1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Blue Domes Mitsis Hotels

 • Strandnära
 • Uppskattad All Inclusive
 • Boka dubbelrum med privat pool

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Det moderna hotellet Blue Domes Mitsis Hotels på Kos lockar med 16 pooler, ett generöst All Inclusive-utbud och ett läge alldeles vid stranden. Rummen är rymliga och i familjerummen får upp till sex personer plats. Är ni ett mindre sällskap rekommenderar vi ett dubbelrum med direkt utgång till en mindre pool!

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalow för 2-4 personer. Dubbelrum med privatpool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Familjerum i etage för 4-5 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Bra service, många poolar
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3867 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Elegant och högklassigt All Inclusive-hotell med härlig utsikt över Kardamena. Vid det härliga poolområdet finns gratis solstolar och parasoller samt en separat barnpool. Alla pooler förutom barnpoolen är havsvattenspooler. Gratis handduksservice. Pool-/snackbar för den som vill ta något att dricka. Stranden vid hotellet har fått EU:s Blå Flagg för sin renhet.

Bufférestaurang och flera restauranger som serverar mat från à la carte-menyer, de flesta kräver bordsbokning (vi rekommenderar att du bokar bord direkt efter ankomst.) Det finns också flera barer på området. Samtliga barer och restauranger ingår i All Inclusive-programmet. Vissa à la carte-restauranger håller öppet under lunch. Vid middag gäller vårdad klädsel, shorts och sandaler för män är inte tillåtet.

Hotellet bjuder på dag- och kvällsunderhållning och shower för hela familjen. För de små finns lekplats både inne och utomhus. Det finns en barnklubb för åldersgruppen 4-12 år samt ett minidisko. Gratis wifi. Stationära datorer kan lånas mot avgift. På hotellområdet finns en souvenirbutik, juvelerare och en minilivs.

Det finns flera sportaktiviteter såsom badminton och dart. Det finns också gratis tennis, minifotboll, trampbåt, beach volley, vattenpolo, bordtennis och biljard. Gratis windsurfing (certifikat krävs). Litet gym mot avgift. Det finns ett spa med ett urval av behandlingar, en inomhuspool och ett hamam mot avgift. Frisör. Gratis solstolar och parasoller på stranden. Vid hotellet finns en lokalbuss som går till Kardamena. Hotellets gäster får använda vattenparken på hotell Norida Beach Mitsis Hotels. Vattensporter mot avgift. Tvättservice och room service finns tillgängligt dygnet runt. Begränsad trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Tidig frukost, kl. 04.00-06:30.
- Frukostbuffé, kl. 06:30-10.30.
- À la carte-brunch i temarestaurangerna, kl. 09:00-12:00.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
- À la carte-lunch, kl 12.30-14.30. Det finns bland annat en italiensk, grekisk och sushi. I All inclusive ingår en måltid per à la carte-restaurang under vistelsen. Alla kräver bordsreservation.
- Afternoon tea, kl. 17:00-19:00.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
- À la carte-middag, kl. 19.00-21.30. Det finns bland annat en mexikansk, sushi, och grekiskt. I All inclusive ingår en måltid per à la carte-restaurang under vistelsen. Alla kräver bordsreservation.
- Snacks, kl. 12.30-20.30.
- Daglig påfyllning av minibaren med öl, vatten och läsk.
- Obegränsat med förfriskningar, lokala och internationella drinkar, öl och vin, kl. 10.00-01.00.

Picknickkorg för lunch kan ordnas vid förbeställning. Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen