Kundomdömen om Neraida

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 73 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

,

+
Utsikten o närheten till strand o restauranger.
-
Eluttag ovan köksbänken.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

,

+
Läget
-
Bättre sortiment på husgeråd. En mellanstor gryta att koka ägg i hade vari bra

Bekräftad gäst: 2019-09-19


6 av 10

Anna,
Stockholm

+
Läget! Hade 1-rumslägenhet med balkong med en fantastisk utsikt över havet. Gångavstånd till tavernorna och till stränderna.
-
Vi visste att luftkonditionering kunde erbjudas mot avgift men att det kostade 50 euro för en vecka borde ha framkommit i beskrivningen av boendet. Avfrostning av frysfacket skulle verkligen behövas.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

Maria,
Varberg

+
Rent och snyggt. Fantastisk städning. Rena lakan två gånger i veckan och handdukar varje dag.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


9 av 10

,
Stockholm

+
Bra läge,fin balkong,trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


10 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
Utsikten! Jättebra städning! Rena handdukar varje dag, Rena lakan ofta, Mycket trevlig och hjälpsam personal! Nära till strand och tavernor
-
Eluttag vid pentryt skulle vara bra Skulle vara bra om man bytte ut de fyra stekpannorna till en mellanstor kastrull Annars fungerade allt fint,

Bekräftad gäst: 2019-07-25


9 av 10

Pia,
Nynäshamn

+
Städningen!!! Tyvärr hade vi inte Euro kvar fast vi önskat att lägga dricks till städerskan!!! Bytte sängkläder efter tre dagar som vi tyckte var för mycket begärt, hade inte behövt.
-
Kranen i duschen gick inte att stänga av helt så vatten går till spillo.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


10 av 10

Charlotte,

+
Läget, utsikten och den vänliga värdfamiljen.
-
Lite fler bestick.

Bekräftad gäst: 2019-06-27


8 av 10

Linda,
Mölnlycke

+
Ligger perfekt i byn
-

Bekräftad gäst: 2019-05-30


5 av 10

Lena,
Göteborg

+
-
Bättre sängar Bättre köksutrustning. Kontakt till vattenkokare. Nu förlängningsdosor inne i skåp.

Bekräftad gäst: 2019-05-30


Something went wrong when loading reviews.