Kundomdömen om Poseidon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 226 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Ulf,
Bankeryd

+
Bra ytor i rummen. Lungt läge 80 m från huvudstråket.
-
Meddela resenärerna att de måste stå för tvål och diskmedel.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Jonas Gunnar,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


5 av 10

Ulf Christer,
Halmstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


7 av 10

Guje Ragnhild Maria,
Zinkgruvan

+
Trevligt poolområde
-
Lite mer krokar att hänga saker på i badrum

Bekräftad gäst: 2019-10-07


7 av 10

Barbro Mari-louise,
Kungsäter

+
Låg bra till .Lungt läge
-
Luktade mögel i kökskåpen

Bekräftad gäst: 2019-09-30


2 av 10

Carina,
Fårö

+
Läget mitt i "byn" och närheten till havet. Poolområdet var också helt ok. Byn var trevlig och havet helt underbart.
-
Tips till er som resebolag. Ni behöver besiktiga de boenden ni förmedlar - oftare. Lägenheten var mycket sliten och har passerat sina glansdagar för många många år sedan. Det gick inte heller att hänga något i garderoberna eftersom det var stark mögeldoft där. Var även samma i grannlägenheten. Om man är känslig för mögel så ska man definitivt undvika detta ställe. Driver egna hotell och har rest och upplevt det mesta men har har nog aldrig bott på sånt sunkigt ställe.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


6 av 10

Lena,
Gotlands tofta

+
lugnt och trevlig miljö
-
air kondisson var väldigt störande .

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Ann-Louise,
Göteborg

+
Nära till allt, lugnt och stillsamt Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Birgitta,
Valdemarsvik

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


4 av 10

Per Isidor Mattias,
Hudiksvall

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

24 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
5
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-10-09

Inlägg av Guje L Askersund, Sverige

Semester

Trevligt litet lägenhetshotell med 9 lägenheter. Gott om solstolar och fin pool. Baren har det mesta i dryck och serverar även lättare måltider. Rummen ok, något slitna kanske. Hotellhunden Barney är ett trevligt inslag i miljön.

 
2019-08-26

Inlägg av Evon198 Malmö, Sverige

En Oas att drömma sig bort i

Här är lugnet. Med sina 9 lägenheter, jättefin pool, trevlig poolbar och grönska som innesluter hela platsen. Fint sällskapsrum, gott om litteratur och 5 min till centrum och havsbad. Måste besökas.Har ni hyrt bil går det utmärkt att parkera presis utanför

 
2018-07-18

Inlägg av 812mikaelv Málaga, Spanien

Mysigt lägenhetshotell

Otroligt mysigt lägenhetshotell. Helt ok rum. Ac kostar extra(som vanligt). Mysigt poolområdre med snackbar. Bra att äta lunch här vid poolen. Trevlig personal, känns personligt och man blir väl omhändertagen. Wi-fi:n är dock ingen höjdare

 
2017-04-11

Inlägg av Ulla O Florens, Italien

Lugnt och trevligt ställe.

Lugnt och tyst läge, lite avskilt. Bar i trädgården finnes där serveras frukost, lunch, fika och drinkar. Det finns många solstolar runt poolen. Trevlig personal - släcktingar till ägaren, de talar bra engelska. Det finns några gräsytor att vistas på för dem som vill. Hotellet är lite svårt att hitta för de som reser första gången till byn men skyltar finns det är bara att fortsätta lite längre från huvudgatan. Detta var andra gången vi var i byn. Vi kommer att återkomma. Vi tycker det är väldigt vackert, lugnt och trevligt här.

 
2016-10-12

Inlägg av Exploration674056

Lugnt och med bra pool-område.

Litet och familjärt, fin trädgård och ett fint pool-område där det serverades bra mat. Läget var perfekt, nära till allt, både strand, restauranger och affärer. Två saker saknade jag däremot, och det var ett par lampor på den mörka gången fram till hotellet och en brödrost i lägenheten.