1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lefkos Village

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Katarina,
Vetlanda

+
Läget i byn, det är tyst, mörkt å lugnt. Det finns pool o solsängar
-
Vi har varit flera gånger på detta hotell som nu börjar bli rätt slitet i badrum framförallt. Fukt hade trängt igenom stenväggarna i sovrum/allrum ock det luktade gammal källare i rummet. Fukten var mycket tydlig i pentryt. Städningen var dåligt utförd jämfört med tidigare år. Ägaren verkade bara komma för att kolla poolen en stund varje dag. Personal på platsen hade nog behövt mer utbildning/bredvidgång. Trots detta kommer vi nog att återvända till orten, dock inte till detta hotell.

Bekräftad gäst: 2019-06-13


8 av 10

Eva,
Helsingborg

+
Fantastiskt pool/poolområde. Bra läge på hotellet.
-
Dålig städning, måste förbättras. Inte nog med glas och bestick. Måste finnas till antalet personer lägenheten är anpassad för

Bekräftad gäst: 2019-06-06


7 av 10

Helena,
Mellbystrand

+
Jättefin pool och poolområde. Stora rum. Ligger i utkanten av Lefkos men fortfarande väldigt nära till den fantastiska stranden, restauranger med mera.
-
Usel städning. Undermålig köksutrustning. Saknades glas, bestick med mera. Kaffeautomaten trasig.

Bekräftad gäst: 2019-06-06


7 av 10

Jan-Olof,
Båstad

+
Atmosfär, service
-
Fungerande WiFi

Bekräftad gäst: 2018-10-04


4 av 10

Roger,
Västerås

+
Läget.
-
Riktig rengöring av lägenheten samt av köksskåp, garderober samt lådor. Sanering av myror vilka även var i sängarna. Kläder som förvarades i garderobens lådor luktade illa efter en veckas förvaring. Detta trots att vi gjort rent dessa vid vår ankomst.

Bekräftad gäst: 2018-09-13


5 av 10

Gunilla,
Mölndal

+
Läget
-
Laga AC Byta utvtrasiga möbler, tvättställning, köksutrustning, se till att det finns uppsättning glas, knivar etc till en familj. Usel städning som måste förbättras. Se till att poolen blir målad med rätt färg så att den inte färgar av sig och förstör badkläderna.

Bekräftad gäst: 2018-08-16


10 av 10

Maria,
Vagnhärad

+
-
Nya tvättställningar

Bekräftad gäst: 2018-07-19


5 av 10

Rene,
Køge

+
Beliggenheden
-
Der trænger til forbedringer i rummene. der mangler basale køkkenredskaber. På 5. år er der intet ske på værelserne.

Bekräftad gäst: 2019-06-13


10 av 10

Alice,
Rødovre

+
Freden og roen - den gode udsigt - venligt personale - poolen
-
Vi boede i lejlighed 104, og her bør man udskifte hele skabe eller dele af skabe, da de på et tidspunkt har fået fugt, og der lugter meget muggent inde ved servicet. Safetyboksen bør også repareres, da den er i stykker. Ville også sådan ønske, at der var hvidt sengetøj, da det meget mønstrede let kommer til at syne nusset. (Vi ved, det blev vasket, for vi oplevede en del tøjtørring på vores terrasse, da personalet ikke brugte tørrepladsen for enden af husene ret meget - der var jo også længere at gå ;) - Måske kunne der anbringes myrelokkedåser rundt omkring, for der var småbitte myrer i køkken og flere gange også i sengene...

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Bettina,
Næstved

+
Rolig og central beliggenhed. Det søde og venlige personale.
-
Bedre Wlan. Gelænder ved trappen ned i poolen.

Bekräftad gäst: 2018-09-06


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.