Kundomdömen om Aloha

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 80 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jan,
Vellinge

+
Pollen trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-10


10 av 10

Sanne,
Växjö

+
-
Krokar på väggen i rummen för att kunna hänga saker på Handduk till badrumsgolvet Bättre lakan i sängarna Billigare AC

Bekräftad gäst: 2019-09-10


6 av 10

Nathalie,
Varberg

+
Läget!!
-
Byte av handdukar varje dag. Myggnät. Samt att det var en unken lukt i rummet. Skönare sängar.

Bekräftad gäst: 2019-08-27


5 av 10

,

+
-
Jag har aldrig ätit så dåligt frukost, äckligt och otrevlig personal.

Bekräftad gäst: 2019-07-30


7 av 10

Ulla ,
Alingsås

+
Utsikten Balkongen Vänlig personal Lagom frukost
-
Nya toaletter Rena handdukar varannan dag utan att behöva säga till Flera olika kuddar att välja på Dusch med duschväggar

Bekräftad gäst: 2019-07-30


3 av 10

Camilla,
Härnösand

+
Poolen och utsikten från balkongen stämmer.
-
Jag hittade många saker att klaga på! Ac ingår ej kostar 7 euro/dygn safebox kostade 10 euro och man fick inte tillbaka pengarna på den när jag jag checkade ut. Toaletten på vårat rum var för en smurf ,så låg toastol så man satt nere på golvet. Ingen trevlig personal . frukost tråkig,kunde ej göra en riktigt omelett och baconen var nästan ostekt. Sängar med filt och ett tyg stycke (inget riktigt lakarn) visa rum kunde få tvål och schampo men inte någonting i vårat rum.saknades handdukar ibland när vi kom tillbaka efter stranden och städerskan har städat.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


7 av 10

Mats,
Avesta

+
Utsikt
-
Poolen öppen för alla =) blev stökigt många barn / ungdomar som kom till poolen som inte borde där

Bekräftad gäst: 2019-07-29


5 av 10

Anneli,
Borås

+
Poolen och baren
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-07-16


7 av 10

Malin,
Borås

+
Städerskan var väldigt gullig och diskade åt oss varje dag.
-
Informera INNAN om att AC inte ingår i priset (vi fick betala extra för det vid ankomst), byte av handdukar utan att man ska behöva be om det + nya lakan (blödde på lakanen pga myggbett).

Bekräftad gäst: 2019-07-09


7 av 10

Camilla,
Oskarshamn

+
Utsikten och poolen
-
Mjukare sängar och större utbud av mat vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

100 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
29
Bra
 
22
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-07-29

Inlägg av SwedenNorrland

Aloha hotel aigos gordis

Jag hittade många saker att klaga på! Ac ingår ej kostar 7 euro/dygn safebox kostade 10 euro och man fick inte tillbaka pengarna på den när jag jag checkade ut. Toaletten på vårat rum var för en smurf ,så låg toastol så man satt nere på golvet. Ingen trevlig personal . frukost tråkig,kunde ej göra en riktigt omelett och baconen var nästan ostekt. Sängar med filt och ett tyg stycke (inget riktigt lakarn) visa rum kunde få tvål och schampo men inte någonting i vårat rum.saknades handdukar ibland när vi kom tillbaka efter stranden och städerskan har städat.

 
2017-08-12

Inlägg av eken200 Stockholm, Sverige

VARNING

Bra rum och pool. Obrydd personal. Helt ok (men ganska snål) frukostbuffé. Varningen är för den så kallade "BBQ-kvällen", låt er inte luras!! Det serverades halvljumma äckliga pommes tsm med lite brända köttben, tvi!! Ät ute och slösa inte pengar eller tid på hotellets mat.

