Kundomdömen om Artemis (Korfu)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 150 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Tina ,
Falkenberg

+
God service av personalen i baren, som gjorde goda drinkar. Trevliga rum, med kaffekokare och vattenkokare. Sängarna helt ok.
-
Wifi fungerar inte i rummen, det skulle vara önskvärt. Isfacket fyllt med is och kunde inte användas.

Bekräftad gäst: 2019-10-08


6 av 10

Bengt-Åke,
Visby

+
Barpersonalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


6 av 10

,

+
Servicen av barpersonalen som tog emot oss, var trevlig och väldigt bra bemötande via baren samt när vi skulle åka.
-
Hade bokat 2-rumslägenhet men vi fick 1-rumslägenhet. Frågade om detta då säger dom att de räknar köket som ett rum vilket inte var vad vi räknat med. Bättre information hur lägenheterna ser ut/storlek.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

Rosa,
TRANÅS

+
Familjär känsla, trevlig och mycket serviceinriktad personal/ägare.
-
Städning av det gemensamma duschutrymmet vid utresa.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


9 av 10

Eva,
Helsingborg

+
Poolen och poolbaren. Fantastisk personal i baren. Enkelt rum men skön säng, kaffekokare och kylskåp. Trevlig uteplats/balkong.
-
En bäddmadrass skulle vara bra för att vika lakanet runt. Så slipper man att det kasar rundor. Möjlighet att bada i poolen på kvällen, stängde för rengöring kl 19, att få bada fram till 21-22 hade varit skönt.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


10 av 10

Ingegärd ,
Flen

+
Lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Jonny,
Norrahammar

+
Storleken och den fantastiska personalen i baren samt ägarna.
-
Rätt beskrivning på rummen

Bekräftad gäst: 2019-07-09


6 av 10

Thomas,
Vällingby/Stockholm

+
Att vi fick ett hörnrum.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

Kristina,
Sigtuna

+
Rent, lugnt, tyst, snäll ägare, stor lägenhet, luftkonditionering, pool, litet hotell, sköna sängar, breda sängar, stort kylskåp, vacker lägenhet, duschdraperi, golvavlopp både i duschen och på golvet så det inte blev blött överallt, inga myror, nästan allt var perfekt, åker gärna tillbaks till samma hotell och samma rum, det bästa hotell jag har bott på på Korfu.
-
Att baren öppnar kl. 9.00. på morgonen och har frukost så man kan äta frukost på hotellet. I alla fall så man kan köpa en kaffe tidigt. Vi gick till Primavera hotell och åt frukost. Det var bra och billigt. Städerskan tog mina plastkassar som jag sparat på köksbordet att lägga skor och smutskläder i till hemresan. Jag fick köpa en rulle plastkassar på affären. Hon slängde också annat som jag tänkt spara som låg framme på köksbänken. Bra om de bara slänger sånt som man lagt i papperskorgen. Nästa gång ska jag gömma det jag vill ha kvar i resväskan. Det var det enda som jag blev sur och arg på på hotellet. Det luktade unket/mögel under vasken. Men jag hängde en plastpåse på utsidan av skåpet som jag slängde skräp i istället.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


5 av 10

Lennart,
Huddinge

+
Trevlig personal, hyfsat rum
-
Fixa duschen så att vattnet inte far ut på badrumsgolvet. Detta kan fixas genom att man installerar duschkabin.

Bekräftad gäst: 2019-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

24 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
6
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-06-19

Inlägg av 954lennarta

Trevligt, välskött lägenhetshotell, men avsides och ett väldigt buller från vägen intill

Hotellet, polen och området var rent och välskött. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Spisen var trasig men byttes ut mindre än en timme efter att vi påpekat detta. Städningen perfekt. Är man grinig och söker efter fel så kan man klaga på att: - Duschdraperiet var anpassat efter ett badkar, inte efter den ditsatta "duschkabinsbottnen utan väggar". Det gjorde att det alltid blev plaskblött på toalettgolvet när man duschade. - Den underliga stank som kom ut varje gång man öppnade skåpsdörren under diskhon. - Den stora mängd myror som knatade omkring på diskbänken trots att man inte kladdat med godsaker där. - Järnpinnarna i golvet som håller fast "balkongdörrsfönsterluckorna". Dem vill man inte kliva på. - Det stora oväsendet från biltrafiken på den närbelägna gatan. Kan vara störande för den morgontrötte. Men det sämsta ändå är nog platsen som hotellet ligger på om man inte nöjer sig med att slappa runt poolen hela dagen. Det finns verkligen inte mycket att göra i Dassia.

 
2018-07-30

Inlägg av IngSan60 Ulricehamn, Sverige

En liten oas!

Trevligt och lugnt hotellområde trots att det ligger utmed en trafikerad väg. Fina och funktionella lägenheter, Liten men välskött pool med gräsmatta och trädgård runtomkring. En bar som är öppen hela dagen med dryck och lättare mat och personlig service. Observera dock att det tillkommer 5 EUR per dag för AC. Det kom som en överraskning för oss sista dagen.

 
2017-11-30

Inlägg av anette_claesson Kinna, Sverige

Artemis

Var på Artemis Hotel i Oktober, enl. Apollo så skulle det vara en tvårums lägenhet. Det fanns ett sovrum och ett kök, för att komma till balkongen var du tvungen att gå genom sovrummet. Ägaren var trevlig, bjöd på grillat. Men tyvärr så blev inte vi tillfrågade om grillkvällen. Nära till centrum, men det var väldigt smutsigt över allt. Det fanns en by fem kilometer från hotellet som var jättemysigt och rent. Åker inte rill Artemis någon mer gång.

 
2017-06-08

Inlägg av Stickan900 Borgholm, Sverige

Litet hotell med utmärkt service

Besökte hotellet vecka 21 2017 och blev väl emottagna från första minuten trots den sena kvällen. Rum med rymlig balkong och väl utrustade i det lilla köket för ett hushåll för två! En poolbar med trevlig personal som höll öppet så länge vi gäster orkade festa! vi var ett sällskap på 5 personer som lärde känna i stort sett alla på hotellet både gäster, personal, katter och hundar. Rekommenderar detta ställe till alla som gillar småskaligheten utan för den skull tappa servicen! Hjälpte även till att fixa en restaurang för att fira hustruns pensionsdag!

 
2019-10-17

Inlägg av 522annettel Storbritannien

Beautiful family apartments

Just spent a lovely weekend at these apartments. Very comfortable and spotlessly clean. Great pool and bar facilities. All the staff helpful in every way would definitely recommend a visit. Easy access to Corfu town and only 20 minutes from the airport. Lots of nice places to eat and drink nearby .