1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Primavera

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
Bra och prisvärd frukost.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-09


8 av 10

,

+
-
Bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2019-06-18


7 av 10

Helene,
Anderslöv

+
-
Bättre sängar, hemska

Bekräftad gäst: 2019-06-11


8 av 10

Jan,
Vålberg

+
Servicen från personalen. Hade man några frågor så svarade man alltid och om man inte kunde så återkom man med ett svar. Väldigt gemytligt hotell som förtjänar mer än 2 stjärnor. Klart godkänd frukost som fylldes på ända tills att den var över
-
Hotell baren stängde och flyttade ner till poolen, det var inte så bra. Det blev "lite bakom" på kvällen

Bekräftad gäst: 2019-06-10


8 av 10

Sigyn,
Fors

+
Personalen, och att det är ett litet familjehotell
-
Fixa de stenhårda sängarna! Flera vägguttag. (laddning av IPad och mobil) Mera varierad frukost

Bekräftad gäst: 2018-09-24


6 av 10

Cecilia,
Göteborg

+
-
Beskrivningen på er hemsida borde uppdateras gällande avstånd till stranden. Fågelvägen är stranden nära men den närmaste ca 1km av stranden är privat för en resort så skulle säga att det uppskattningsvis är 15-20min promenad till den ”vanliga” nedgången till stranden.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


9 av 10

Annelie,
Skutskär

+
Hjälpsam, tillmötesgående och trevlig personal. Nära stranden, busshållplats utanför hotellet, närheten till "centrum. Gott om solstolar och parasoll vid poolen. Överraskande bra hotell med tanke på att det bara har 2 stjärnor.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


7 av 10

Annette,
Tomelilla

+
Mysigt och rent
-
Sängarna var jätte hårda och det var inte skönt.

Bekräftad gäst: 2018-07-23


9 av 10

Bo,
Hyltebruk

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-07-17


5 av 10

Pia,
Stockholm

+
-
Behöver rustas rejält många detaljer var trasiga som tex låsningen på balkongdörren, ”dosan” man stoppade nyckeln i var sprucken och slarvigt tejpad den trasiga delen lossnade hela tiden och det innebar att strömmen bröts vi sa till i recept men det hände inget på hela veckan. Vi fick trycka tillbaka tejpen som fanns sen gammalt.det var ett väldigt slitet dubbelrum ,toan luktade avlopp det rann någon äcklig sörja från ett avloppsrör under handfatet.Det fanns bara en kontakt i hela rummet som dessutom satt lös.Fanns ingen hårtork på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

196 omdömen
Utmärkt
 
75
Väldigt bra
 
66
Bra
 
33
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-06-27

Inlägg av Zertox Mora, Sverige

Trevligt

Enkelt hotell men mycket trevlig atmosfär. Trevliga ägare som verkligen månade om att vi skulle trivas. Barnen älskade poolen och pommestalrikarna i poolbaren. Något hårda sängar och frukosten hade kunnat förbättrats.

 
2018-09-17

Inlägg av Annelie W

Avkopplande familjärt

Trots sina 2 stjärnor överraskade detta hotell mig. Underbart trevligt och hjälpsamm personal. Rent och prydligt. Blev absolut inte störd av trafiken utanför trots öppen balkongdörr nattetid. Bra frukost nära bra restauranger om man väljer äta utanför hotellet nära stranden. Bra poolområde med många solstolar o parasoll. Kommer gärna tillbaka.

 
2018-06-19

Inlägg av axel_andreasson Helsingborg, Sverige

Egentligen ett ganska trevligt hotell men..

Hotellet är välskött, rent och fint med en fin trädgård och poolområde. Men vårt rum som låg på gaveln mot gatan hade den obekvämaste säng jag någonsin upplevt. 140 cm och stenhård! det är inte heller en dubbelsäng enligt min mening utan en bred enkelsäng. vi sov dåligt och vaknade varje morgon med ont i hela kroppen. detta drar ner betyget rejält! dessutom luktade det tobaksrök på rummet trots att de ska vara rökfria, och varför finns det då askfat på rummet? det första vi fick göra var att köpa doftspray. vi frågade också om vi kunde byta rum, men det gick inte, de påstod också att alla rum var samma men vi hyrde ett rum på avresedagen och det var större och hade en betydligt bekvämare och bredare säng. jag har sett flera som klagat på sängarna i sina omdömen och jag förstår inte varför man då inte byter ut dem, det kan ju förstöra semestern på ett i övrigt trevligt hotell. Frukosten var medioker men jag förväntar mig inte heller en svensk hotellfrukost när jag kommer till dessa breddgrader, så den var ändå ok. men någon liten grönsak hade inte skadat. Man går till stranden på 10 min. stranden är fin men den bästa biten har tyvärr ockuperats av ett gigantiskt hotellkomplex Dassia består för övrigt av trista hak och nergångna fastigheter, orten har verkligen sett sina bästa dagar.

 
2015-07-07

Inlägg av NaT8910 Göteborg, Sverige

Göteborg

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Väldigt bra område med fina stränder. Finns gott om affärer och restauranger. Busshållplatsen ligger precis utanför. Hotellet har en bra frukost buffé och en jätte fin pool. Vi var verkligen nöjda!

 
2013-04-06

Inlägg av Amika99 Segeltorp

Underbart litet hotell med fantasiska ägare

Jag var där med mina två tonåringar 14 och 17 år. Det är ett enkelt men mycket prisvärt hotel, rent och fräsch och helt underbar personal. Vi rekomenderar verkligen detta ställe. Poolen är helt underbar, trots augusti månad och jättevarmt så var poolen skönt avsvalkande till långt på eftermiddagen dessutom stor och djup.Nära till havet ca 10 minuters promenad. Ägarna ett äldere par var så trevliga och hjälpsamma ingenting var omöjligt. Hoppas vi får möjlighet att återvända en dag.// Ann-Sofie