1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Aeolos Beach Resort

  • Strandnära
  • Bekvämt med All Inclusive

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Aeolos Beach Resort är ett stort All Inclusive-hotell som klättrar längs bergssluttningen i Perama. Här har du en fantastisk vy över stranden och havsutsikt från många av rummen. Njut av lunchen som serveras på hotellets egen strand. Efteråt väntar avkoppling vid strandbaren med något gott att dricka.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum, Garden Wing för 1-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Familjerum för 4 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Tvårumssviter för 4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Fräsch och fin buffé och service i restaurangen och hotellbaren.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1713 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aeolos Beach Resort är ett stort hotellkomplex av god standard och med många faciliteter. Det mysiga hotellområdet består av en huvudbyggnad och ett stort område med bungalows. Här finns restaurang, pool-/snackbar och bar. Gästerna erbjuds en härlig infinitypool i bungalowområdet som alla gäster kan nyttja. Här finns gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition. Vid huvudbyggnaden finns en separat barnpool för de yngre gästerna. På hotellets egen strand finns en bar, där lunchen serveras. Gratis solstolar och parasoller på stranden.

Lekplats och trädgård. Gratis gym som är mycket enkelt och litet. Gratis bastu, beach volley, tennis och bordtennis. Spa mot avgift. Biljard mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Dag- och kvällsunderhållning. Souvenirbutik och tobaksaffär. Tvättservice mot avgift. Hotellet ligger på en bergssluttning med stora nivåskillnader och backar inom hotellområdet. För att komma till stranden går man genom en tunnel. Vi rekommenderar badskor på stranden, eftersom det finns mindre stenar i vattnet. En tunnel under vägen leder till sand-/klapperstensstranden. Ca 100 meter till livsmedelsaffär. Ca 3 kilometer till Benitses med många restauranger och affärer. Flygtrafik över hotellet kan uppfattas som störande. Genomfartstrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frukost, kl. 7.00-10.00.
- Lunchbuffé eller lunch på strandrestaurangen (pizza och pasta), kl. 12.00-15.30. Lunchkorg.
- Middagsbuffé, kl. 18.45-21.45, barnbuffé, kl. 19-20, temabuffé ett par gånger i veckan. Vårdad klädsel krävs. En middag kan intas på à la carte-restaurangen mot reservation.
- Snacks, kl. 11.00-17.00.
- Eftermiddagste och kakor, kl. 16.00-17.00.
- Glass till barnen, kl. 11.30-17.30.
- Obegränsat med förfriskningar, kaffe, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
- Aktiviteter och underhållning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.