Kundomdömen om Akti Beach Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 62 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,1 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten var kanon fanns mycket att välja mellan. Rummet var bra.
-
Tyckte att man kunde få riktiga drinkar istället för färdigblandat i flaskor. Sängarna kunde vara bättre, riktiga dubbelsängar istället för 2 enkelsängar som gled isär när man skulle vända sig om.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Alla de olika pool områderna: Livlig barnpool, lungt vid 1 pool, nära till buffen vid 1 pool, osv
-
Det var väldigt halt runt poolen pga underlaget, betong? Kanske borde ha trä istället? man var lite orolig att barnen skulle halka och slå sig

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

+
Maten var helt fantastisk likaså poolbaren där man bara kunde gå plocka och äta det man ville. Personalen var också trevlig och hjälpte en. Och butiken i lobbyn var helt perfekt.
-
Det enda jag har att klaga på är sängen. Den var hemsk, stenhård. Blev inte mycket sömn för mig pga detta.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

+
Rent och snyggt. Bra mat och dryck (var inga problem är få "riktiga drinkar" bara man frågade). Fina poolområden (speciellt "palmetto"). Trevlig personal.
-
Förslag på förbättringar: Större utbud av grekisk mat på buffén. Saknade även "tilltugg" (Lite nötter eller chips tex) Wi-Fi på hela hotellet Städning även på balkongen (gjordes 1 gång på hela veckan)

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

+
Maten och personalen
-
Renovering av rummen. Fram för allt sängarna, Viktigt med bra sängar på semester

Bekräftad gäst: 2019-09-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

+
Jättebra bemötande. Chefen Carola är jätte bra och trevlig person. personalen är trevliga och hjälpsamma. Teamet för aktiviteter och nöj är så bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

+
Fräscha pooler och bra matutbud i restaurangen.
-
Förklara storleken på området, inte så kul att man bokar strandnära hotell och bor längst bort från stranden så det tar 8-10 min att gå (man måste även passera hotellets avloppsanordning som bokstavligt talat luktar as), varje gång man ska till och från strand och restaurang. Lite bättre variation på maten, mycket att välja på vilket var bra men mindre kul var det att det var likadan mat varannan dag typ. Utifrån er hemsida fick jag intrycket att det var ett hotell för aktivitet. Tog med träningskläder då ni hade "gym" vilket var en av anledningarna till att vi bokade just detta hotell. Det där "gymmet" var jättedåligt. Trasiga maskiner, gammal utrustning och dåliga öppettider, det blev ingen träning tyvärr.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

+
Läget var bra
-
Viss personal var väldigt otrevliga

Bekräftad gäst: 2019-08-09


5 av 10

+
-
Först trodde jag det bästa var att hotellet var nära stranden men sen skulle jag inte lyfta stranden till skyarna. Tyckte solstolar och dylikt var dåliga eller trasiga på både stranden och hotellområdet. Det stog att man skulle få WI-FI i sitt rum men det fick man inte utan man skulle betala 24 euro extra för det!!!! Sen skulle sällskapet till mig ha en sulky som de inte ens fick och tyckte informationen från er på Apollo var bedrövlig. Ni har otroligt mycket att förbättra och detta kan nog vara sista gången jag reser med er på Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

1917 omdömen
Utmärkt
 
825
Väldigt bra
 
708
Bra
 
252
Mindre bra
 
86
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av _anna_henriksen1 Västerås, Sverige

