1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Govino Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Service
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,2 / 10

10 senaste omdömen


2 av 10

Anita,
Kungälv

+
-
placera inte gäster i källarvåning utan sol på terassen det var fuktigt i lägenheten våra kläder var fuktiga

Bekräftad gäst: 2018-10-09


9 av 10

Samantha,
Tibro

+
Poolen. Lägenhetshusen. Läget.
-
Fyll på i besticklådan!

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

Eija,
Borås

+
Stor lägenhet med stor veranda på solsidan. Nära till pool och frukost och restaurang. Tillmötesgående och trevlig personal. Ett litet närköp med det mest nödvändiga. Städning och bäddning varje dag utom söndag.
-
Byte av duschkran och hylla i duschen. Bord i vardagsrum vingligt.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


8 av 10

Ingrid ,
Göteborg

+
Nära Korfu town.
-
Govino bay har våtmark omkring sig med rikt sjöfågelliv; häger änder gäss fiskmåsar och vattnet är grumligt.. Står man i vattnet skymtar man knäna och benet nedanför ses inte pgr av allt grums från sjöfåglar och avrinnande partiklar från jord och mark. Vi hade bokat 3 veckor Paxos/Korfu och på förfrågan om det gick att byta hotell vecka 3 till något med klarare vatten och för att kunna se något vid snorkel simning fick vi beskedet att det inte fanns något hotell att byta till. Vår resa gick 3- 24 sept så sista veckan var ju sent på säsongen och vi borde kunnat få ngt förslag även om det medfört merkostnad för oss.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

,

+
Poolområdet
-
Flera ställbara solsängar.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


1 av 10

Jessica,
Stockholm

+
rymligt rum med fin utsikt, fin pool, bra städning, fungerande ac. Lätt att ta buss till Korfu stad och buss till Dassia Malibu beach som var toppen. Som kompensation för att vi blivit störda av grannar fick bo kvar i rummet sista dagen tills bussen gick vid kl.18.
-
vi fick vägglöss med oss hem-verifierat av Anticimex. Ingen balkong som utlovat endast trappavsats Dåligt utrustat kök Hårda sängar Hårda kuddar Ingen TV endast liten skärm under trapp som ej gick att flytta. Livliga högljudda grannar Ljud från väg intill hotellet Inte badbar strand Otrevlig personal Dålig frukost

Bekräftad gäst: 2018-07-16


8 av 10

Björn,
Linköping

+
Gräsmattan o egen strand
-
Reception i markplan

Bekräftad gäst: 2018-07-16


7 av 10

Jan,
Täby

+
Nära vattnet och poolen.
-
Trerumslägenheten hade inte tre rum utan två med ett sovloft. Kanske står och jag missat det, annats måste det stå tydligt. Ingen balkong eller annan uteplats heller. Lite trist.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


5 av 10

Tobbe,
Ludvika

+
Poolområdet
-
Kurs till personalen i servicemind Hundar och andra djur som låter hela nätterna Myror i hela lägenheten i maten, i kläder och även i tandborsten, jätte tråkigt! Utcheckning 11 och 800kr för att ha rummet till 18 Hemresan var hu 21:30 för stor diff utan rum.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


7 av 10

,

+
Utemiljön. Trevlig pool och poolbar.
-
Städningen kunde vara bättre. Det städades varje dag och var god tillgång på handdukar men badrummet var ofräscht är vi kom. Luktade gammal urin och fortsatte göra det trots att vi spolade hela badrummet med varmvatten från duschen. Beskrivningen av hotellet var väl skönmålande. Bl.a stod det att vi skulle ha balkong. I verkligheten hade vi en liten avsats att stå på där man klev in genom ytterdörren.

Bekräftad gäst: 2018-07-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

253 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
112
Bra
 
42
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2018-08-01

Inlägg av Bea71N Stockholm, Sverige

Ocharmigt hotell med dåligt strandbad

Rymlig lägenhet med låg standard i behov av renovering. Osköna kuddar, gamla hårda sängar utan bäddmadrass. Köksutrustningen var undermålig. Endast två kokplattor och ingen ugn. Den utlovade TVn var en liten datorskärm som stod vid köksbordet under trappen och ej gick att flytta till soffhörnan. Endast grekiska kanaler. Ingen balkong som utlovat. Mycket bullerstört från både väg, hund och stora grupper av fulla ungdomar som avlöste varandra i grannlägenheterna. Skrikande och supande unga män. Usel frukost med vattning juice, billigaste vita brödet, blaskigt kaffe osv. Personalen på hotellet skulle må bra av en charmkurs. Gladaste överraskningen fick vi på hemmaplan i form av objuden gäst läs VÄGGLÖSS (konfirmerat av anticimex). När vi informerade hotellet om detta skyllde de på flygplatsen. Wifi kostar extra men fungerar ändå uselt. Det som var positivt : Godkänd pool med bar dock sur personal. Godkänd ac i rymlig lägenhet. Många restauranger på gångavstånd, lätt att ta sig till Korfu stad med buss och även till fin strand.

 
2018-07-25

Inlägg av Karfor Linköping, Sverige

Trevligt hotell i grönska

Hotellet hade egen strand där det fanns gott om utrymme mellan solstolarna. Perfekt att kunna vistas i skuggan under olivträd och palmer. Vi hade en rymlig tvårumslägenhet med uteplats. Hotellets placering var endast 10 minuter från byn där det fanns ett 50-tal restauranger och några affärer. Hotellets strandbar serverade enklare lunchrätter med mera.

 
2018-07-08

Inlägg av msrandomizer Söråker, Sverige

Lite ocharmigt men funktionellt

Ett ok ställe att bo på men de sämsta kuddarna nånsin och mycket ljud från närliggande väg. Lägenheter på övervåning har ingen uteplats, lite trist. Köksutrustning fanns det, men snålt.Bra parkering och restaurang och en trevlig lädershop. Badade inte i poolen.Bra städning varje dag.

 
2019-07-10

Inlägg av hollymamaGthang Longare, Italien

Outdated. But nice pool

The room/rooms (kind of like a condo) we stayed in was really outdated. The screens were ripped. And we complained several times that the wifi didn’t work (which you PAY for) and reception really didn’t care. The place smelled like moldy but even more weirdly like a subway sandwich store. Not sure if that’s good or bad. Pillows were not soft and you’re only given one. As for the pool it’s large and looks well maintained. My only complaint about the pool are the people who just sit by the bar area and chain smoke all day. It was gross and so smokey just to walk up and get a soda.

 
2019-07-03

Inlägg av LJ3007 London, Storbritannien

Almost perfect!!!!

Lovely place for a quiet week away. The rooms are large and well equipped. Kept very clean by the almost daily cleaner. Had a bit of a problem with ants, but seem to be fairly common. Lovely large terrace, but it would benefit from some shade, a parasol or canopy. Was in full sun at the end of the day making it too hot to sit outside. We just took our drinks down to the sunbeds next to the water. It was lovely. Very nice pool with plenty of sunbeds but would benefit with some more parsols. Staff all very friendly and helpful. Not particulalry child friendly bhut that suited us!!! Bus stop right outside the entrance to Corfu town or to explore other resorts. Very cheap fares. Had a couple of meals in the on site restaurant. Very good. Didn't try the Greek night as my friend is vegetarian and they only BBQ meat, which is a bit strange when yiou are surrounded by the sea and fish. Big supermarket 5 mins across the road, so very easy for self catering. Highly recommend.