Kundomdömen om Sunset

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 83 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Harriet,
Dikanäs

+
Läget med fantastisk utsikt och vackra solnedgångar, tyst och lugnt. Vänligt bemötande av värdinnan Irini och övrig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

Claes,
Sölvesborg

+
Bra läge och utsikt.Bra standard. Sköna sängar.
-
Som vanligt i Grekland är köksutrustningen inte så omfattande. Hade varit bra med en brödrost.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Galina ,
Stockholm

+
Utsikt Trevlig ägare
-
Mer belysning på väg till hotellet

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

anders,
Tygelsjö

+
-
Bättre belysning kvälls/nattetid upp till hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

dimitrie,
eslöv

+
nära havet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

,

+
Fantastisk utsikt. Fint rum. Bra städning och en härlig, hjälpsam ägarinna
-
Gärna en brödrost.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Per,
Vaxholm

+
Platsen - placeringen uppe i backen, visserligen en promenad, men det var det värt. Bra service, väldigt personligt.
-
Inte så mycket.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

,

+
Personalen, utsikten över havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Ägarna och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

,

+
Fantastiskt bemötande och mycket fint läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

21 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
6
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-25

Inlägg av TynningoPoken

Härligt litet hotell

Härligt hotell, med fantastisk utsikt och bra service. Mottagandet när vi kom var toppklass. Istället för att behöva släpa våra väskor upp för "Cardiac hill" blev vi hämtade av innehavaren och körda upp. Bra rum och bra städning, finns bara positiva saker att säga. Vi kommer tillbaka. :-) Tack för en härlig vecka.

 
2019-07-09

Inlägg av luisafranzone Province of Piacenza, Italien

We came back and we will come back again ..

This is a place to enjoy time for and with yourself , surrounded by a beautiful simple context, great paths to go for running in the morning with almost nobody around , fantastic breakfast ( almost a brunch enough for the day) prepared with love and care by Sophia, unforgettable sunsets and astonishing night sky . If you look for a place to regenerate yourself with nature , slow motion life, sun and beautiful sea and beaches this is the place . We found it in the past and we came back and we will do it again, definitively.

 
2019-07-02

Inlägg av Tuonoti

Holiday

The best vacation at this hotel. Incredible sea views. Staff always ready to help, cleanliness of the best A class. I recommend to anyone who wants to enjoy a quiet stay. Breakfast incredibly good and tasty.

 
2016-09-17

Inlägg av rdv Marlow, Storbritannien

Magnificient View

This hotel is at a high level hence the fantastic view. Only downside is the climb back up after a night out. Have to admit we had a car so we drove to the central parking area every night. We had a top floor room with a huge furnished balcony inc. 2 sunbeds. Stayed 7 nights and this place had everything we look for. Eleni and Nikos were great hosts. An earlier review suggests there is no aircon, not true and we needed it at night in September, great place

 
2016-09-12

Inlägg av Krixikraxi123 Wien, Österrike

Lovely place!

The lady who owns this beautiful place was just lovely. We didn't book ahead, just showed up and were lucky to get a room with the most fantastic view onto the sea (hence sunset hotel) from a huge balcony. Rooms are simple, but everything works and housekeeping is daily. Outdoor shower on site. Breakfast not included. Everything here was really nice..