Mellanklass hotell

Vi reste med Apollo till Akti Beach Club Hotel. Håller inte riktigt med att det är ett 4-stjärningt hotell jag skulle nog säga att det är mer ett mellanklass hotell 3-stjärnigt. Vi fick ett dubbelrum i själva huvudbyggnaden en våning upp rum 107 med utsikt över restaurangtaket och mot havet. Vi hade en fruktansvärd stank i vårt badrum vilket vi tror det kom från rören, det var inte trevligt. Air-condition fungerade inte första natten och dom resterande nätterna hade vi problem med en bra temperatur. Rummet är slitet och inte så bra städat på hela veckan vi var där. Hårda sängar och kuddar. Maten på hotellet var helt ok och det fanns tillgång till mat hela dygnet. Drycken varierade i smak och vi lyckades få bartendern att trolla fram Prosecco. Det fanns gott om pooler och upplevde inte direkt att det var svårt att få en solsäng, men det reserverades redan vid 07.00 tiden. Solsängarna på stranden var också gratis. Det var saltvatten i poolen vilket jag tyckte var lite konstigt. Stranden var smågrus och det var mycket svårt att komma i vattnet då det låg hala stora stenar, inget för småbarn. Ett måste är badskor. Det fanns trampbåtar som var gratis att låna. Stranden var lite skräpig. Det går en buss till närmaste by som är gratis, tidtabell finns i reception. Kommer nog inte att åka tillbaka till detta hotell.

 
2019-05-11

Inlägg av Idaaamanda

Trevligt hotell

Väldigt bra, trevlig och hjälpsam personal. God mat från väldens olika kök. Många pooler och barer vilket är bra. Skulle rekommendera hotellet åt familjer med barn i alla åldrar då de finns massor med aktiviter för barn.

 
2016-07-28

Inlägg av Sami V

Perfekt mat och omgivning

Riktigt bra hotell. Personalen var vänlig och hjälpsam. Maten var grym och med bra kvalité. Många pooler att välja på, och havet precis i närheten. Många små kiosker med snacks som pizza och hamburgare. Pizzan var perfekt.

 
2020-05-24

Inlägg av Scott_888bra Dublin, Irland

Bring back the old animation team!

I never leave reviews but someone from the animation company or hotel needs to know that they make awful choices with their animation team some years and needs to be improved. I’ve been to this hotel for several years now and honestly the best animation team they had was in 2013! They need to make an Allstars animation team and bring back the best people over the years. In 2013 there was a Scottish girl with red hair who was the best at almost everything. She danced amazing and spoke to everyone. She even tried to communicate with people who’s language she didn’t understand which I think customers always appreciate and find entertaining. My daughter still asks about her every year when we go. Some years, some of the dancers they get are awful. We have to sit through a show of just anyone being put on the stage who can’t dance or at least be funny. so we end up going outside the hotel for entertainment. The one thing I noticed that year in 2013 , was there was an English girl. But the English girl couldn’t understand the Welsh customers or Irish accent. So even though she was English she couldn’t actually understand other people from the United Kingdom. But the Scottish girl could understand anyone and everyone who spoke English. The English girl was great with kids but the best in the mini club was a polish girl called asha! And the best entertainer was an Italian guy called mitch. He couldn’t dance but he was funny to watch and never took himself seriously. They need to get that Scottish girl, Italian guy and polish girl back to create the best team because each year I go there maybe one person who’s really good and the rest average. They need to have a few good people. The other animation teams they have are average and its put me off going back every year after several attempts. The hotel is important but the animation is what makes the holiday and without a good one it’s not worth the money. The hotel food has a good selection. The cleanliness is pretty good too and drinks selection good for all inclusive. Would recommend the hotel but the entertainment really needs to improve majorly.

 
2019-12-30

Inlägg av 432connors

Disappointing hotel, lovely island !!

Stayed here for 14 nights, at first look of the hotel, lobby is big, clean and rather nice looking. When I steeped into my room I was very disappointed, the rooms them selfs are very dated, a/c didn’t work and a very weird smell coming from the drain in the bathroom. We had problems with ants aswell. Staff were very miserable and not welcoming what so ever, while eating they take your plate and your glass assuming you have finished and after thanking them for taking the plate etc you were ignored. House keeping again very poor they just assume making the bed is job done. Most of the food was tasteless and boring. On the other hand highly recommend the Chinese section of the buffet quite possibly the only saving grace of the holiday, the cocktails are terrible pre made in bottles, basically like wkd. Felt like I was robbed of my money, considering it is a “4 star” hotel I expected way more. Kos town and the other little towns are very nice and quite friendly, had no problems with that. It is a very beautiful island for side seeing and exporing a massive shame about where I was staying. To sum it up I would come back to Kos but I would find another hotel.