1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Saint Nicholas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,6 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10

10 senaste omdömen


2 av 10

Johanna,
Helsingborg

+
Oliv träden
-
Städning var katastrof. Lakan o handdukar ofräscha o håliga

Bekräftad gäst: 2019-07-02


1 av 10

Susanne ,
Kungshamn

+
Inte mycket. Jag kan ändå säga att det var gröna omgivningar.
-
Förbättra rummen, fanns ingen som helst ventilation förutom AC. När vi kom till rummet på kvällen var det +33 grader och efter ungefär 2 timmar var det +28 grader. Det gick inte att sova. Sängarna var bedrövliga. Jag hade en fjäder i ryggen i en för övrigt stenhård säng. Dålig städning under veckan, vi fick be om att få städat en eftermiddag. Rummet väldigt tråkigt möblerat och förutom sängar två hårda stolar och ett bord. En kväll tänkte jag att gå ut i Gouvia för att hitta ett annat hotell för att få sova. Hotellägarna tyckte inte om att vi påpekade brister och uppförde sig otrevligt och sa att det fanns inget de kunde göra för t ex värmen på rummet. Matsalen såg ut som en skolmatsal med en sorglig möblering. Kaffe från en gammal automat smakade dåligt. Frukosten i övrigt såg likadan ut varje dag, totalt utan någon inspiration för att ge gästerna något extra. Tre tallrikar med hårda kex, det vita brödet och en söt kaka varje morgon. Det kändes snålt och spartanskt. Hela hotellets inne miljö kändes som något övergivet ställe från 1950-talet eller tidigare med möbler utsatta bara för att. Jag kan säga att vi valde att spenderade tiden ute istället för att vara på detta sorgsna hotell. Det var inte värt pengarna. Jag hade 7 dygn med dålig sömn.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


6 av 10

,

+
Miljön/ naturen runtomkring .
-
Bättre sängar. De var så hårda som man knappt kunde sova.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


7 av 10

Dan,
Göteborg

+
Poolområde/trädgården
-
Bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


8 av 10

Eva,
Göteborg

+
Trevlig personal. härlig pool och trädgård. Lugnt och tyst.
-
Bättre sängar och kokplattor.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


8 av 10

Ellinor,
Malmö

+
Trädgården/poolområdet
-
Fler solstolar

Bekräftad gäst: 2019-07-02


6 av 10

,

+
Fin trädgård
-
Städningen av rummet. Ingrodd smuts och löst hängande eluttag och väggkrokar både i rummet och i badrummet

Bekräftad gäst: 2019-06-25


3 av 10

,

+
Trädgården
-
Vårt första rum var bedrövligt luktade fukt och mögel sedan fick vi byta rum det var helt okey men hotellet behöver verkligen fundera över dessa ohälsosamma rum de hyr ut inte okey

Bekräftad gäst: 2019-06-25


1 av 10

Karin,
Sundbyberg

+
Trädgården
-
Sluta ha med hotellet. Vi bytte rum två gånger. Samtliga tre rum vi bodde i var fuktskadade, luktade illa och hade synligt mögel. Det var riktigt dåligt städat och stenhårda sängar. I första rummet rann det vatten från kylskåpet så att det var en stor vattenpöl på golvet, toalettens spolfuktion fungerade inte och det luktade fruktansvärt av gammal fukt. I andra rummet som var nybyggt och såg fräscht ut var allt fuktigt. Det kröp upp vatten på toalettväggarna och badrumsgolvet var byggt så att allt duschvatten rann ut i köket. Det tredje rummet hade svartmögel på väggarna, toaletten rann hela tiden, toalettdörren var så uppsvälld att den inte gick att stänga och det var en myrstack bakom toaletten. Det var massor av flygmyror på kvällen. Så många att fönstret var svart. Trots att vi gick och klagade fick vi inte hjälp. Hotellägaren var varken trevlig mot oss eller andra som klagade. Det otrevliga bemötandet diskuterades mellan gäster vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-06-10


