Kundomdömen om Lefkos Village

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 62 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Per-Göran,
Norrtälje

+
Stora rum. Fin liten pool. Bra städat och diskat.
-
Hårda sängar. Fick lägga filtar under höfter

Bekräftad gäst: 2019-09-19


9 av 10

,

+
Lugnt läge men ändå nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


6 av 10

Anna-karin,
Valbo/Gävle

+
Läget, städningen och den vänliga personalen
-
Bättre lakan. Tunt enkelt tygstycke som påslakan, inga filtar. Inredningen ex säng behöver uppdateras. Även köksutrustningen, kokade två ägg i 10 liters kastull/kittel! Trasigt parasoll på balkongen. Lösa sängknoppar på sängstolpat, gardiner som inte hängde som dom skulle. Lite ”oälskat”..

Bekräftad gäst: 2019-08-22


7 av 10

Rickard ,
Borlänge

+
Bra läge i Lefkos. Fick fint rum med havsutsikt och såg solnedgången varje kväll. Rent rum bra städning. Hårda sängar men det föredrar vi
-
Synd att man får betala extra för ac och säkerhetsskåp. Gammal inredning

Bekräftad gäst: 2019-08-15


10 av 10

Lotta,
Stockholm

+
-
Bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


10 av 10

Jonna,
Solna

+
Lugnet, närhet till hav och pool, närhet till restauranger
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


7 av 10

Katarina,
Vetlanda

+
Läget i byn, det är tyst, mörkt å lugnt. Det finns pool o solsängar
-
Vi har varit flera gånger på detta hotell som nu börjar bli rätt slitet i badrum framförallt. Fukt hade trängt igenom stenväggarna i sovrum/allrum ock det luktade gammal källare i rummet. Fukten var mycket tydlig i pentryt. Städningen var dåligt utförd jämfört med tidigare år. Ägaren verkade bara komma för att kolla poolen en stund varje dag. Personal på platsen hade nog behövt mer utbildning/bredvidgång. Trots detta kommer vi nog att återvända till orten, dock inte till detta hotell.

Bekräftad gäst: 2019-06-13


8 av 10

Eva,
Helsingborg

+
Fantastiskt pool/poolområde. Bra läge på hotellet.
-
Dålig städning, måste förbättras. Inte nog med glas och bestick. Måste finnas till antalet personer lägenheten är anpassad för

Bekräftad gäst: 2019-06-06


7 av 10

Helena,
Mellbystrand

+
Jättefin pool och poolområde. Stora rum. Ligger i utkanten av Lefkos men fortfarande väldigt nära till den fantastiska stranden, restauranger med mera.
-
Usel städning. Undermålig köksutrustning. Saknades glas, bestick med mera. Kaffeautomaten trasig.

Bekräftad gäst: 2019-06-06


7 av 10

Jan-Olof,
Båstad

+
Atmosfär, service
-
Fungerande WiFi

Bekräftad gäst: 2018-10-04


Something went wrong when loading reviews.