1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Anastasia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anne,
Norrtälje

+
Litet hotell med en underbar familj dom driver det.
-
Gärna lite mer husgeråd, mickro, kaffebryggare.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Anders,
Norrköping

+
Att det är ett mindre hotell med familjär atmosfär.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Birthe,
Uddevalla

+
Fint poolområde. Hjälpsam ägare. Väldigt lugnt. Daglig städning var bra med trevlig personal. Gratis safteybox var positivt.Bra att köpa till några timmar hemresedagen då vi åkte hem sent. Vi lämnade rummet 17.30 för 20 euro extra.
-
Att toapapper ingår, känns konstigt att få förmaningar och stränga skyltar ang. handdukar mm. o hot om "böter" om man tappar en handduk på golvet. Extremt liten dusch med mögligt draperi,omöjligt att inte blöta ner hela toan.Borde finnas en raka att få undan vattnet med. Sänglamporna och eluttag var väldigt smutsiga.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


8 av 10

Mira,

+
Nära till stranden.Lugnt och tyst.
-
Att toapapper ska ingå i rummen.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


9 av 10

,

+
Den trevliga personalen. Lagom stort, lugnt och skönt. Familjekänsla.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Bengt,
Kungsängen

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Goce,
Göteborg

+
-
Frukost bufe. Det blev bara ägg på olika sätt i 7 dagar.

Bekräftad gäst: 2018-09-11


8 av 10

Nicklas,
Vänersborg

+
Personalens varma välkomnande. Aldrig varit med om tidigare.
-
Frukosten blir lite tjatig. Yoghurt o kokt ägg borde kunna väljas med.

Bekräftad gäst: 2018-09-11


10 av 10

Pehr,
Finspång

+
Värdparet och personalen. Maten och glädjen i restaurangen. Poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-10


7 av 10

Dan,
Täby

+
-
Sopphanteringen på reseorten är äcklig. Ligger soppor på gatorna pga sopp konflikt.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

11 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-21

Inlägg av nicklaso53 Vänersborg, Sverige

Underbart familjärt o avkopplande

Otroligt välkomnande av familjen. Små mysiga rum som e trångt i duschen o konstigt att toalettpapper ej ingick. Men,mysigt o riktigt fin pool o enbart 14 rum. Man känner sig som om man kommer hem o hälsar på. Underbar familj o bemötande. Tack Takis !!

 
2018-08-28

Inlägg av Patrik M

Härligt familjärt

Otroligt mysigt och familjärt. Visst, rummen är ganska spartanska men vad sjutton, där är man ju knappt. Det är ägaren Takis och de andra som är den stora behållningen. Otroligt fina och hjälpsamma människor. Poolområdet är också ett plus. Fräscht och alldeles lagom stort plus att Takis kommer springande om du vill ha nåt vid poolen. Rekommenderar de allra flesta detta lägenhetshotell. Har du stora krav på lyxigt rum, boka något annat. Vill du däremot känna en välkomnande värme och få ett genuint leende när du kommer är detta absolut rätt ställe. Kommer garanterat tillbaka!

 
2017-09-19

Inlägg av Linnéa H

Trevligt men smutsigt

Jag och min mamma åkte på en veckas semester och bodde här! Ägarna var super trevligt men det var mycket smutsigt. Golvet klibbade när man gick på det, var dammigt överallt, badrummet hade mögel och duschdraperiet brunfläckigt. Man fick inte heller lov att använda handdukarna på golvet så efter en dusch i den minimala duschen var allt blött utan något att torka upp det med. Vi fick även betala över 8 Euro kvällen vi anlände för något som skulle vara två toast o två kolsyrade vatten. Toasten såg ut som på bilden och hade bara en slaskig ostskiva på. Åker gärna tillbaka till Korfu men inte till detta hotell.

 
2016-09-17

Inlägg av RogerW1444

Härligt ställe med supertrevlig personal

Något spartanska lägenheter vilket visade sig mest för vi hade regn 2 dagar och var kanske mer i lägenheten än annars. Saknar lite upphängningskrokar och lite mer köksutrustning vilken var i knappaste laget. Restaurangen fixar riktigt bra rätter så det var inga problem att äta nån lunch eller middag där då vi var vid poolen några dagar under veckan. Poolområdet väl planerat och då vi bodde på nedre våningen var det perfekt läge till poolen till tjejernas förtjusning :-) Wi-Fi funkade inte inne i lägenheten (lght 6) om man inte stod vid fönstret i köket..... :-)

 
2013-06-08

Inlägg av bellamilli Eskilstuna, Sverige

Mitt andra hem

Ett helt underbart ställe att bo på med en underbar familj som driver det,man känner sig så välkommen..Jag har varit där två gånger och ska även åka till samma ställe i september igen. Har provat på att åka med familj och släkt ena gången och väninna andra gången och alla blev lika nöjda och ville tillbaka ,ett litet hotell med ett stort hjärta.. Mitt härliga paradis för avkoppling i en underbar miljö ,som jag varmt rekommenderar. Camilla