1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lefkos Village

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Jan-Olof,
Båstad

+
Atmosfär, service
-
Fungerande WiFi

Bekräftad gäst: 2018-10-04


4 av 10

Roger,
Västerås

+
Läget.
-
Riktig rengöring av lägenheten samt av köksskåp, garderober samt lådor. Sanering av myror vilka även var i sängarna. Kläder som förvarades i garderobens lådor luktade illa efter en veckas förvaring. Detta trots att vi gjort rent dessa vid vår ankomst.

Bekräftad gäst: 2018-09-13


5 av 10

Gunilla,
Mölndal

+
Läget
-
Laga AC Byta utvtrasiga möbler, tvättställning, köksutrustning, se till att det finns uppsättning glas, knivar etc till en familj. Usel städning som måste förbättras. Se till att poolen blir målad med rätt färg så att den inte färgar av sig och förstör badkläderna.

Bekräftad gäst: 2018-08-16


10 av 10

Maria,
Vagnhärad

+
-
Nya tvättställningar

Bekräftad gäst: 2018-07-19


8 av 10

Jörgen,
Kungälv

+
Läget var det bästa.
-
WI-FI var under all kritik, fungerade endast korta stunder. Ibland endast 30 sekunder. Står det att man har det så skall det fungera också.

Bekräftad gäst: 2017-10-05


8 av 10

Annie,
Piteå

+
Lugnet, läget samt poolen.
-
Nu har vi bott på Lefkos village för femte gången och vi uppskattar hotellet på många sätt men köksutrustningen måste bli bättre. Flera kokkärl har försvunnit på de år vi har bott där eller är obrukbara. Känns inte okej att behöva koka ägg i en traktörpanna. En bäddmadrass vore också något som lyfte hotellet, en liten investering men som skulle vara något som lockade ännu fler att bo där. Vi som åker till Lefkos år efter år jämför hotellen och det hotell som rustade upp, investerade i bäddmadrasser, ett bra wi-fi (som i princip inte existerar på Lefkos village) samt bättre köksutrustning skulle få fullt på nolltid. Den makedonska personalen som jobbade i år var jättegulliga och gjorde vår vistelse jättefin.

Bekräftad gäst: 2017-10-05


5 av 10

Kristina,
Karlstad

+
Två kvinnor som skötte allt så gott de kunde från morgon till kväll alla dagar i 5 månader ( från Makedonien) Städning, sängkläder fungerade fint, trevligt bemötande av Stefana
-
Det var mögellukt i lägenheten, mycket myror o enstaka kackerlackor i ffa köksdelen Hela hotellet är i behov av uppfräschning Växterna och ogräset ej skött så bra på baksidan A/C en av dem var bullrigare o läckte mycket vatten Det fanns ingen vattenkokare tog lång tid att göra kaffe/te

Bekräftad gäst: 2017-09-21


3 av 10

,

+
-
Inkludera safetyboxen och luftkonditionering i priset från början. När vi checkade in fick vi veta att det kostar 10 Euro (!) om man vill använda det lilla kassaskåpet/boxen som finns i en garderob i vårt rum. ACn i rummet kostar 10 euro per dygn, dvs 70 Euro för en semestervecka TVn fick vi aldrig att fungera. Stark mögellukt i köksskåpen Massor av svartmyror överallt, golv, bänkar skåp, altan. Kändes som om hotellet på andra sidan gatan var mycket mer aktiva och intresserade av sköta underhåll.

Bekräftad gäst: 2017-09-21


8 av 10

Jan-Olof,
Båstad

+
Atmosfär, bekvämlighet
-

Bekräftad gäst: 2017-09-21


5 av 10

Jan,
Stockholm

+
Lugnt
-
Daglig städning av terrass. Sanering av myror. Bättre köksredskap.

Bekräftad gäst: 2017-09-14


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.