), 8-12 år (maxiklubb) och 13-15 år (juniorklubb), samt ett minidisko. Du surfar med gratis wifi.

Vill du upptäcka omgivningarna är det bara att hoppa på lokalbussen till livliga Kardamena, där du hittar flera restauranger, barer och butiker. Begränsad trafik utanför hotellet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Tidig frukost, kl. 04.00-06:30.
 • Frukostbuffé, kl. 06:30-10.30.
 • À la carte-brunch i temarestaurangerna, kl. 09:00-12:00.
 • Healthy corner, kl. 09:00-17:00.
 • Bakverk och godsaker, kl. 10:30-02:00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Snacks, kl. 12.30-20.30, i de olika barerna.
 • Afternoon tea, kl. 17:00-19:00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag, kl. 18.30-21.30. Det finns bland annat en italiensk, grekisk, mexikansk och asiatisk restaurang. Alla kräver bordsreservation.
 • Daglig påfyllning av minibaren med öl, vatten och läsk.
 • Obegränsat med förfriskningar, lokala och internationella drinkar, öl och vin, kl. 10.00-02.00.

Picknickkorg för lunch kan ordnas vid förbeställning. Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram tills dess att gästen lämnar hotellet för hemresan.

Bra att veta

Hotellets strand har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg. Det betyder att den uppfyller vissa kriterier som rör vattenkvalitet, säkerhet, service och miljöinformation.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen