1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Akti Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Petter,
Stockholm

+
Lugnt, trivsamt hotell för er som vill slippa poolavtiviteter och många småbarn. Fint poolområde bekväma och solsängar vid stranden med tjock madrass men mindre bekväma vid poolen. Vi åkte med tonåringar där de gick över till systerhotellet-Beach Club där det var full fart jämt. Man får äta där om man bor på Akti Palace men det är rörigt och lite som mellandagsrea på Ikea men bra utbud av mat. Däremot är Akti Palace ett till skillnad ett rofyllt lungt hotell i modern design men knappast fem stjärnor, men det räcker gott. Vill man ta det lugnt och varva ner är det ett bra hotell.
-
Provade alla tre tema restauranger asiatisk, grekisk och fisk men de håller på tok för låg kvalite'. Enda som var på acceptabel var den grekiska. Några norrmän vi träffade gillade den asiatiska, så det beror på vad man har för smak, antar jag eller referensramar. Själv gillar jag inte snustorr sushi makurullar med skinka, eller friterade crabsticks, och helt smaklös biff med nudlar. Den dagliga buffe'n uppskaddes dock mycket av familjen, men jag som reser mycket i tjänsten, kan säga att den motsvarar ett starkt 3 eller max 4 stjärnigt hotell, vilket antagligen beror på råvaror och kunskap i köket. De skulle behöva ta in en riktig kock. Bodde i etage' lägenhet där stora sängarna var bra men enkelsängarna var nog bland det sämsta jag upplevt, och då har jag legat i över tusen hotellsängar. De går bra för små barn, men planera inte att ligga i dem som vuxen. Man ska vara medveten om att stranden delvis består av stenar stora som bollar. Man har löst det med att lägga ut sandsäckar att gå på.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


5 av 10

Alice ,
Stockholm

+
Personalen
-
Bättre utbud av drinkar, bättre information från personalen till oss som bodde där, vi fick ingen information om att vi hade tillgång till det andra hotellet (akti beach) samt att vi ej visste att det var där aktiviteterna hölls

Bekräftad gäst: 2019-07-05


7 av 10

Janne,
Gävle

+
Maten.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-05


8 av 10

,
Stockholm

+
-
Tråkigt med så stark belysning över vissa av matborden "ute" i huvudrestaurangen och belysningen på kvällen i poolbaren. Det borde kunna göras lite mysigare eller dämpa belysningen lite, känns som man sitter i strålkastare på vissa av platserna. Vore även mycket trevligt med ljus på kvällen på borden i poolbaren. Dessutom räcker inte sittplatser till vid baren vid restaurangen på kvällen. Även platser för två personer borde kunna fixas till. Även inne i restaurangen behöver det inte vara full strålkastare vid borden. Känns mera som en skolmatsal än restaurang. Annars är det ett toppenbra hotell

Bekräftad gäst: 2019-06-22


7 av 10

Camilla,
Skövde

+
Bra mat och dryck och nära till sandstrand samt ett bra system för utlåning av poolhanddukar.
-
Trevligare och mer tillmötesgående personal i receptionen (männen som arbetade var bra men ej kvinnorna). Vi hade bokat 2 likadana rum men det ena rummet vi fick var avsevärt mindre än det ena. Vi försökte ändra detta men det gick inte om vi inte ville ha våra barn i en helt annan byggnad vilket vi inte ville.

Bekräftad gäst: 2019-06-21


8 av 10

Anki,
Halmstad

+
-
Tråkigt att vi fick vänta 2 Tim innan vi fick rummet vid ankomst.

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Mats,
Eskilstuna

+
Servicen
-
Åtgärda mycket dålig havsstrand

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Carola,
Åkers Styckebruk

+
God mat, trevlig personal,
-
Större plastmuggar vid poolen/stranden. Fixa ta bort stenar så det blir lättare att gå ner i havet, fler solstolar.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


5 av 10

Frank,
Stockholm

+
Lunch baren
-
Bättre mat och mera variation

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

,

+
Mat o dryck
-
Renare polområde, marken och dynorna var skitiga.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

850 omdömen
Utmärkt
 
406
Väldigt bra
 
288
Bra
 
104
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2016-06-29

Inlägg av ViktorNilsson Borås, Sverige

Bra service, bra mat och överlag ett bra hotell.

Detta är ett all inclusive hotell. de serverar en stor buffé på kvällarna, utöver det kan du välja tre tillfällen där du går till en separat restaurang och får antingen asiatiskt, grekiskt eller fisk serverat. Polområdet ligger nära havet med fin utsikt, finns även tillgång till en strand. 4 tennisbanor finns på området. Väldigt trevlig och hjälpsam personal, skulle säga att de förhöjde upplevelsen mycket.

 
2015-12-15

Inlägg av Lina K

Underbart!

Jag och min syster var här i Juni. Vi hade ett rum med delad pool, vilket jag starkt rekommenderar. Servicen över lag var helt fantastisk, alla - var du än gick var så glada och trevliga. I restaurangen fanns det alltid något att variera med under veckan och personalen var alltid trevliga och välkomnande, inte alltid man ser detta på hotell där dricksen från gäster med gummiband runt handleden är sällsynt. Att möta personal, trädgårdspersonal till kypare med ett leende gav verkligen det lilla extra. Varm känsla när vi lämna och kommer absolut att återvända.

 
2015-07-09

Inlägg av Monica L

Fantastisk mat, men...

Detta hotell har flera fördelar men också några nackdelar. Maten var fantastiskt god! Vi har aldrig varit så nöjda med mat och vin på någon annan resa. Allt var väldigt vällagat och köttet var verkligen bra. Vi hade ett lite större familjerum och det var helt ok. Dubbelsängen var skön, inte alls så hård som vi är vana vid sen tidigare på grekiska hotell. Barnens sängar var dock hårda. Poolområdet var bra. Solsängarna räckte, så man behövde inte gå upp extra tidigt för att boka plats. Solsängarna var dessutom bekväma med en tjock madrass. Det fanns även "solpuffar" som vad supersköna att ligga och sola i. Det som inte var bra var framförallt havsbadet. Stranden bestod av sand/småsten, men botten var fylld av stora stenar. De hade lagt ut gångar med säckar att trampa på för att man överhuvudtaget skulle kunna ta sig ut i vattnet. Klart den sämsta strand vi har varit på. Det var inget animationsteam, väldigt lite kvällsunderhållning och inget annat att göra på kvällarna. Stället var ganska dött... Visserligen gick gratisbussar in till Kardamena, men där fanns heller inte mycket att göra. Vet inte om vi hade extrem otur, men under de 11 dagar som vi var här blåste det kraftigt oavbrutet. Det kändes t.o.m. lite kyligt vissa kvällar.

 
2015-06-02

Inlägg av Henrik J Karlshamn, Sverige

Ett kanonhotell med bra mat och service

Detta hotell är ett av de bättre hotell jag någonsin varit på! Väldigt bra service, mycket trevlig personal och framförallt otroligt vällagad och god mat. Kan mer än gärna rekommendera detta hotell! Drinkar som ingår i all inclusive blandas med riktig sprit! Ingen "ful" sprit som det oftast är. Kända märken av olika sorter. När det gäller maten är det inga överfyllda fat som serveras utan det läggs upp lagom på faten och lagas efter hand. Otroligt god pasta och filé av kalv, fläsk, kyckling och lamm var favoriterna. Åt dock det mesta och jag är kräsen när det gäller mat! Ett kanonhotell!

 
2014-06-14

Inlägg av tomstal Stockholm, Sverige

Grymt hotell!

Reste till Akti Palace med min flickvän för ungefär en vecka sedan. Hotellet låg endast cirka 15 minuter från flygplatsen med busstransfer, vilket var väldigt skönt. Hotellet var väldigt modernt och fräscht! Sängarna var extremt sköna och rummen snyggt inredda. Mindre kylskåp fanns som fylldes på (gratis) med en flaska vin, juice och vatten varje dag. Bra städning. Toaletterna var fina! Vi upplevde att maten var mycket bra, med ett stort utbud av både grönsaker och varmrätter. Allting var mycket proffsigt tillagat och med stort fokus på renlighet! Fanns mycket att välja på! Kött, fisk, fågel, vegetariskt, sallad, grekiska rätter... Perfa! I poolbaren på dagarna kunde man avnjuta dels dryck men även enklare mat, så som pizza, souvlaki, m m. Perfekt och väldigt gott. Personalen var trevlig och väldigt tillmötesgående. Man märkte att hotellet arbetade aktivt med att utveckla sitt koncept (är ju ett relativt nystartat hotell). Man var service-minded och bjöd alltid på vänliga leenden. Hotellet anordnade även gratis bussresor till Kardamena (cirka 4 km från hotellet), där ett större utbud av affärer och nattklubbar fanns att tillgå. Vidare erbjöd man även på gratis WiFi. Gym fanns också, vilket självklart var gratis! Stranden var väldigt fint och kändes orörd. Där fanns även gratis solstolar och parasoll. Klipperstensstrand med mycket sten i havet (för de som tycker sådant är obekvämt). Vi är mycket nöjda med vår resa och kan definitivt tänka oss att återvända till Akti!