Kundomdömen om Saint Nicholas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 65 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Joakim,
Ljungby

+
Bra service/trevlig personal och bra frukost
-
Lite bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-07-30


2 av 10

Johanna,
Helsingborg

+
Oliv träden
-
Städning var katastrof. Lakan o handdukar ofräscha o håliga

Bekräftad gäst: 2019-07-02


1 av 10

Susanne ,
Kungshamn

+
Inte mycket. Jag kan ändå säga att det var gröna omgivningar.
-
Förbättra rummen, fanns ingen som helst ventilation förutom AC. När vi kom till rummet på kvällen var det +33 grader och efter ungefär 2 timmar var det +28 grader. Det gick inte att sova. Sängarna var bedrövliga. Jag hade en fjäder i ryggen i en för övrigt stenhård säng. Dålig städning under veckan, vi fick be om att få städat en eftermiddag. Rummet väldigt tråkigt möblerat och förutom sängar två hårda stolar och ett bord. En kväll tänkte jag att gå ut i Gouvia för att hitta ett annat hotell för att få sova. Hotellägarna tyckte inte om att vi påpekade brister och uppförde sig otrevligt och sa att det fanns inget de kunde göra för t ex värmen på rummet. Matsalen såg ut som en skolmatsal med en sorglig möblering. Kaffe från en gammal automat smakade dåligt. Frukosten i övrigt såg likadan ut varje dag, totalt utan någon inspiration för att ge gästerna något extra. Tre tallrikar med hårda kex, det vita brödet och en söt kaka varje morgon. Det kändes snålt och spartanskt. Hela hotellets inne miljö kändes som något övergivet ställe från 1950-talet eller tidigare med möbler utsatta bara för att. Jag kan säga att vi valde att spenderade tiden ute istället för att vara på detta sorgsna hotell. Det var inte värt pengarna. Jag hade 7 dygn med dålig sömn.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


6 av 10

,

+
Miljön/ naturen runtomkring .
-
Bättre sängar. De var så hårda som man knappt kunde sova.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


7 av 10

Dan,
Göteborg

+
Poolområde/trädgården
-
Bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


8 av 10

Eva,
Göteborg

+
Trevlig personal. härlig pool och trädgård. Lugnt och tyst.
-
Bättre sängar och kokplattor.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


8 av 10

Ellinor,
Malmö

+
Trädgården/poolområdet
-
Fler solstolar

Bekräftad gäst: 2019-07-02


6 av 10

,

+
Fin trädgård
-
Städningen av rummet. Ingrodd smuts och löst hängande eluttag och väggkrokar både i rummet och i badrummet

Bekräftad gäst: 2019-06-25


3 av 10

,

+
Trädgården
-
Vårt första rum var bedrövligt luktade fukt och mögel sedan fick vi byta rum det var helt okey men hotellet behöver verkligen fundera över dessa ohälsosamma rum de hyr ut inte okey

Bekräftad gäst: 2019-06-25


1 av 10

Karin,
Sundbyberg

+
Trädgården
-
Sluta ha med hotellet. Vi bytte rum två gånger. Samtliga tre rum vi bodde i var fuktskadade, luktade illa och hade synligt mögel. Det var riktigt dåligt städat och stenhårda sängar. I första rummet rann det vatten från kylskåpet så att det var en stor vattenpöl på golvet, toalettens spolfuktion fungerade inte och det luktade fruktansvärt av gammal fukt. I andra rummet som var nybyggt och såg fräscht ut var allt fuktigt. Det kröp upp vatten på toalettväggarna och badrumsgolvet var byggt så att allt duschvatten rann ut i köket. Det tredje rummet hade svartmögel på väggarna, toaletten rann hela tiden, toalettdörren var så uppsvälld att den inte gick att stänga och det var en myrstack bakom toaletten. Det var massor av flygmyror på kvällen. Så många att fönstret var svart. Trots att vi gick och klagade fick vi inte hjälp. Hotellägaren var varken trevlig mot oss eller andra som klagade. Det otrevliga bemötandet diskuterades mellan gäster vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

261 omdömen
Utmärkt
 
133
Väldigt bra
 
91
Bra
 
24
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-06-10

Inlägg av tottet2016 Motala, Sverige

Gammalt ganska slitet hotell

Ett gammalt och ganska slitet hotell i Guovia men med trevlig omgivning i vacker grönska med olivträd och prunkande växter i juni månad. AC som visserligen ingår i priset men funkar sisådär likaså kylskåpet som är riktigt gammalt med dålig kyla. Sängar utan bäddmadrass och täcken, en extrakudde för 2 Pers. Mycket sparsamt med hushållsartiklar: endast grogglas, ingen skärbräda, 1st. Brödkniv mm. I baren och restaurangen är priserna höga exempel: 10 euro/pers för frukost, 3 för en 33:a Mythos. Men vi trivs bra ändå eftersom vi gillar Greklands alla öar.

 
2019-09-18

Inlägg av Golly-Ollie Midlands

September Trip

Lovely family run hotel at the top of a “hill”. Nice and clean but very basic however the price we paid reflected that. Room was big with a little kitchenette in it. About ready for a bit of a makeover. Beds were very hard. Nice breakfast, excellent bar staff and bar area. About a 10 min walk from Gouvia centre. Cheap and cheerful. It suited us ok for just a week.

 
2019-09-14

Inlägg av Yorkshirewifey South Yorkshire, Storbritannien

Great location but needs updating

We booked St Nicholas as a late deal, so it was a reasonable price for 3* accommodation. The hill wasn’t a problem for us, & the hotel is quiet with lovely grounds. All staff were friendly & helpful, and breakfast was better than some reviews suggested. The main hotel certainly needs modernising, and I understand that there is a newer block. When we arrived we reported 2 damaged sockets & blocked drainage from the bath - but these were both resolved within one day. We had a lovely holiday, but felt that the general maintenance & level of cleaning needs improvement in today’s tourist climate.

 
2019-09-11

Inlägg av 2ilket

Peaceful, great service and good food

We had food for only 2 days at Saint Nicholas, but the food and service was so good! I recommend to eat here instead of Gouvia. Especially Billy is really friendly and will take good care of you :) We also rented a car for a really good price at the hotel and they delivered it just at the entrance of the hotel, was perfect! A few improvents: renovating the kitchen and bathroom, they need a make-over for sure and we would like softer beds. Besided that the garden is really beautiful and peaceful, you will relax for sure. Thanks staff for the great holiday!

 
2019-08-18

Inlägg av Jayne H Wednesfield, United Kingdom

Could've stayed at least another week!

The pool is amazing, the staff are all wonderful, special mention to Tony, Billy, Niko and Angelo,the bar is great & the food is lovely. The hotel itself is tired in places and could do with some updating and redecorating but for what we paid it really was great value. This was our first time here and we will go back. The hill is do-able for most people, but you can get a taxi for 6euro from the town to the hotel. We booked bed & breakfast. We had a kettle and cups in our room, along with a toaster. There was also a hairdryer. The shower was fun....if you had it on too high it would fling off the holder and soak the bathroom! :) All rooms have aircon and a safe. Breakfast had something for everyone, cereal, toasts, continental style, bacon, sausage, lots of fruit and juices available too.