1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Likithos Village

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 147 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Linda,
Karlstad

+
Poolområdet, ingen trafik, gröna omgivningar
-

Bekräftad gäst: 2019-08-20


9 av 10

Malin,

+
Trevlig personal och atmosfär, jättegod mat. Mysig trädgård och poolområde. Prisvärt.
-
Fler solsängar vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-08-20


4 av 10

Karolina,
Göteborg

+
Restaurangerna
-
Renovera och fräscha upp rum och allmänna utrymmen och byt ut personal/ ägare i receptionen. Skicka personal på en kurs i service och bemötande.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


9 av 10

Malin,
Göteborg

+
Vi tycker det mesta var bra och vi hade faktiskt lägre förväntningar av att ha läst om hotellet på Apollo och tripadvisor så vi blev väldigt glatt överraskade
-
Inget som direkt har med Apollo att göra. Men vi åkte till corfu town och hotellet sa att det inte var några problem att ta och få taxi hem sent på kvällen. Men det var det. Dom vägrade köra hem oss och sen sa dom ja och körde oss till någonstans i Korfu och ville lämna oss där klockan 00 på natten. Inte det trevligaste och bästa när man har barn. Vi fick tvinga taxichauffören att köra hem oss och betala 100 euro. Så bättre att få infon om att dom inte vill köra så långt. Detta då vi hade sådana problem och andra med som skulle långt och dom ville slänga av oss någon helt annanstans i en stad med annat namn för att dom ångrar sig. Barn va rädd vuxna blev rädda och det var väldigt obehagligt och man ska inte köpa sig fri så. Kan tänka mig att det är något man frågar efter dom man vill åka till corfu själv och inte via Apollo eller mitt på dagen. Så infon om det kan vara bättre med att det är svårt och det kostar mycket istället för att det är hur enkelt som helst. Annars va allt annat långt över förväntningarna.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


7 av 10

Lina,
Gbg

+
Personligt, bra service, lugnt och inte för trångt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-20


4 av 10

Linda ,
Stockholm

+
-
Var motgång i första rummet. Vi fick byta till ett nytt och det hade större sängar. Vi åkte med en annan familj och deras rum var renoverat men vatten rann åt fel håll. Det finns en del saker som nog bör ses över i rummen såsom diskbänk som hänger. Vi är ändå nöjda att vi fick byta och hotellet var ändå ok men inte den standarden vi normalt åker på. Missade toapapper och handdukar några gånger

Bekräftad gäst: 2019-08-19


8 av 10

Maria,
HUDDINGE

+
Lugnet och den goda maten. Supertrevlig personal som alltid ger utmärkt service. Mitt andra besök på detta hotell och jag lär återkomma!
-
Lås på allmänna toaletter.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


9 av 10

Nina,
Stockholm

+
Halvpension från meny med stort utbud istället för klassisk charterbuffe. Middagsrestaurangen ligger på taket med fantastisk utsikt och makalösa solnedgångar varje kväll. Hotellet har ett lugnt, fint läge, men ändå med bara några minuters promenad till två supermarkets samt en liten stad. Trevlig & hjälpsam personal. Gott om plats vid pool. Bra frukost som äts på nedervåningen i skön skugga om man önskar. Nära väldigt fina, långgrunda, barnvänliga stränder.
-
Gymlokalen är fantastisk i storlek & läge. Men behöver uppdateras med ny utrustning.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


2 av 10

Pernilla,
Säter

+
Poolerna
-
Vattentryck på wc, spolning i toalett funkade för det mesta inte. Dusch munstyckets vatten tryck funkade bara till knappt 50 % Säkringen gick hela tiden om jag hade för mycket el på, på samma gång. Lukade illa i skåpsluckorna tillhörande köket.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


8 av 10

Lena,
Skanör

+
Läget var superbra. Mycket trevlig personal
-
Förbättra / fräscha upp rummen överst. Skugga uteplatsen mer så att man kan njuta på eftermiddag / kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-08-13


Something went wrong when loading reviews.