 
2017-07-22

Inlägg av kampner71 Ljungsbro, Sverige

Semester

Sängarna var under all kritik, dom köptes nog in när hotellet byggdes knöliga och stenhårda. Likadant med kuddarna, sov inte en hel natt!! Rummen var ok, hotellet har några år på nacken och skulle behöva en renovering. Poolområdet var bra och utsikten över byn och havet var jättefin. Det är ca: 1 km till stranden och riktigt backigt första 500. Frukosten var helt ok.

 
2016-07-26

Inlägg av KatarinaM389

"Jättefint läge"

Fantastisk läge, underbar utsikt över det lilla samhället och framförallt havet, alltid välstädat rum och en pool som saknar motstycke. Hjälpsam och alltid tillgänglig personal. Mycket varmt rekommenderat!

 
2016-05-30

Inlägg av rta230 Laganas, Grekland

Bra mellanklasshotell med FANTASTISKT HAVSUTSIKT och mysigt, lugnt samhälle Agios Gordios

ALOHA hotel ser ut att vara ett före detta lyxhotell, numera mellanklasshotel ☆☆☆(☆) med helt fantastisk panoramautsikt över havet och omgivningar. Alla rum har vidsträkt utsikt över havet. Frukosten är bra för att vara på en trestjärnigt hotell. Poolen är mycket bra att simma i och när man simmmar ser man också havet. Underbart. I beskrivningen står det att hotellet är ca 800 meter från stranden. Vår uppfattning är att det är inte mera än 450 meter. Vi har aldrig tidigare bott på ett hotell "så långt från havet" - men vi har funnit att det har många fördelar. Utsikten från rummet och balkongen är hänförande :) Hotellet är beläget ca 450 från stranden. Dit kommer man genom att ta sig ner de första ca 100 metrarna genom en relativt brant asfalterad väg, som planar ut efter ca 100 meter, när vägen når samhället. Den första delen av vägen från hotellet till samhället kan kännas besvärande för den som har svårt att gå. Men för oss, som är i högre medelålder, var det inga problem. Snarare en trevlig utmaning. Själva samhället Agois Gordios är en mysig liten by, byggd kring den gata som leder till havet. Gatan kantas av restauranger, några affärer och få kvarvarande privata hus, som har några rum till uthyrning. När man kommer efter ca 350 meter till havet, kan man välja att antingen ta "promenaden" till höger på ihopspikad stig, som har på sin vänstra sida sandstrand och havet och på sin högra sida några mindre restauranger, alla med direkt havsutsikt. Om man viker av till vänster på den ihopspikade promenad, finner man där flera restauranger med havsutsikt och på sin högra sida har man sandstrand och havet. Solstolar vid stranden är "gratis" för respektive restaurangs gäster. Oftast räcker det att beställa en öl, eller kaffe, läsk, .... för att få vara där. Men dagen kan vara lång och då och då kan det vara gott med lite mat också. Sandstranden är relativt sett bred och vattnet är längre grunt, innan man förlorar fästet under fötterna. Agios Gordios ser fortfarande ut som grekiska semesterorter för många år sedan. Lämpligt för resenärer som inte strävar efter festandet och dansandet. Vi har överraskats mycket positivt av lugnet, den goda grekiska maten och lugna lunket under dagarna. Mycket avkopplande :) Under maj månad, som inte är någon högsäsongmånad, rekommenderas samhället Agios Gordios, samt hotell AHOHA till alla som vill ta det lugnt. Hur det är under högsäsongen vet inte vi. Men man kan anta att samhället Agios Gordios är mycket lugnare än större orter. Här finns tillräckligt många restauranger, vissa av dem mycket bra. "STEVEN on the Hill" hör till de bästa. Bra mat, utmärkt service, fantastisk utsikt. Rekommenderas! En annan restaurang att rekommendera, mitt i samhället - "Sebastians" är också ett ställe man inte ska missa. Avsutningsvis - om du söker ett lugnare och mysigt ställe för semestervistelse, då kan Agios Gordios och kanske Hotel ALOHA vara något att satsa på.