1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lefkos Village

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Jan-Olof,
Båstad

+
Atmosfär, service
-
Fungerande WiFi

Bekräftad gäst: 2018-10-04


4 av 10

Roger,
Västerås

+
Läget.
-
Riktig rengöring av lägenheten samt av köksskåp, garderober samt lådor. Sanering av myror vilka även var i sängarna. Kläder som förvarades i garderobens lådor luktade illa efter en veckas förvaring. Detta trots att vi gjort rent dessa vid vår ankomst.

Bekräftad gäst: 2018-09-13


5 av 10

Gunilla,
Mölndal

+
Läget
-
Laga AC Byta utvtrasiga möbler, tvättställning, köksutrustning, se till att det finns uppsättning glas, knivar etc till en familj. Usel städning som måste förbättras. Se till att poolen blir målad med rätt färg så att den inte färgar av sig och förstör badkläderna.

Bekräftad gäst: 2018-08-16


10 av 10

Maria,
Vagnhärad

+
-
Nya tvättställningar

Bekräftad gäst: 2018-07-19


10 av 10

Alice,
Rødovre

+
Freden og roen - den gode udsigt - venligt personale - poolen
-
Vi boede i lejlighed 104, og her bør man udskifte hele skabe eller dele af skabe, da de på et tidspunkt har fået fugt, og der lugter meget muggent inde ved servicet. Safetyboksen bør også repareres, da den er i stykker. Ville også sådan ønske, at der var hvidt sengetøj, da det meget mønstrede let kommer til at syne nusset. (Vi ved, det blev vasket, for vi oplevede en del tøjtørring på vores terrasse, da personalet ikke brugte tørrepladsen for enden af husene ret meget - der var jo også længere at gå ;) - Måske kunne der anbringes myrelokkedåser rundt omkring, for der var småbitte myrer i køkken og flere gange også i sengene...

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Bettina,
Næstved

+
Rolig og central beliggenhed. Det søde og venlige personale.
-
Bedre Wlan. Gelænder ved trappen ned i poolen.

Bekräftad gäst: 2018-09-06


10 av 10

Ulla,
Hvidovre

+
Venlighed, store rum ...
-
Gardinerne kunne trænge til en servicerunde. Man skulle selv hente toiletpapir.

Bekräftad gäst: 2018-08-09


7 av 10

René,
Køge

+
Beliggenhed
-
Hotellet/studio er efterhånden slidt og mangler en kærlig hånd. Mangelfuld udstyr til evt. madlavning, føler sig som Jørgen Ryg i monologen "-enlig far"

Bekräftad gäst: 2018-06-14


9 av 10

,

+
Pieni ja rauhallinen hotelli.
-
Wifi pitäisi toimia myös huoneissa. Nyt vain respassa

Bekräftad gäst: 2018-09-16


8 av 10

Heidi,
Jyväskylä

+
-Rauhallinen, hiljainen hotelli, altaalla olimme usein ainoat. Aurinkotuoleja siis riittää kaikille halukkaille! -Siivous joka päivä ja ajoitettiin niin, ettei siivottu silloin, kun olimme paikalla -Mukava, ystävällinen henkilökunta -Kauniita kukkasia piha-alueella ja upeat viiniköynnökset ulkokäytävällä, joista sai napsia makeita rypäleitä
-

Bekräftad gäst: 2018-07-08


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.