Kundomdömen om Marbella Corfu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 6 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anna-Lena,
Tomelilla

+
Härliga pooler nära till havet
-
Var tydligare på er hemsida om vad som ingår . Blev lite förvirrande när man inte visste allt såg dessutom ingen från apollo på plats på hela veckan . Borde vara någon där även kvällstid så hade flera andra resebolag

Bekräftad gäst: 2019-09-10


10 av 10

Yvonne,
Göteborg

+
Det mesta fanns där, lugnt och vackert
-

Bekräftad gäst: 2019-09-03


8 av 10

Jerry,
Gislaved

+
Utmärkt service. Trevlig personal.
-
Svalare på gymmet, öppettiderna på hotellets faciliteter stämde inte med verkligheten. Hade varit trevligt med senare öppettider vid baren nere vid havet. Beskrivningen på eran hemsida borde vara ett "Familjehotell". Som vanligt så paxades det solstolar fast det enligt hotellets policy inte fick göras. Mer Grekisk mat på alla buffer.

Bekräftad gäst: 2019-07-30


10 av 10

Tobias,
Gentofte, Danmark

+
Fantastisk personal!
-
Rummen som ligger med havsutsikt, ligger ockdå ud mot huvudvägen, så det är svårt att sova om natten då man blir störd av trafiken!

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Jacobus,
Enskede

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3112 omdömen
Utmärkt
 
1993
Väldigt bra
 
822
Bra
 
209
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2019-07-03

Inlägg av ThomasL994 Stockholm, Sverige

Stort

Hotellet är mycket stort och har mycket stora höjdskillnader. Värt att tänka på om du reser med barn eller äldre. Stranden ligger nedanför hotellet men de har både en gångtunnel och viadukt så du behöver inte oroa dig för trafiken, bra! Stranden är egentligen ingen strand utan en konstgjord strand med bryggor. Låter konstigt men fungerar över förväntan. Vattnet är således mycket klart och fint trots sandstrand. Restaurangen därnere är för övrigt mycket bra! När vi checkade in, sent på kvällen var våra rum sålda = överbokat hotell. Detta skötte de dåligt. Vi fick en presidentsvit istället och det låter väl toppen förutom att vi då fick dela terass och att rummet ej är renoverat med allt vad det innebär. Jag ville ha uppgradering till all inclusive men fick nej av ledningen, uselt och klantigt. Öppet mål att göra gästen nöjd. Istället tyckte de att jag skulle vara nöjd för att jag fått en svit istället för de två rum som jag bokat och betalat för. De har gjort fel och sålt mina rum och jag ska vara nöjd med att få en svit istället, märkligt, trodde det var kunden som skulle bli nöjd... Fler plus: Gymmet är superfint. Mycket fina lounger att hänga i. Maten är god, bäst på Comodo och Splash. Tips. Istället för stora frukosten med köer etc så åt vi a la carte frukost på Comodo. Trist avslutning på veckan att taxin ej kom på utsatt tid och vi fick vänta 40 min på ny taxi. Stressigt och inte bra slut. Så dubbelkolla att din taxi kommer på utsatt tid ( nu tänker du otur men jag hörde att andra varit med om liknande ).

 
2019-09-22

Inlägg av andygreen11 Reading, Storbritannien

Excellent With great customer service

Although there are many things that standout about this hotel, the staff are beyond doubt outstanding and a credit to the hotel - Polite , friendly and always happy to help. Our party of 5 adults stayed here for a week and we had the best time. The hotel is lovely, big rooms, nice pool and beach access (stone beach though with a man made sand section with chairs). We did the all inclusive and were not disappointed with the food and drinks being of very high quality (be mindful of the the Long Island Ice tea as it is a little dangerous đŸ€Ż). 3 themed restaurants are on site which also offer good quality variety. Like must of Corfu there was a wasp problem by the pool but they weren’t aggressive and can be flapped away.

 
2019-09-22

Inlägg av Bury158

Excellent Hotel

Over the years, we have stayed at a number of first class hotels around the world and the Marbella Corfu ranks amongst the best of them. The hotel itself is modern and spacious, with lovely rooms and views of the ocean. The terrace outside the large bar where you can have drinks in the evening is a great place to chat and gossip before dinner. Waitress service is spot on. Staff are attentive and welcoming and there are plenty of them to help when needed. We were on the all inclusive package and really enjoyed the buffet breakfasts and dinners. We just had a snack at lunchtime. The themed restaurants are gourmet standard and we particularly liked the Greek Restaurant. Spirits are top of the range and there is a great collection of cocktails and local beers and wines. Foreign beers and wines are available, but local is excellent. Lots of space, sun beds and shade at the pool where again service is good and unobtrusive. Unlike some places we weren't pestered to use other services One additional thing which is very helpful is the regular bus service into Corfu itself. We also enjoyed the inexpensive all day boat trip and the local diving We would thoroughly recommend this hotel.

 
2019-09-22

Inlägg av Tibcsike London

Beautiful hotel

Beautiful hotel, average food, excellent staff apart from Alexandra at the main restaurant. She’s a bit aggressive and pushy, what makes you feel uncomfortable. Other than that the rooms are clean, the views are breathtaking, the gardens are amazing. Definitely recommend for everyone!

 
2019-09-21

Inlägg av Baychester

Wonderful holiday

We were apprehensive about booking for our second visit to Marbella as we had had to most fantastic holiday the year before which we didn’t think could be matched but we should not have been concerned. The week was just as good. Wonderful views, fantastic staff, lovely food. We only ate in the Italian a la carte on this visit which was amazing as our sons love the main restaurant and the variety of food. Staff are all friendly, loved the movie evening just a shame we missed the boat trip as it runs on a Friday and we arrived and left that day but didn’t distract from what was an amazing week. We can’t wait to return