1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunset

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lars,
Malmö

+
Lugnet, sköna sängar
-
AC ska ingå i priset

Bekräftad gäst: 2019-06-13


10 av 10

Robin,

+
Fräsch lägenhet med sköna sängar och jättefint badrum!
-
En större kökskniv i köket. Torkställning/lina på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-06-13


10 av 10

Kenneth,
Ramsele

+
Lugnt och skönt. Fantastiskt läge och fin utsikt över byn och havet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Monica,
Alingsås

+
Rent och fräscht, mycket sköna sängar. Det var bättre än beskrivningen på Apollos hemsida.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Marita,
Linköping

+
Rummen nyrenoverade och fräscha ! Servicen toppen! Utsikten fantastisk!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Harriet,
Dikanäs

+
Läget och det trevliga bemötandet vi har fått vid varje besök. Detta var nionde gången och vi återkommer igen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-13


8 av 10

,

+
Utsikten
-
Fler köksredskap

Bekräftad gäst: 2018-09-13


10 av 10

Pée,
Stockholm

+
Utsikt, läger, personaöl
-

Bekräftad gäst: 2018-09-06


10 av 10

P-O,
Göteborg

+
Personalen var väldigt hjälpsamma, omtänksamma och mycket trevliga. Bra rum med bra sängar. Fantastisk utsikt över byn och stränderna. Varierande och bra frukost (tillägg).
-
Inga.

Bekräftad gäst: 2018-08-23


10 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Personlig atmosfär med familjär känsla. Efter att tidigare ha bott på två andra hotell i Lefkos kan vi säga att SunSet hittills är det bästa, med den absolut bästa utsikten. Vi möts av Sophia som är jättetrevlig, snabb och mycket serviceminded. Hotellet erbjuder skjuts till och från hotellet, gedigen frukost med egenodlat för 6€ samt väl fungerande WiFi. Men det bästa av allt, helt underbara sängar av tempurtyp!! Ett plus är också den inbyggda kylen som därmed inte genererade det annars obligatoriska störande "brumljudet". Vi kommer definitivt tillbaka igen.
-
Saknade skärbräda. En brödrost hade underlättat för gårdagens bröd, då den generella brödleveransen först kommer efter kl9 varje morgon (utom söndagar förstås).

Bekräftad gäst: 2018-08-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2016-09-17

Inlägg av rdv Marlow, Storbritannien

Magnificient View

This hotel is at a high level hence the fantastic view. Only downside is the climb back up after a night out. Have to admit we had a car so we drove to the central parking area every night. We had a top floor room with a huge furnished balcony inc. 2 sunbeds. Stayed 7 nights and this place had everything we look for. Eleni and Nikos were great hosts. An earlier review suggests there is no aircon, not true and we needed it at night in September, great place

 
2016-09-12

Inlägg av Krixikraxi123 Wien, Österrike

Lovely place!

The lady who owns this beautiful place was just lovely. We didn't book ahead, just showed up and were lucky to get a room with the most fantastic view onto the sea (hence sunset hotel) from a huge balcony. Rooms are simple, but everything works and housekeeping is daily. Outdoor shower on site. Breakfast not included. Everything here was really nice..

 
2016-07-07

Inlägg av MK_TK_98 Riihimaki, Finland

An awesome view over the sea

We had a room on a top floor with a nice and spacious balcony. The view was awesome. The hotel is on the hills so there is always a nice breath of wind, balcony door can be kept open, so the lack of AC is not an problem. Quite ok sleeping and a very nice staff.

 
2014-11-26

Inlägg av Margrete_11 Köpenhamn, Danmark

You gotta love this spot

Very beautyfull wiev, very nice and friendly host (Irene and Niko), very fine place, servicelevel is high, and you'll never regret your booking here. When you walk home in the evening the stars will twinkle over your head, and the seabreeze will play the music with the waves, right nearby.

 
2014-05-31

Inlägg av Per H Oslo, Norge

First class view of Lefkos, magnificent sunset.

This is our fourth time visiting Lefkos. And our fourth time staying at Sunset Hotel. And as always the heartwarming welcome from Irini and Nikos is something we treasure. The hotel is above all of Lefkos, and you cant get any better view than this, the town, the sea and the beautiful sunset.Clean and practical rooms with ordinary standard, so you can manage quite well. We will recommend highly this hotel for people who loves nature and the silence of the sea. And not forget Irini`s fabulous restaurant Small Paradise. This is a must do, for people that seek genuine Carpathian cooking.