9 av 10

Camilla,
Göteborg

+
Hemtrevligt
-

Bekräftad gäst: 2018-06-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

248 omdömen
Utmärkt
 
127
Väldigt bra
 
89
Bra
 
22
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-06-10

Inlägg av tottet2016 Motala, Sverige

Gammalt ganska slitet hotell

Ett gammalt och ganska slitet hotell i Guovia men med trevlig omgivning i vacker grönska med olivträd och prunkande växter i juni månad. AC som visserligen ingår i priset men funkar sisådär likaså kylskåpet som är riktigt gammalt med dålig kyla. Sängar utan bäddmadrass och täcken, en extrakudde för 2 Pers. Mycket sparsamt med hushållsartiklar: endast grogglas, ingen skärbräda, 1st. Brödkniv mm. I baren och restaurangen är priserna höga exempel: 10 euro/pers för frukost, 3 för en 33:a Mythos. Men vi trivs bra ändå eftersom vi gillar Greklands alla öar.

 
2019-07-11

Inlägg av Spud1096 Dorset, Storbritannien

Perfect!

Hotel was amazing. Typical Greek design with great facilities. FOOD IS AMAZING! Highly recommend the ‘Greek night’ which involves and all you can eat BBQ! Staff are lovely. Pool is lush & so is the bar!

 
2019-07-08

Inlägg av 342maxinem Taunton, Storbritannien

Beautiful Family Run Hotel

Having just returned from a lovely holiday here we can only praise all the lovely staff, Sophia, Nico, Tony & ‘Billy’ (Vassilis) and the family Mrs Alice & Mr Nicholas for making us feel so welcome. Anything you needed fixing etc you only had to ask Vassilis at the desk and it was sorted within 10 mins. The Hotel is set in beautiful gardens within an olive grove. Very peaceful setting at the top of a hill, the climb was too much for me as I have mobility issues, but just ate at the pool bar/taverna and the food was excellent. Food & drink prices were reasonable and apparently compared favourable with prices down in the town. Having seen praises outweighing the criticisms we booked with confidence. Greek accommodation tends to be simple but we had no complaints, room cleaned daily, floor mopped and linen changed regularly. Air conditioning had been upgraded in our room and was very efficient and quiet. Comments made on trip advisor I feel should be helpful for people to choose were is appropriate for them to stay, we all have different expectations, but you cannot complain because the Hotel is not up to your expectations when you have chosen based on price and this hotel is just what it says it is ‘Small & Friendly’ it doesn’t claim for or profess to be a Boutique Hotel, and doesn’t charge Boutique prices. We will be coming back again for another lovely quiet & relaxing stay in its beautiful setting

 
2019-07-05

Inlägg av Soopau Lincolnshire, Storbritannien

It is a family run Greek Hotel!

Late booking for what turned out to be a wonderful 2 weeks. Read reviews before we came and can conclude as ever that some folks will never be happy. Yes there are a few issues with plumbing and the air conditioning takes an age to cool the room but it is not charged as an extra which is often the case. The rooms are great . We had towels changed frequently and bedding at least twice. I didn't need the top sheet so folding it at the bottom of the bed was sensible. The beds were firm and if I had an issue it would be for softer pillows. The hill was not a problem for us. The staff were more than good and we had no issue getting the remote for aircon. Nicos even came up as he initially gave us the wrong one and made sure all was well. We ate in 3 times at night and food was very good. It is not a five star luxury resort and I have stayed in such places and expected luxury . In this place I expected what it says in the title of my review and got all I expected and more. I am sure Nicos plans changes and upgrades but there are no major issues here. Loved it! P.S. as we entered July the average age of the guests dropped by about 30 years so I am sure it gets noisier!!

 
2019-07-03

Inlägg av salllyoBristol bristol

Fantastic find

Really liked this hotel. Our room was huge, a typically Greek room. I read reviews complaining about the rooms but I thought they were fine, and there was always hot water in the shower(been to lots of hotels where the water was limited!) Breakfast was fine, typical Greek breakfast. Loved the bar and Tony and Billy were great barmen. Saw complaints about the road and the hill - it wasn’t that bad a slope just take your time. The road was busy but there are pedestrian crossings - just use them and it’s fine. We loved our time here and are planning to return next year.