Kundomdömen om Govino Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Poolen var bra.
-
Bättre kontroll på vad gästerna har bokat och har betalat för! Bättre utbud av frukostmenyn.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


8 av 10

+
Busshållplats precis utanför så lätt att åka till olika stränder på ön. Poolen gillade barnen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-13


7 av 10

+
Fina rum, utsikten från balkongen, utmärkt AC.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

272 omdömen
Utmärkt
 
63
Väldigt bra
 
116
Bra
 
45
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2018-08-01

Inlägg av Bea71N Stockholm, Sverige

Ocharmigt hotell med dåligt strandbad

Rymlig lägenhet med låg standard i behov av renovering. Osköna kuddar, gamla hårda sängar utan bäddmadrass. Köksutrustningen var undermålig. Endast två kokplattor och ingen ugn. Den utlovade TVn var en liten datorskärm som stod vid köksbordet under trappen och ej gick att flytta till soffhörnan. Endast grekiska kanaler. Ingen balkong som utlovat. Mycket bullerstört från både väg, hund och stora grupper av fulla ungdomar som avlöste varandra i grannlägenheterna. Skrikande och supande unga män. Usel frukost med vattning juice, billigaste vita brödet, blaskigt kaffe osv. Personalen på hotellet skulle må bra av en charmkurs. Gladaste överraskningen fick vi på hemmaplan i form av objuden gäst läs VÄGGLÖSS (konfirmerat av anticimex). När vi informerade hotellet om detta skyllde de på flygplatsen. Wifi kostar extra men fungerar ändå uselt. Det som var positivt : Godkänd pool med bar dock sur personal. Godkänd ac i rymlig lägenhet. Många restauranger på gångavstånd, lätt att ta sig till Korfu stad med buss och även till fin strand.

 
2018-07-25

Inlägg av Karfor Linköping, Sverige

Trevligt hotell i grönska

Hotellet hade egen strand där det fanns gott om utrymme mellan solstolarna. Perfekt att kunna vistas i skuggan under olivträd och palmer. Vi hade en rymlig tvårumslägenhet med uteplats. Hotellets placering var endast 10 minuter från byn där det fanns ett 50-tal restauranger och några affärer. Hotellets strandbar serverade enklare lunchrätter med mera.

 
2018-07-08

Inlägg av msrandomizer Söråker, Sverige

Lite ocharmigt men funktionellt

Ett ok ställe att bo på men de sämsta kuddarna nånsin och mycket ljud från närliggande väg. Lägenheter på övervåning har ingen uteplats, lite trist. Köksutrustning fanns det, men snålt.Bra parkering och restaurang och en trevlig lädershop. Badade inte i poolen.Bra städning varje dag.

 
2020-10-07

Inlägg av juniorh932

Amazing!

Very nice pool very deep amazing rooms had an unfortunate thing with my family had no money and the whole of the restaurant helped us including the manager of the resturaunt cuci and his wife❀ very cheap prices too👍

 
2020-10-07

Inlägg av jamielM2155XL

Govino hotel and restaurant

Brilliant stay very welcoming and brilliant rooms. Had an unfortunate event within our stay had hardly any money and the restaurant staff helped out a lot and couldn’t thank them enough. Definitely recommend for family’s and couples we are definitely coming again.😊😊 thank you to the staff at govino hotel and restaurant for all the help. Especially kuci and his wife down at the restaurant ❀