Kundomdömen om Primavera

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 66 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Birgit,
Nässjö

+
Trevlig personal , trevlig uteplats
-
Påfyllning av duschschampo, byte av handdukar

Bekräftad gäst: 2019-10-01


9 av 10

May-Lis,
Göteborg

+
Läget, maten
-
Sängarna var bedrövliga, stenhårda. Behövs en bäddmadrass. Kan inte sova direkt på resårerna. Parasoll på balkongen. Jättedyrt att ha AC.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


9 av 10

Jörgen ,
Hisings Kärra Göteborg

+
Sköna sängar. Mycket trevlig personal.
-
Väsen från trafiken.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


3 av 10

,

+
Frukosten. Städning dagligen
-
Duchkabin är alldeles för trång. Sängar stenhårda. Inga Glas eller dylikt på rummet.gick heller inte att få låna. Laddningsuttag finns bara ett o det var glappkontakt i det. Kylskåp o ac som brummade högt. Iskall pool, solsängar behöver lagas eller bytas ut

Bekräftad gäst: 2019-09-17


7 av 10

Monalisa,
Göteborg

+
Området var välskött
-
Det fanns ingenting att se i omgivningarna. Ute på gatan/trottoaren var det dåligt att ta sig fram inget övergångsställe, asfalten full av gropar, där det fanns stenläggning var den ofullständig. Området utefter gatan såg nergånget ut, ruffigt,

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Madeleine,

+
Poolområdet med bar
-
Rum; Stank avlopp i vårt rum vidrigt, fruktansvärt ljud från kaffemaskin så folk fick byta rum. Dassia; Skräpigt, dålig belysning, kändes som en spökstad många affärer, restauranger stängda och förfallna hus. Utbud; Dåligt utbud av affärer En stor resort Ikos upptog hela stranden fanns inte mycket plats för oss andra.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Lennart,

+
Läge, nära till allm kommunikatioer
-
Bättre kaffeautomat Hårda sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-10


4 av 10

Johanna,
Stockholm

+
Fint poolområde
-
Vore ju kul om det fanns kompletta sängar. Vi fick ligga direkt på en resårmadrass- utan bäddmadrass ovanpå. Fullständigt oacceptabelt. Strandnära är det heller inte- om man inte räknar med en privat del av stranden. Minst 20 min prommenad.

Bekräftad gäst: 2019-08-26


9 av 10

Monica,
Arlöv

+
Personalen och läget.
-
Frukosten var lite tråkig/enformig men helt acceptabel för ett hotell kategori 2.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


8 av 10

,

+
Trevlig personal och nöjd med lugnet
-
Kunde varit lite mer uttag på rummet

Bekräftad gäst: 2019-07-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

220 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
76
Bra
 
34
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-09-29

Inlägg av 392maylisc Lindome, Sverige

Sensommar i Dassia, Corfu

Mycket trevligt och familjärt hotel för den som gillar mindre hotel. Fina rum, bra städning 7/7 dagar, pool med trevlig poolbar, frukost ingår, halvpension mot tillägg (mycket väl värt), gratis solstolar. Dricka betalas vid middag, helt OK. Sängarna är förfärliga! Räkna med ryggvärk. Annars toppen! Rekommenderas! Nära till underbara stränder med härliga bad. Ta med badskor!! Stenstrand och svårt att gå i utan skor! Billigt och enkelt att åka kommunala bussar! Stopp precis utanför. 45 min till Korfu stad. Gym tvärs över gatan.

 
2019-09-10

Inlägg av asa55 Östersund, Sverige

Mycket bra!

Vi hade inga förväntningar på detta tvåstjärniga hotell men blev glatt överraskad av hur gemytlig det var.Rent och snyggt på rummen, trevlig personal, bra frukostbuffé inbakat i rumspriset. Poolområde var jättefint med många solstolar som räckte till alla. Många har klagat på sängarna men inte vi. Jättesköna sängar som passade utmärkt åtminstone för oss. Tack för trevlig uppvisning med grekisk dans 👍 Men tre klagomål har vi. 1: För dåligt Wifi 2: Ni måste ha bäddmadrasser i sängarna så lakanen håller sig kvar i sängen. 3: På tok för hög musik i baren dagtid när man lunchar. Hörde flera klaga på volymen. Annars tack för en fin vecka!👍

 
2019-09-10

Inlägg av TinaAndersson

Förtjänar helt klart 3 stjärnor! (4)

Förtjänar helt klart mer än dess 2 stjärnor, med ett otroligt familjärt och bra bemötande, fint poolområde och fräsch pool med pooldusch och bra solstolar. Absolut frukost över förväntan, herregud: nutella, olika sorters bröd, flingor, grekisk yoghurt, honung, sötsaker, kaffe, juice med mera. Mysigt att äta middag middag ute vid poolområdet, med bra mat och stort utbud, tips: pommestallrik. Mindre bra: betala extra för AC och kassaskåp och hårda sängar. Men sammanfattningsvis förtjänar fina Primavera absolut mer än 2 stjärnor, otroligt bra städning och byte av handdukar varje dag, vilket kanske inte är något man förväntar sig med ett två stjärnigt hotell. Kommer gärna tillbaka, otroligt positivt överraskad!

 
2019-08-24

Inlägg av elimarianne Umeå, Sverige

Familjärt, mysigt hotell

Var här en vecka via Airtours och grät nästan en liten skvätt då vi var tvungna att åka härifrån. Har blivit servade av den trevligaste och artigaste personalen den senaste veckan, alltid med glimten i ögat. Hotellet har bra läge med gångavstånd till en mer privat strand (st Nicholas ?) och en mycket större strand norrut med olika restauranger, vattenaktiviteter, och solbäddar i olika prisklasser. Hotellet är just mittemot en hållplats för att ta buss 7 till Korfu stad, men för att få de billigare bussbiljetterna måste man gå en bit norrut till en automat istället för att köpa ombord. Rekommenderar starkt ifall man letar efter något mer intimt och familjärt, med världens godaste piña colada-smoothie i poolbaren :) Efharisto poli! 💞

 
2019-06-27

Inlägg av Zertox Mora, Sverige

Trevligt

Enkelt hotell men mycket trevlig atmosfär. Trevliga ägare som verkligen månade om att vi skulle trivas. Barnen älskade poolen och pommestalrikarna i poolbaren. Något hårda sängar och frukosten hade kunnat förbättrats.