Kundomdömen om Artemis (Korfu)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
6,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
God service av personalen i baren, som gjorde goda drinkar. Trevliga rum, med kaffekokare och vattenkokare. Sängarna helt ok.
-
Wifi fungerar inte i rummen, det skulle vara önskvärt. Isfacket fyllt med is och kunde inte användas.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


6 av 10

+
Barpersonalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


6 av 10

+
Servicen av barpersonalen som tog emot oss, var trevlig och väldigt bra bemötande via baren samt när vi skulle åka.
-
Hade bokat 2-rumslägenhet men vi fick 1-rumslägenhet. Frågade om detta då säger dom att de räknar köket som ett rum vilket inte var vad vi räknat med. Bättre information hur lägenheterna ser ut/storlek.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


9 av 10

+
Familjär känsla, trevlig och mycket serviceinriktad personal/ägare.
-
Städning av det gemensamma duschutrymmet vid utresa.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


9 av 10

+
Poolen och poolbaren. Fantastisk personal i baren. Enkelt rum men skön säng, kaffekokare och kylskåp. Trevlig uteplats/balkong.
-
En bäddmadrass skulle vara bra för att vika lakanet runt. Så slipper man att det kasar rundor. Möjlighet att bada i poolen på kvällen, stängde för rengöring kl 19, att få bada fram till 21-22 hade varit skönt.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-12


10 av 10

+
Lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

28 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
6
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-06-19

Inlägg av 954lennarta

Trevligt, välskött lägenhetshotell, men avsides och ett väldigt buller från vägen intill

Hotellet, polen och området var rent och välskött. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Spisen var trasig men byttes ut mindre än en timme efter att vi påpekat detta. Städningen perfekt. Är man grinig och söker efter fel så kan man klaga på att: - Duschdraperiet var anpassat efter ett badkar, inte efter den ditsatta "duschkabinsbottnen utan väggar". Det gjorde att det alltid blev plaskblött på toalettgolvet när man duschade. - Den underliga stank som kom ut varje gång man öppnade skåpsdörren under diskhon. - Den stora mängd myror som knatade omkring på diskbänken trots att man inte kladdat med godsaker där. - Järnpinnarna i golvet som håller fast "balkongdörrsfönsterluckorna". Dem vill man inte kliva på. - Det stora oväsendet från biltrafiken på den närbelägna gatan. Kan vara störande för den morgontrötte. Men det sämsta ändå är nog platsen som hotellet ligger på om man inte nöjer sig med att slappa runt poolen hela dagen. Det finns verkligen inte mycket att göra i Dassia.

 
2018-07-30

Inlägg av IngSan60 Ulricehamn, Sverige

En liten oas!

Trevligt och lugnt hotellområde trots att det ligger utmed en trafikerad väg. Fina och funktionella lägenheter, Liten men välskött pool med gräsmatta och trädgård runtomkring. En bar som är öppen hela dagen med dryck och lättare mat och personlig service. Observera dock att det tillkommer 5 EUR per dag för AC. Det kom som en överraskning för oss sista dagen.

 
2017-11-30

Inlägg av anette_claesson Kinna, Sverige

Artemis

Var på Artemis Hotel i Oktober, enl. Apollo så skulle det vara en tvårums lägenhet. Det fanns ett sovrum och ett kök, för att komma till balkongen var du tvungen att gå genom sovrummet. Ägaren var trevlig, bjöd på grillat. Men tyvärr så blev inte vi tillfrågade om grillkvällen. Nära till centrum, men det var väldigt smutsigt över allt. Det fanns en by fem kilometer från hotellet som var jättemysigt och rent. Åker inte rill Artemis någon mer gång.

 
2017-06-08

Inlägg av Stickan900 Borgholm, Sverige

Litet hotell med utmärkt service

Besökte hotellet vecka 21 2017 och blev väl emottagna från första minuten trots den sena kvällen. Rum med rymlig balkong och väl utrustade i det lilla köket för ett hushåll för två! En poolbar med trevlig personal som höll öppet så länge vi gäster orkade festa! vi var ett sällskap på 5 personer som lärde känna i stort sett alla på hotellet både gäster, personal, katter och hundar. Rekommenderar detta ställe till alla som gillar småskaligheten utan för den skull tappa servicen! Hjälpte även till att fixa en restaurang för att fira hustruns pensionsdag!

 
2020-08-28

Inlägg av Janetsmith20

You'll want to come back

Your first thought on leaving Artemis Apartments is when can I come back! We stayed for a week in August and it honestly wasn't long enough. Corfu is the most beautiful island and Dassia is well situated to explore if you want. Corfu Town is only 20 minutes away and the bus stops right outside; beautiful Paleokastritsa is 20 minutes away and many other beaches are within easy reach. Dassia beach is long and safe and there is a good choice of tavernas lining the beach for a leisurely lunch. Swimming is a must - the water is clear and surrounded by beautiful scenery, or you can lie on your sunbed watching the paragliders, water skiers and the ring rides. The Artemis are very attractive apartments and have everything you need. Most importantly the beds are comfortable with soft pillows! There is a lovely pool with sunbeds around it and a bar for your sundowners! The owners, Karen and Yiannis, are often to be seen at the apartments making sure you have everything you need and Stathi and Georgina at the bar were great fun and very attentive! It was very hard to leave the Artemis at the end of our stay! We will be back soon!