1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Artemis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Jan,
Nol

+
Mycket trevlig personal. Familjär stämning. Underbar trädgård.Bra service hjälpte oss att få ett bättre rum.
-
Rumsbeskrivning.;en tvårumslägenhet med markbalkong är inte ett litet rum med 160 säng ett lakan under och ett lakan över och ett täcke för 2 personer samt ett litet minikök där knappt 2 personer får plats .Apollo borde inse vad en tvårumslägenhet är

Bekräftad gäst: 2018-10-09


8 av 10

Mona,
Trollhättan

+
Gemytlig stämning med ägare som höll till i trädgården dagligen och bjöd på sig själv, otroligt trevlig och tillmötesgående Barpersonal i poolbaren, åkte i väg och handlade om inte ingredienserna fanns till de drinkar man beställde, bjöd på tilltugg då och då, ordnade med grillkväll med jättegoden mat otroligt seviceinriktade.
-
Oftare städning,vi hade bara två städningar på en vecka,dom kunde åtminstone tömma sopor i kök och främst toalett eftersom man ej fick spola ner papper i toaletten.

Bekräftad gäst: 2018-10-09


7 av 10

Camilla ,

+
-
Fler städdagar

Bekräftad gäst: 2018-10-09


8 av 10

Eva,
Göteborg

+
lugnt trevlig miljö lagom stort
-
Oftare tömning av sopor

Bekräftad gäst: 2018-10-09


4 av 10

K.,
Leksand

+
Poolområdet och personalen i poolbaren som var mkt vänlig och servicemined. Apollopersonalen som lyssnade och noterade våra synpunkter.
-
Kommer att ringa till er då vi anser att vi inte fått den typ av lght som vi beställt. Enligt er hemsida finns 1,2 & 3 rumslght. Stämer inte, Vi fick 1 rum med litet kök, hade beställt 2-rumslght. Kontaktade Apollo personal direkt när vi kom, som höll med oss & även sa att fler gäster klagat!! Finns ju 3 prisnivåer på hemsidan. Tömning av skräp på toa & kök ohygieniskt, tömdes inte första veckan. Vi fick säga till. Något bättre andra veckan. Inga toarullar, vilket våra vänner fick hela tiden. Handdukar byttes bara en gång första veckan och inte särskilt fräscha, flera hål i dom bl.a. Städning byte av sängkläder endast 1 gång första veckan. Kylskåpet mkt ojämn kyla, frysfackets lucka hängde på sne, så att göra is var ett lotter! Ifrågasätter madrassernas fräschhet, första natten/ morgonen var vi fulla med bett som rimligen kom från sängen! Besök på apotek blev nödvändigt för att få bukt på klåda/smärta

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Elln ,
Stockholm

+
Personalen vad HELT fantastisk!!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
Trevligt lägenhetshotell med underbar personal
-
Bättre påfyllnad av toapapper. Att kunna få behålla rummet fram till em/kvällen när man har en sen flygning hem. Jobbigt att dra på "stan" en hel dag

Bekräftad gäst: 2018-09-25


10 av 10

Anna,
Stockholm

+
Personalen och lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Tomas,
Karlstad

+
Mysiga rum, trevlig utemiljö, bra med möjligheter att duscha och byta när man flyger hem på kvällen
-
Bättre WIFI och tätare byte av handdukar. Två gånger på en vecka är för lite.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Pia,
Knivsta

+
Litet och gemytligt familjehotell
-
Beskrivningen 2 rum o kök stämde inte 1 sovrum och litet pentry fanns 2 stolar litet bord städning utlovades 4 gånger i veckan 2 dagar fick vi nya handdukar och städat ingen stekpanna

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
5
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-07-30

Inlägg av IngSan60 Ulricehamn, Sverige

En liten oas!

Trevligt och lugnt hotellområde trots att det ligger utmed en trafikerad väg. Fina och funktionella lägenheter, Liten men välskött pool med gräsmatta och trädgård runtomkring. En bar som är öppen hela dagen med dryck och lättare mat och personlig service. Observera dock att det tillkommer 5 EUR per dag för AC. Det kom som en överraskning för oss sista dagen.

 
2017-11-30

Inlägg av anette_claesson Kinna, Sverige

Artemis

Var på Artemis Hotel i Oktober, enl. Apollo så skulle det vara en tvårums lägenhet. Det fanns ett sovrum och ett kök, för att komma till balkongen var du tvungen att gå genom sovrummet. Ägaren var trevlig, bjöd på grillat. Men tyvärr så blev inte vi tillfrågade om grillkvällen. Nära till centrum, men det var väldigt smutsigt över allt. Det fanns en by fem kilometer från hotellet som var jättemysigt och rent. Åker inte rill Artemis någon mer gång.

 
2017-06-08

Inlägg av Stickan900 Borgholm, Sverige

Litet hotell med utmärkt service

Besökte hotellet vecka 21 2017 och blev väl emottagna från första minuten trots den sena kvällen. Rum med rymlig balkong och väl utrustade i det lilla köket för ett hushåll för två! En poolbar med trevlig personal som höll öppet så länge vi gäster orkade festa! vi var ett sällskap på 5 personer som lärde känna i stort sett alla på hotellet både gäster, personal, katter och hundar. Rekommenderar detta ställe till alla som gillar småskaligheten utan för den skull tappa servicen! Hjälpte även till att fixa en restaurang för att fira hustruns pensionsdag!

 
2016-09-14

Inlägg av elinor l

Great hospitality!

We had a great week at Artemis apartments. We were four girls in our twenties looking for a nice, recreational holiday and Artemis was perfect for this. The service and hospitality were genuine and beyond expectations - from the moment we arrived and were greeted with a smile, until the second we left for the airport and management shook our hands. We got a spacious two bedroom-apartment with two big balconies and big wardrobes. It was simple but really nice and clean, and during our week the apartment was cleaned with new sheets and towels multiple times. The only thing was that the mattresses were uncomfortable. The garden is absolutely beautiful and the pool is just as nice as the promotional pictures show. There was always sun beds available. They have a bar which also serves great food, all for great prices. We planned on making our own breakfast but ended up eating in the bar instead every morning, and sometimes even in the night. Very fresh ingredients and generous portions, and great service from the staff! They are so considerate and meet any requests. When they heard it was my birthday they made me a wonderful desert plate with exotic fruit, ice cream and flowers to share with my friends. Thank you for making out holiday so memorable!

 
2016-07-26

Inlägg av Loka L Belgrad, Serbien

Nice stay

Great accommodation, nice location and welcoming owners. Very clean and well maintained property. Big swimming pool and nice garden. Big parking place. Very helpful staff and English speaking. Not so far from the Corfu city.