Kombinationsresor i Grekland

Vill du uppleva mer av Grekland på din semester? Boka en kombinationsresa med en vecka på varje resmål. Du kan till exempel kombinera två grekiska öar, som populära Rhodos med den lilla genuina ön Symi, och utforska mer av det grekiska fastlandet. Eller passa på att upptäcka ett nytt land på semestern – Korfu och Sivota kan kombineras med resmål i Albanien.

Paros, Kykladerna

Kykladerna

Upplev mer av den vackra ögruppen Kykladerna genom att kombinera två av öarna på din resa. Santorini, Naxos och Milos kan kombineras med varandra, eller med någon av öarna Paros, Antiparos och Ios.

Alonissos, Sporaderna

Sporaderna

De natursköna och pittoreska öarna Skiathos, Alonissos och Skopelos ligger i ögruppen Sporaderna utanför Greklands östkust. Alla tre öar går att kombinera med varandra – välj bara vilka två du vill resa till.

Leros, Tolvöarna

Norra Tolvöarna

Kombinera populära Kos med någon av de lugnare öarna Kalymnos, Leros och Pserimos. Samtliga fyra öar kan kombineras med varandra, med undantag för kombinationen Kalymnos & Leros samt Leros & Pserimos.

Vacker utsikt på Rhodos

Rhodos

Kombinera en vecka med det breda semesterutbudet på Rhodos, den största av Tolvöarna, med en av de små lugna och pittoreska öarna Tilos eller Symi.

Apella-stranden, Karpathos

Karpathos

Vill du uppleva mer av härliga Karpathos? Då kan du passa på att kombinera två av öns tre semesterorter på din resa – Karpathos stad, Lefkos och Amopi.

Zagoria

Zagoria

Nu kan du kombinera spännande aktiviteter och naturupplevelser kring bergsbyarna i Zagoria med mysiga badorter längs kusten - Parga, Sivota, Ammoudia, Vrachos eller Kanali. Läs mer om att kombinera Zagoria med sol och bad.

Nidri på Lefkas

Parga och Lefkas

Längs Greklands västkust ligger de mysiga badorterna PargaKanali och Ammoudia. Alla tre kan kombineras med den fina kustnära ön Lefkas. Parga kan även kombineras med någon av de två andra orterna.

Sidari på Korfu

Korfu

Kombinera vackra Korfu med lilla mysiga Paxos, eller passa på att upptäcka ett nytt land på semestern! Du kan nämligen kombinera Korfu med orterna Saranda eller Himara i Albanien. Saranda kan även kombineras med Sivota.