Kundomdömen om Poseidon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 95 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Nick,
Hallstahammar

+
Lugn miljö
-
Vegetarisk frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-09


8 av 10

Camilla,
Nossebro

+
Nära till allt och ändå så tyst och lugnt
-
Ac gick inte att minska fläktstyrkan

Bekräftad gäst: 2019-09-03


8 av 10

Anders ,
Stockholm

+
Nära till stranden.bra personal på hotellet.
-
Svårt och hitta till hotellet på natten vid ank.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

Lars Erik ,
Lund

+
Bra service
-
Informera om att aircondition kostar extra per dygn, 70 kr/dygn för 3 rumslägenhet En bättre beskrivning hur man tar sig till hotell Poseidon, Vi hade väldigt svårt att hitta hela busslasten när vi anlände mitt i natten, man kan tex beskriva att stigen mot hotellet börjar vid restaurang Lemon Tree

Bekräftad gäst: 2019-07-02


5 av 10

Ulrika,
Kristinehamn

+
Storleken på lägenheten. Gott om plats vid poolen.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-18


10 av 10

Mariana ,
Stockholm

+
Läget till strand och restauranger. Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


9 av 10

Birgitta,
Stockholm

+
Opretentiöst och avspänt. Läget- Lugnt tyst grönt. Pool och stor trädgård. Centralt i byn.
-
Köksutrustningen kunde vara litet mer omfattande (fler glas, koppar, tekanna...)

Bekräftad gäst: 2019-05-27


6 av 10

Christer,
Bohus

+
Läget och Poolområdet
-
Wi-Fii fungerade inte alls i rummen och bara dåligt i receptionen. Sängarna var gamla och i dåligt skick, min fru fick problem med ryggen av sängarna..

Bekräftad gäst: 2018-10-09


7 av 10

Maria,
Göteborg

+
Lugna omgivningar. Trevlig serviceinriktad personal. Prisvärt.
-
Bäddmadrasser.

Bekräftad gäst: 2018-10-09


9 av 10

Mikaela,
Järna

+
Underbart lugnt läge, i en vacker trädgård med pool
-
lite hårda sängar

Bekräftad gäst: 2018-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

23 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
4
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-08-26

Inlägg av Evon198 Malmö, Sverige

En Oas att drömma sig bort i

Här är lugnet. Med sina 9 lägenheter, jättefin pool, trevlig poolbar och grönska som innesluter hela platsen. Fint sällskapsrum, gott om litteratur och 5 min till centrum och havsbad. Måste besökas.Har ni hyrt bil går det utmärkt att parkera presis utanför

 
2018-07-18

Inlägg av 812mikaelv Málaga, Spanien

Mysigt lägenhetshotell

Otroligt mysigt lägenhetshotell. Helt ok rum. Ac kostar extra(som vanligt). Mysigt poolområdre med snackbar. Bra att äta lunch här vid poolen. Trevlig personal, känns personligt och man blir väl omhändertagen. Wi-fi:n är dock ingen höjdare

 
2017-04-11

Inlägg av Ulla O Florens, Italien

Lugnt och trevligt ställe.

Lugnt och tyst läge, lite avskilt. Bar i trädgården finnes där serveras frukost, lunch, fika och drinkar. Det finns många solstolar runt poolen. Trevlig personal - släcktingar till ägaren, de talar bra engelska. Det finns några gräsytor att vistas på för dem som vill. Hotellet är lite svårt att hitta för de som reser första gången till byn men skyltar finns det är bara att fortsätta lite längre från huvudgatan. Detta var andra gången vi var i byn. Vi kommer att återkomma. Vi tycker det är väldigt vackert, lugnt och trevligt här.

 
2016-10-12

Inlägg av Exploration674056

Lugnt och med bra pool-område.

Litet och familjärt, fin trädgård och ett fint pool-område där det serverades bra mat. Läget var perfekt, nära till allt, både strand, restauranger och affärer. Två saker saknade jag däremot, och det var ett par lampor på den mörka gången fram till hotellet och en brödrost i lägenheten.

 
2016-08-16

Inlägg av Magnus P Veberöd, Sverige

Slitet och medelmåttig "apartment"

Ingen vidare "infart", fick info av raislatern att vi skulle svänga vänster in efter en guul muur, (på danska) en gul mur alltså.. Visst, in på denna lilla betong-aktiga stig. Väl framme låg receptionen lite gömd i hörnan,, fungerade som reception, matsal, kök, bar, väskinlämning, mm..Inga vidare rum, luktar mögel i alla köksskåp! Även garderoberna var det en obehaglig doft i. Hade man några rena kläder med sig hem, var det bara att tvätta dessa igen... Tackar gud att vi besökte olika restauranger nere vid stranden,,och inte lagade maten själva. Mycket bra klass på alla restauranger vi besökte !! Ark, Thallasa, Sea Breeze, Sabbia( åt vi lunch varje dag) Elenas, Posidonio, Bra med gratis WIFi och solstol när man handlade något av de som hade restaurangen ovanför strand-remsan..Vi var på Sabbia varje dag som sagt. En lugn liten småtrevlig by. Skulle absolut kunna tänka mig att åka hit igen,, MEN ,, Då blir det inte Poseidon iallfall..