1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Poseidon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Christer,
Bohus

+
Läget och Poolområdet
-
Wi-Fii fungerade inte alls i rummen och bara dåligt i receptionen. Sängarna var gamla och i dåligt skick, min fru fick problem med ryggen av sängarna..

Bekräftad gäst: 2018-10-09


7 av 10

Maria,
Göteborg

+
Lugna omgivningar. Trevlig serviceinriktad personal. Prisvärt.
-
Bäddmadrasser.

Bekräftad gäst: 2018-10-09


9 av 10

Mikaela,
Järna

+
Underbart lugnt läge, i en vacker trädgård med pool
-
lite hårda sängar

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Ulla,
Järna

+
Innergården, ljuvlig,tyst och lugn
-
Belysning till gångvägen till entrén

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Mickaela,
Nynäshamn

+
Läget. Nära till stranden och shoppinggatan. Städningen var kanon också.
-
Sängarna var stenhårda tyvärr.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


4 av 10

Chrustina,
Solna

+
Att städerskan inte kom in varje dag.
-
Säkerhetsboxar ska finns på ett 3+ hotell. Hårfön bör finnas. Ska gå att få tillgång till apollopärm även kvällstid.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


4 av 10

Lisbeth,
Luleå

+
Rent, lungt och tyst
-
Svårtillgängligt hotell. Lång, trång, snårig och mörk vandring ett hundratal meter utan belysning. Kändes otryggt och hade inte varit möjligt utan medförd ficklampa. Tråkig poolmiljö, dåligt utbud och oftast saknades bemanning. Ingen möjlighet att duscha inomhus på avresedagen.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


5 av 10

Johanna ,
Stockholm

+
Stora rum och bra balkong. Vi hade 3rums lgh och storleken var bra.
-
Väldigt slitet överlag. Inga lampor tända på kvällen vid gång/poolomrpdr/trappa fastän de fanns. Fel information kring vilka dagar de städade på vårt rum vilket innebar att vi fick själva hämta rena handdukar osv. Trasiga lampor som vi påtalade men aldrig fixades.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Gullmaj,
Upplands väsby

+
Litet och lugnt. Härligt poolområde
-
Tydlig förklaring till många trappor till vissa lgh. Mer belysning på kvällar då det var kolsvart efter stängning.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


8 av 10

Eva,
Västerås

+
havsutsikt från vårt rum (dock ej från de flesta), väldigt lugnt och ostört
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 2/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
2
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-07-18

Inlägg av Mikael V

Mysigt lägenhetshotell

Otroligt mysigt lägenhetshotell. Helt ok rum. Ac kostar extra(som vanligt). Mysigt poolområdre med snackbar. Bra att äta lunch här vid poolen. Trevlig personal, känns personligt och man blir väl omhändertagen. Wi-fi:n är dock ingen höjdare

 
2017-04-11

Inlägg av Ulla O Florens, Italien

Lugnt och trevligt ställe.

Lugnt och tyst läge, lite avskilt. Bar i trädgården finnes där serveras frukost, lunch, fika och drinkar. Det finns många solstolar runt poolen. Trevlig personal - släcktingar till ägaren, de talar bra engelska. Det finns några gräsytor att vistas på för dem som vill. Hotellet är lite svårt att hitta för de som reser första gången till byn men skyltar finns det är bara att fortsätta lite längre från huvudgatan. Detta var andra gången vi var i byn. Vi kommer att återkomma. Vi tycker det är väldigt vackert, lugnt och trevligt här.

 
2016-10-12

Inlägg av Exploration674056

Lugnt och med bra pool-område.

Litet och familjärt, fin trädgård och ett fint pool-område där det serverades bra mat. Läget var perfekt, nära till allt, både strand, restauranger och affärer. Två saker saknade jag däremot, och det var ett par lampor på den mörka gången fram till hotellet och en brödrost i lägenheten.

 
2016-08-16

Inlägg av Magnus P Veberöd, Sverige

Slitet och medelmåttig "apartment"

Ingen vidare "infart", fick info av raislatern att vi skulle svänga vänster in efter en guul muur, (på danska) en gul mur alltså.. Visst, in på denna lilla betong-aktiga stig. Väl framme låg receptionen lite gömd i hörnan,, fungerade som reception, matsal, kök, bar, väskinlämning, mm..Inga vidare rum, luktar mögel i alla köksskåp! Även garderoberna var det en obehaglig doft i. Hade man några rena kläder med sig hem, var det bara att tvätta dessa igen... Tackar gud att vi besökte olika restauranger nere vid stranden,,och inte lagade maten själva. Mycket bra klass på alla restauranger vi besökte !! Ark, Thallasa, Sea Breeze, Sabbia( åt vi lunch varje dag) Elenas, Posidonio, Bra med gratis WIFi och solstol när man handlade något av de som hade restaurangen ovanför strand-remsan..Vi var på Sabbia varje dag som sagt. En lugn liten småtrevlig by. Skulle absolut kunna tänka mig att åka hit igen,, MEN ,, Då blir det inte Poseidon iallfall..

 
2016-08-09

Inlägg av Quest494575

1 vecka på Poseidon

Prisvärt boende med bra avstånd till både strand, restauranger och super markets. Mycket trevligt bemötande, det kändes verkligen familjärt! Mysig trädgård med gräsmattor, bord och stolar samt en lagom stor pool med solstolar. Trevlig liten servering/bar med helt helt okej snacks som t ex club sandwich, pommes eller grekisk sallad. Minuset var dock helt klart lyhördheten i lägenheterna, vi hörde varenda ord hos grannarna intill och till råga på allt var det en barnfamilj med en ett-åring som hade kolik...På balkongerna fanns inget insynskydd så var beredd på att det inte är särskilt avskilt och privat nånstans. Duschen var inte heller mycket att hurra för. Vattnet strilade mest och det fungerade bättre att vrida av själva munstycket helt och spola av sig. Dessutom satt det lösa kablar ovanför handfatet vilket kändes mindre tryggt i ett våtutrymme. Klent utrustat kök men det är man beredd på när man är i Grekland. Vi hade packat med en egen kökskniv och annat vilket verkligen rekommenderas om du tänkt laga egna måltider då det annars är princip omöjligt. Wifi fungerade mycket dåligt i vår lägenhet, det funkade i 5 minuter åt gången sen kopplades det ner och kunde ibland återkomma först flera timmar senare...Bättre att leta efter ett internetcafé eller liknande. Överlag ett godkänt betyg för Poseidon, vill man bo nära allt med pool så rekommenderas det. Nästa gång jag återkommer tänker jag dock boka Romantic Palace eller Nerides och hoppas att väggarna där är gjorda av annan än papiermache...