1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Blue Domes Mitsis Hotels

 • Strandnära
 • Uppskattad All Inclusive
 • Boka dubbelrum med privat pool

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Omtyckta och moderna Blue Domes Mitis Hotels stoltserar med sitt läge direkt på den Blå flagg belönade stranden med sitt kristallklara vatten. Här trivs hela familjen med inte mindre än 16 pooler, ett generöst All Inclusive-utbud och bekväma rum. Varför inte lyxa till det med ett dubbelrum med direkt utgång till en mindre pool?

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalow för 2-4 personer. Dubbelrum med privatpool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Familjerum i etage för 4-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Alla restauranger
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3981 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Blue Domes Mitsis Hotels är ett elegant och högklassigt All Inclusive-hotell med hög kundnöjdhet. Här bor du direkt vid en privat, Blå Flagg-belönad, klapperstensstrand med gratis solstolar och parasoller. Vid det härliga poolområdet finns mängder med pooler, separat barnpool och gratis solstolar, parasoller och handdukar. Alla pooler förutom barnpoolen är havsvattenspooler. Behöver du släcka törsten finns en pool-/snackbar alldeles i närheten. Hotellets gäster får även använda vattenparken på hotell Norida Beach Mitsis Hotels.

På Blue Domes Mitsis Hotels erbjuds ett generöst All Inclusive-utbud med bufférestaurang och flera restauranger som serverar mat från à la carte-menyer, de flesta kräver bordsbokning (vi rekommenderar att du bokar bord direkt efter ankomst.) Det finns också flera barer på området, som alla ingår i All Inclusive. Vissa av à la carte-restaurangerna håller öppet under lunch. Vid middag gäller vårdad klädsel, shorts och sandaler för män är inte tillåtet.

Gillar du att hålla dig aktiv finns många alternativ. Här hittar du gratis tennis, minifotboll, beach volley, vattenpolo, biljard, pingis och trampbåtar. Gratis windsurfing finns om du har ett certifikat. Vill du hålla dig inomhus finns även ett litet gym mot avgift. Hotellets spa erbjuder ett urval av behandlingar, en inomhuspool samt hamam mot avgift.

Hotellet bjuder på dag- och kvällsunderhållning och shower för hela familjen. För de små finns lekplats både inne och utomhus. Det finns även en barnklubb för åldersgruppen 4-12 år samt ett minidisko. Du surfar med gratis wifi.

Vill du upptäcka omgivningarna är det bara att hoppa på lokalbussen till livliga Kardamena, där du hittar flera restauranger, barer och butiker. Begränsad trafik utanför hotellet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Tidig frukost, kl. 04.00-06:30.
 • Frukostbuffé, kl. 06:30-10.30.
 • À la carte-brunch i temarestaurangerna, kl. 09:00-12:00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • À la carte-lunch, kl 12.30-14.30. Det finns bland annat en italiensk, grekisk och sushi. I All inclusive ingår en måltid per à la carte-restaurang under vistelsen. Alla kräver bordsreservation.
 • Afternoon tea, kl. 17:00-19:00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag, kl. 19.00-21.30. Det finns bland annat en mexikansk, sushi, och grekiskt. I All inclusive ingår en måltid per à la carte-restaurang under vistelsen. Alla kräver bordsreservation.
 • Snacks, kl. 12.30-20.30.
 • Daglig påfyllning av minibaren med öl, vatten och läsk.
 • Obegränsat med förfriskningar, lokala och internationella drinkar, öl och vin, kl. 10.00-01.00.

Picknickkorg för lunch kan ordnas vid förbeställning. Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hotellets strand har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg. Det betyder att den uppfyller vissa kriterier som rör vattenkvalitet, säkerhet, service och miljöinformation.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen