Kundomdömen om Govino Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 23 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Service
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Ulla,
Visby

+
Poolen var bra.
-
Bättre kontroll på vad gästerna har bokat och har betalat för! Bättre utbud av frukostmenyn.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

Mona,
Laholm

+
Busshållplats precis utanför så lätt att åka till olika stränder på ön. Poolen gillade barnen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-13


7 av 10

Lise,
Malmö

+
Mycket välskött område, stora lägenheter.
-
Frukosten mycket dålig samt personal vid frukost väldigt sura.

Bekräftad gäst: 2019-08-06


2 av 10

Anita,
Kungälv

+
-
placera inte gäster i källarvåning utan sol på terassen det var fuktigt i lägenheten våra kläder var fuktiga

Bekräftad gäst: 2018-10-09


9 av 10

Samantha,
Tibro

+
Poolen. Lägenhetshusen. Läget.
-
Fyll på i besticklådan!

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

Eija,
Borås

+
Stor lägenhet med stor veranda på solsidan. Nära till pool och frukost och restaurang. Tillmötesgående och trevlig personal. Ett litet närköp med det mest nödvändiga. Städning och bäddning varje dag utom söndag.
-
Byte av duschkran och hylla i duschen. Bord i vardagsrum vingligt.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

Ingrid ,
Göteborg

+
Nära Korfu town.
-
Govino bay har våtmark omkring sig med rikt sjöfågelliv; häger änder gäss fiskmåsar och vattnet är grumligt.. Står man i vattnet skymtar man knäna och benet nedanför ses inte pgr av allt grums från sjöfåglar och avrinnande partiklar från jord och mark. Vi hade bokat 3 veckor Paxos/Korfu och på förfrågan om det gick att byta hotell vecka 3 till något med klarare vatten och för att kunna se något vid snorkel simning fick vi beskedet att det inte fanns något hotell att byta till. Vår resa gick 3- 24 sept så sista veckan var ju sent på säsongen och vi borde kunnat få ngt förslag även om det medfört merkostnad för oss.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

,

+
Poolområdet
-
Flera ställbara solsängar.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


1 av 10

Jessica,
Stockholm

+
rymligt rum med fin utsikt, fin pool, bra städning, fungerande ac. Lätt att ta buss till Korfu stad och buss till Dassia Malibu beach som var toppen. Som kompensation för att vi blivit störda av grannar fick bo kvar i rummet sista dagen tills bussen gick vid kl.18.
-
vi fick vägglöss med oss hem-verifierat av Anticimex. Ingen balkong som utlovat endast trappavsats Dåligt utrustat kök Hårda sängar Hårda kuddar Ingen TV endast liten skärm under trapp som ej gick att flytta. Livliga högljudda grannar Ljud från väg intill hotellet Inte badbar strand Otrevlig personal Dålig frukost

Bekräftad gäst: 2018-07-16


8 av 10

Björn,
Linköping

+
Gräsmattan o egen strand
-
Reception i markplan

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

263 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
113
Bra
 
43
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2018-08-01

Inlägg av Bea71N Stockholm, Sverige

Ocharmigt hotell med dåligt strandbad

Rymlig lägenhet med låg standard i behov av renovering. Osköna kuddar, gamla hårda sängar utan bäddmadrass. Köksutrustningen var undermålig. Endast två kokplattor och ingen ugn. Den utlovade TVn var en liten datorskärm som stod vid köksbordet under trappen och ej gick att flytta till soffhörnan. Endast grekiska kanaler. Ingen balkong som utlovat. Mycket bullerstört från både väg, hund och stora grupper av fulla ungdomar som avlöste varandra i grannlägenheterna. Skrikande och supande unga män. Usel frukost med vattning juice, billigaste vita brödet, blaskigt kaffe osv. Personalen på hotellet skulle må bra av en charmkurs. Gladaste överraskningen fick vi på hemmaplan i form av objuden gäst läs VÄGGLÖSS (konfirmerat av anticimex). När vi informerade hotellet om detta skyllde de på flygplatsen. Wifi kostar extra men fungerar ändå uselt. Det som var positivt : Godkänd pool med bar dock sur personal. Godkänd ac i rymlig lägenhet. Många restauranger på gångavstånd, lätt att ta sig till Korfu stad med buss och även till fin strand.

 
2018-07-25

Inlägg av Karfor Linköping, Sverige

Trevligt hotell i grönska

Hotellet hade egen strand där det fanns gott om utrymme mellan solstolarna. Perfekt att kunna vistas i skuggan under olivträd och palmer. Vi hade en rymlig tvårumslägenhet med uteplats. Hotellets placering var endast 10 minuter från byn där det fanns ett 50-tal restauranger och några affärer. Hotellets strandbar serverade enklare lunchrätter med mera.

 
2018-07-08

Inlägg av msrandomizer Söråker, Sverige

Lite ocharmigt men funktionellt

Ett ok ställe att bo på men de sämsta kuddarna nånsin och mycket ljud från närliggande väg. Lägenheter på övervåning har ingen uteplats, lite trist. Köksutrustning fanns det, men snålt.Bra parkering och restaurang och en trevlig lädershop. Badade inte i poolen.Bra städning varje dag.

 
2019-10-15

Inlägg av RANATHENS Aten, Grekland

Really needs some renovation!

During October my family and I went to Corfu for a long weekend. We stayed in one of the bungalows in Govino Bay. A very spacious room (4 bedrooms, 1 bath, 1 wc, kitchen, living room and dining room) but not so clean and it needs a good renovation, especially the bathrooms and a/c units. The location of the hotel is good, because its very close to the center of Corfu Town. The outdoor of the hotel is very nice and green with a nice pool and its own beach.

 
2019-10-08

Inlägg av VJ R

Peaceful and Friendly

I am wanting to wrte this review to say what a lovely stay i had.The apartment was ideal and clean and thankyou to Christina for looking after the apartment and all the cleaning..i miss seeing her and our little chats she works very very hard! I do reccommend Govino Bay its great for couples and families..lovely swimming pool..bar.small restaurant for breakfast and or dinner..plus snacks.. great menu.. and thankyou to all the Govino staff for a wonderful stay!see you next time take care vickie