1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Anastasia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Leif,
Stockholm

+
Hela gänget som jobbar där.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


8 av 10

Leif,
Göteborg

+
Enastående personligt och charmigt hotell. Ägaren med fru gör allt för att vistelsen skall bli kul och trivsam. Nästan enbart stamgäster som alla umgås och trivs tillsammans. Hotellet är mycket enkelt, man reser hit för charmens skull.
-
Väldigt dåligt internet.

Bekräftad gäst: 2019-07-09


10 av 10

Anna,
Lund

+
Servicen och lugnt vid poolem
-

Bekräftad gäst: 2019-07-09


10 av 10

Patric,
Lund

+
Det familjära
-

Bekräftad gäst: 2019-07-02


10 av 10

Joakim,
Degeberga

+
Trevlig och extremt hjälpsam personal. Härlig atmosfär. Fina rum med bra sängar. Madrasser i sängarna är vändbara för mjuk eller hård botten. Nyrenoverat badrum med rymlig dusch.
-
Apollo kan skriva ut vad som gäller med disk och toalett artiklar på sin hemsida.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


10 av 10

Marie,
Norrtälje

+
Rent och fräscht. Trevlig personal. Fint poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-01


1 av 10

,
Helsingborg

+
Riktigt riktigt dåligt , fick ligga på en resesängar som var hård , sjuka katter som sprang omkring överallt i restaurangen, när kocken klappade katterna fick jag ett hysterisk anfall, min dotter trillade i toaletten då det var översvämningar och inga mattor , jag återkommer m ett ärende
-

Bekräftad gäst: 2019-06-25


8 av 10

Rosmarie,
Stockholm

+
Så trevliga värdar som mötte oss, var så hjäpsamma.Vi hade det så bra och njöt under våran vistelse. Vi vill varmt rekommendera detta hotell. Litet mysigt och jätte bra service.
-
Wife på rummen är väl det ända som fattas. Toalettpapper som alla skrivit, men ingen dyr kostnad att bråka om.

Bekräftad gäst: 2019-06-17


9 av 10

Marie,
Norrköping

+
Gästvänligheten och servicen
-
Större duschar

Bekräftad gäst: 2019-06-17


10 av 10

thomas,
axvall

+
eftersom detta var 12:e gången på detta hotell så älskar vi stället, personalen är underbara och ställer alltid upp
-
möjligen mer täckande wi-fi

Bekräftad gäst: 2019-06-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

11 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-21

Inlägg av LosAngered Vänersborg, Sverige

Underbart familjärt o avkopplande

Otroligt välkomnande av familjen. Små mysiga rum som e trångt i duschen o konstigt att toalettpapper ej ingick. Men,mysigt o riktigt fin pool o enbart 14 rum. Man känner sig som om man kommer hem o hälsar på. Underbar familj o bemötande. Tack Takis !!

 
2018-08-28

Inlägg av Patrik M

Härligt familjärt

Otroligt mysigt och familjärt. Visst, rummen är ganska spartanska men vad sjutton, där är man ju knappt. Det är ägaren Takis och de andra som är den stora behållningen. Otroligt fina och hjälpsamma människor. Poolområdet är också ett plus. Fräscht och alldeles lagom stort plus att Takis kommer springande om du vill ha nåt vid poolen. Rekommenderar de allra flesta detta lägenhetshotell. Har du stora krav på lyxigt rum, boka något annat. Vill du däremot känna en välkomnande värme och få ett genuint leende när du kommer är detta absolut rätt ställe. Kommer garanterat tillbaka!

 
2017-09-19

Inlägg av MissStrawberryTea Göteborg, Sverige

Trevligt men smutsigt

Jag och min mamma åkte på en veckas semester och bodde här! Ägarna var super trevligt men det var mycket smutsigt. Golvet klibbade när man gick på det, var dammigt överallt, badrummet hade mögel och duschdraperiet brunfläckigt. Man fick inte heller lov att använda handdukarna på golvet så efter en dusch i den minimala duschen var allt blött utan något att torka upp det med. Vi fick även betala över 8 Euro kvällen vi anlände för något som skulle vara två toast o två kolsyrade vatten. Toasten såg ut som på bilden och hade bara en slaskig ostskiva på. Åker gärna tillbaka till Korfu men inte till detta hotell.

 
2016-09-17

Inlägg av RogerW1444

Härligt ställe med supertrevlig personal

Något spartanska lägenheter vilket visade sig mest för vi hade regn 2 dagar och var kanske mer i lägenheten än annars. Saknar lite upphängningskrokar och lite mer köksutrustning vilken var i knappaste laget. Restaurangen fixar riktigt bra rätter så det var inga problem att äta nån lunch eller middag där då vi var vid poolen några dagar under veckan. Poolområdet väl planerat och då vi bodde på nedre våningen var det perfekt läge till poolen till tjejernas förtjusning :-) Wi-Fi funkade inte inne i lägenheten (lght 6) om man inte stod vid fönstret i köket..... :-)

 
2013-06-08

Inlägg av bellamilli Eskilstuna, Sverige

Mitt andra hem

Ett helt underbart ställe att bo på med en underbar familj som driver det,man känner sig så välkommen..Jag har varit där två gånger och ska även åka till samma ställe i september igen. Har provat på att åka med familj och släkt ena gången och väninna andra gången och alla blev lika nöjda och ville tillbaka ,ett litet hotell med ett stort hjärta.. Mitt härliga paradis för avkoppling i en underbar miljö ,som jag varmt rekommenderar. Camilla