1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Artemis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jonny,
Norrahammar

+
Storleken och den fantastiska personalen i baren samt ägarna.
-
Rätt beskrivning på rummen

Bekräftad gäst: 2019-07-09


6 av 10

Thomas,
Vällingby/Stockholm

+
Att vi fick ett hörnrum.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

Kristina,
Sigtuna

+
Rent, lugnt, tyst, snäll ägare, stor lägenhet, luftkonditionering, pool, litet hotell, sköna sängar, breda sängar, stort kylskåp, vacker lägenhet, duschdraperi, golvavlopp både i duschen och på golvet så det inte blev blött överallt, inga myror, nästan allt var perfekt, åker gärna tillbaks till samma hotell och samma rum, det bästa hotell jag har bott på på Korfu.
-
Att baren öppnar kl. 9.00. på morgonen och har frukost så man kan äta frukost på hotellet. I alla fall så man kan köpa en kaffe tidigt. Vi gick till Primavera hotell och åt frukost. Det var bra och billigt. Städerskan tog mina plastkassar som jag sparat på köksbordet att lägga skor och smutskläder i till hemresan. Jag fick köpa en rulle plastkassar på affären. Hon slängde också annat som jag tänkt spara som låg framme på köksbänken. Bra om de bara slänger sånt som man lagt i papperskorgen. Nästa gång ska jag gömma det jag vill ha kvar i resväskan. Det var det enda som jag blev sur och arg på på hotellet. Det luktade unket/mögel under vasken. Men jag hängde en plastpåse på utsidan av skåpet som jag slängde skräp i istället.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


5 av 10

Lennart,
Huddinge

+
Trevlig personal, hyfsat rum
-
Fixa duschen så att vattnet inte far ut på badrumsgolvet. Detta kan fixas genom att man installerar duschkabin.

Bekräftad gäst: 2019-06-17


7 av 10

Rebecka,
Göteborg

+
Poolen och poolbaren med supertrevlig och hjälpsam personal!!
-
Städningen är katastrofal! Smutsigt, myror. Lakan byttes bara en gång och de bäddade inte ens sängarna eller sopade av var dag utan gick bara in o tömde papperskorgarna. Anlände måndag oh fick nya lakan först fredag. Handdukar byttes två ggr. Städningen drar tyvärr ner betyget på hotellet rejält vilket är synd då det annars är ett väldigt mysigt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


10 av 10

Anita,
Södertälje

+
Omtanken med det lilla extra, vänligheten. Den familjära stämningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


7 av 10

Johanne,
Bengtsfors

+
Trevlig service i baren vid poolen. BBC ordndes på hotellet 1 kväll, trevligt inslag, lärde känna andra boende på hotellet bättre
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-06-03


6 av 10

,

+
Det bästa med hotellet var att det var litet och att det lätt blev en härlig stämning mellan gästerna. Även gentemot personal och då framförallt de som arbetade i baren.
-
Städningen var urusel, den måste kunna bli bättre, även servicen från städerskan kan förbättras!

Bekräftad gäst: 2019-06-03


9 av 10

Margareta,
Strängnäs

+
De som arbetade i Poolbaren var super duper trevliga! verkligen serviceminded
-
Städningen kunde vara betydligt bättre

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Magnus,
Trollhättan

+
Personalen vid poolbaren.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
5
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-06-19

Inlägg av 954lennarta

Trevligt, välskött lägenhetshotell, men avsides och ett väldigt buller från vägen intill

Hotellet, polen och området var rent och välskött. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Spisen var trasig men byttes ut mindre än en timme efter att vi påpekat detta. Städningen perfekt. Är man grinig och söker efter fel så kan man klaga på att: - Duschdraperiet var anpassat efter ett badkar, inte efter den ditsatta "duschkabinsbottnen utan väggar". Det gjorde att det alltid blev plaskblött på toalettgolvet när man duschade. - Den underliga stank som kom ut varje gång man öppnade skåpsdörren under diskhon. - Den stora mängd myror som knatade omkring på diskbänken trots att man inte kladdat med godsaker där. - Järnpinnarna i golvet som håller fast "balkongdörrsfönsterluckorna". Dem vill man inte kliva på. - Det stora oväsendet från biltrafiken på den närbelägna gatan. Kan vara störande för den morgontrötte. Men det sämsta ändå är nog platsen som hotellet ligger på om man inte nöjer sig med att slappa runt poolen hela dagen. Det finns verkligen inte mycket att göra i Dassia.

 
2018-07-30

Inlägg av IngSan60 Ulricehamn, Sverige

En liten oas!

Trevligt och lugnt hotellområde trots att det ligger utmed en trafikerad väg. Fina och funktionella lägenheter, Liten men välskött pool med gräsmatta och trädgård runtomkring. En bar som är öppen hela dagen med dryck och lättare mat och personlig service. Observera dock att det tillkommer 5 EUR per dag för AC. Det kom som en överraskning för oss sista dagen.

 
2017-11-30

Inlägg av anette_claesson Kinna, Sverige

Artemis

Var på Artemis Hotel i Oktober, enl. Apollo så skulle det vara en tvårums lägenhet. Det fanns ett sovrum och ett kök, för att komma till balkongen var du tvungen att gå genom sovrummet. Ägaren var trevlig, bjöd på grillat. Men tyvärr så blev inte vi tillfrågade om grillkvällen. Nära till centrum, men det var väldigt smutsigt över allt. Det fanns en by fem kilometer från hotellet som var jättemysigt och rent. Åker inte rill Artemis någon mer gång.

 
2017-06-08

Inlägg av Stickan900 Borgholm, Sverige

Litet hotell med utmärkt service

Besökte hotellet vecka 21 2017 och blev väl emottagna från första minuten trots den sena kvällen. Rum med rymlig balkong och väl utrustade i det lilla köket för ett hushåll för två! En poolbar med trevlig personal som höll öppet så länge vi gäster orkade festa! vi var ett sällskap på 5 personer som lärde känna i stort sett alla på hotellet både gäster, personal, katter och hundar. Rekommenderar detta ställe till alla som gillar småskaligheten utan för den skull tappa servicen! Hjälpte även till att fixa en restaurang för att fira hustruns pensionsdag!

 
2019-07-02

Inlägg av Sean M

Fantastic stay in artemis

Yet another amazing stay in the artemis apartments.the hospitality of the family run business was impeccable.many thanks to the generous and attentive young and professional team at the red rum bar.i will definitely visit for many years to come.i will look forward to seeing everyone again...⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😁😄