1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nereides

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
5,6 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
4,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Maria,
Göteborg

+
Läget. Tyst och lugnt. Det fanns bäddmadrass o mjuk kudde! Duschdraperi, osthyvel, vattenkokare, bryggare och ugn!
-
Krokar i badrum o rum att hänga upp grejer på.

Bekräftad gäst: 2018-10-09


8 av 10

Göran,
Mölnlycke

+
Läget
-
Reparation på vissa detaljer i rummet, bord dörrlås etc.

Bekräftad gäst: 2018-10-09


8 av 10

Maria ,
Arboga

+
Läget var helt perfekt o utsikten underbar. Nära till stranden.
-
Väldigt dåligt att man måste checka ut 12.00 o bussen går 18.30. Vi fick betala 35 euro för att få ett rum lite längre o sen blev utkastade ändå17.00. Dålig städning på rummen.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Susanne,
Uppsala

+
Nära stranden.
-
Tv i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Birgitta ,
Rolfstorp

+
Läget.
-
Mkt trevligt hotell men betyget dras ner pga vi bodde i en enrumslägenhet och det fanns inga lådor eller hyllor att packa upp kläder, man fick ha dom i väskan och det fanns ingen plats att ha väskorna på. Golvytan var för liten och skohyllan var för liten. Alltså fick man stänga väskorna hela tiden och ha dom stående på golvet i vägen. Städet var inte imponerande.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


5 av 10

Samuel,
Rönnäng

+
Perfekt läge. Underbar uteplats. Familjerummen rymliga och bra.
-
Madrasserna i sängarna skulle behöva bytas. Viss uppfräschning av stol samt hyllor.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


7 av 10

Lisbeth,
Halmstad

+
Nära bad och restauranger
-
Någon stans att ta vägen när man måste checka ut. Fick betala 35 euro för att kunna ha kvar bagaget tills bussen skulle hämta. Mindre bra!!! Sedan fanns det ingen toa som man kunde gå på den dagen man lämnade. Fick söka upp närliggande restaurang.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


9 av 10

Mattias,
Värnamo

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-25


7 av 10

Bosse,
Haninge

+
Läget och utsikten, lugnt och mycket lite "bakgrundsbrus".
-
Ett för mig häpnadsväckande och oacceptabelt uppträdande av hotellpersonal som mer eller mindre förstörde vår sista dag och gav oss en "bitter smak" på helhetsintrycket på resans upplevelse. Blev vid ankomsten, första kvällen, erbjuden att få behålla/disponera rummet avresedagen till kl.16:30 mot en betalning av 35 euro vilket jag accepterade och betalade. I annat fall får rummet disponeras till kl. 12:00, informerades vi om. På avresedagen omkring kl.09:30 öppnade städpersonal dörren och gick i rummet och beordrade oss att packa ihop våra tillhörigheter för att byta rum (själv stod jag och borstade tänderna och min fru var klädd i nattlinne). Städpersonalen tog omgående bort sänglinnet och handdukar och förklarade att rummet var uthyrt. Efter mycket "om och men" blev vi anvisade ett annat rum som dock var rörigt och ostädat. Bl.a. var handfat, toalett och dusch mycket motbjudande. Hår, tvålrester, fasttorkade rester från tandborstning, mm. På balkongen stod använt askfat med fimpar. Som sagt, en mycket trist upplevelse.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Bo,
Strängnäs

+
Läget var perfekt - vi lär återkomma.
-
Dålig information om extraavgifter i samband med att vi stannade längre på avresedagen... Vi kände oss lite lurade.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.