Våra orter, Kefalonia

orter sorterade efter

Lassi

Med sina vackra stränder har Lassi blivit en favorit hos många av Kefalonias besökare. Här finns flera välskötta stränder längs Joniska havets klarblå vatten. På promenadavstånd från Lassi ligger gemytliga Argostoli, öns största ort som präglas av den autentiska och lokala stämningen. Paketera resa...

Läs mer om Lassi

Lixouri

I Lixouri kan hela familjen trivas på långgrunda och barnvänliga stränder. Här bor du på en lugn plats i avskildhet, men med möjlighet att ta dig med båt till Kefalonias charmiga huvudort Argostoli. Boka flyg och hotell till Lixouri med Apollo, och bestäm själv hur länge du vill vara borta.

Läs mer om Lixouri

Skala

Skala ligger på den östra sidan av Kefalonia och har en tre kilometer lång klapperstensstrand. Här är vattnet alldeles kristallklart. Förutom stranden omges Skala av grönskande natur och det finns ett charmigt litet centrum där du kan spendera ljumma sommarkvällar.

Läs mer om Skala

Svoronata

Svoronata är en liten semesterort på Kefalonias sydvästkust. Som på resten av ön är naturen mycket grönskande och du omges av apelsinträd och olivlundar. Nära Svoronata finns en flygplats, men i övrigt är det en mycket lugn by där du bor i avskildhet nära en fin och barnvänlig badvik.

Läs mer om Svoronata

Argostoli

På din resa till Kefalonias huvudort Argostoli kan du se fram emot god mat från öns lokala kök som serveras på en mängd restauranger längs hamnpromenaden och runt torget. Många lokalinvånare bor i Argostoli, något som bidrar till en genuin grekisk stämning och den stora uppskattningen för öns tradit...

Läs mer om Argostoli