Kundomdömen om Nereides

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 91 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
5,9 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mat och dryck
 
4,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Maria ,
Stockholm

+
Läget på stranden är fantastiskt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

Ulla,
Göteborg

+
Närheten till bad. Lagom stort. Bäddmadrass och ok kudde.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


7 av 10

,

+
Lugnt härlig utsikt
-
Att man får stanna kvar på hottelet om planet inte går först på kvällen inte behöva betala fullt pris för att få stanna någon timme extra kändes som bli utkastad i värmen

Bekräftad gäst: 2019-09-02


8 av 10

Susanne ,
Mölndal

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-27


10 av 10

Cristina,
Angered

+
Det ligger vid stranden.
-
Det är bra om man vet från början att air con kostar extra och late check out. Man måste ha extra pengar för denna med sig.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


6 av 10

,

+
Strandnära och lugnt område
-
Vid hemresa dåliga möjligheter att förvara väskor och eventuellt komma ifrån sol och bad en stund på dagen. Fick rekommendation att gå till annat hotell under dagen men information om att ha väskor mm där skulle kosta en relativt stor summa i deposition som kunde användas i deras poolbarvuteblev, inte ok

Bekräftad gäst: 2019-08-13


9 av 10

Julia,
Uppsala

+
Läget till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-08-13


10 av 10

Thomas ,
Göteborg

+
Läget
-
Markis över altan då solvärmen blir mycket stark på eftermiddag och kväll. De hade det tidigare men då den gamla blev dåligt togs den bort i stället för att ersättas med en ny.

Bekräftad gäst: 2019-08-13


5 av 10

Ståle ,
Kungälv

+
Läget
-
Köket borde vara utrustat för 4 personer eftesom fet är plats för fyra. Med tallrikar, koppar, glas, bestick. Kostnaden för AC borde tydliggöras i beskrivningen, det är ändå mycket pengar som tillkommer för en vecka.

Bekräftad gäst: 2019-08-13


8 av 10

Marie,
Sandviken

+
Läget och hyfsat sköna sängar.
-
En dags städning till. Lite dåligt med två dagar.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


Something went wrong when loading reviews.