1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Krinos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 123 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Anna-Lena,
Lidköping

+
Jag blev ombokad på plats när jag kom ner till Karpathos. Svårt för mig att svara på frågor om hotellet, eftersom det inte var det hotellet som jag valt. Det hotellet som jag bokat, Krinos, har en mycket högre standard, har varit där.
-
Meddela gäster före resan att det har skett en överbokning, överbokningen var er, inte hotellets. Fick reda på flygplats att jag blev ombokad pga att Krinos inte kunde leverera något rum med havsutsikt. Då tror man ju att man ska få havsutsikt på det rummet som man blir ombokad till. Det fick jag inte. Vid hemresan,på transfern uppstod ytterligare ett problem, då er transferlista ej var uppdaterad. Det stod att jag bodde på Krinos, var ju ombokad tillThree Dolphins, busschauffören vill inte ta med mig. Om jag inte hade pratat grekiska, och dessutom är en väldigt bestämd person, sa i praktiken åt honom att dra dit pepparn växer, så hade jag inte kommit med transfern. Han var väldigt oförskämd, pratade dessutom ingen engelska. Man måste se till att transferlistorna stämmer. Har jobbat för Vingresor i många år, ni kanske skulle ta och anställa mig som administratör. Det borde finnas säkerhetsbälten i bussarna som ni anlitar!!!

Bekräftad gäst: 2019-09-12


7 av 10

Carolina ,
Uddevalla

+
Havsutsikten från balkongen, nära till en jätte fin strand
-
Rummet skulle behövas rustas upp lite granna. Vattnet ner till avloppet rann ner otroligt sakta i badrummet ibland blev de stopp i handfatet. Klä hängaren på balkongen lossnade på får första dag , duschmunstycke hållaren satt knappt fast , ena duschväggen gick att flytta på satt inte fast , eluttagen vid extra bädden fungerade inte som det skulle laddarna blev överhettade så det gick enbart att ladda saker i rummet med dubbel sängen. Städningen gjorde dom inte så mycket dom bytte handdukar 2 gånger under 1 vecka sängkläderna och handskarna var fläckiga.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

Karin,
Stockholm

+
-
Bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

Ann-Margret,
Malmö

+
Läget och omgivningen, trevlig personal
-
Frukosten var inte värd pengarna. Utbudet minimalt och brödet torrt. Brödrosten som fanns, fungerade bara till hälften.

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

Katarina,
Stockholm

+
Fin havsutsikt och riktigt bra mat i hotellets egna restaurant.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

Eva,
VÄSTRA FRÖLUNDA

+
Den trevliga personalen, den underbara maten på restaurangen, det lugna läget alldeles vid havet med balkong mot havet utan insyn. Närheten till badstranden. Den avspända och hemtrevliga atmosfären. Passar utmärkt när man reser ensam!
-
Kanske litet variation på brödet till frukosten och ett ägg skulle passa bra.

Bekräftad gäst: 2019-08-22


9 av 10

Stefan,
Gävle

+
Ägarfamiljen och läget hela medelhavet utanför balkongen
-
Torkmöjligheter för badkläder.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


8 av 10

Gisela ,
Uppsala

+
Den familjära stämningen
-
Vore bra med något att hänga upp blöta badkläder på. Hårda madrasser, två filtar på rummen

Bekräftad gäst: 2019-08-15


10 av 10

,

+
All hotellpersonal var så välkomnande. Det kändes som om man var en familjemedlem. Man kände dig alltid sedd, och det kändes som om de redan visste vilka vi var, och vad vi tyckte om. Hälsade alltid, och man kände sig trygg.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-01


9 av 10

Ann-Kristin,
Västerfärnebo

+
Läget vid havet, trädgården och restaurangen.
-
Wi-fi dålig mottagning på rummet

Bekräftad gäst: 2019-08-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

61 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
22
Bra
 
2
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-07-20

Inlägg av thomaspQ7200ET Ystad, Sverige

Riktigt bra!

Vi kan verkligen rekommendera Krinos för många saker. Hotellet drivs av en familj som är oerhört gästvänliga. Alla rum har havsutsikt. Det tar 5 minuter att gå till stranden. Finns 3 st. att välja på. Och det bästa av allt. Du hittar ingen godare mat i Grekland. Det finns nya maträtter varje dag och allt är bara så underbart gott. Vi kommer definitivt att åka dit igen.

 
2016-08-25

Inlägg av JennieA234 Stockholms län, Sverige

Jätte mysigt

Det här hotellet är jätte mysigt med en otrolig service. Nicos och Tina är helt fantastiska och gör allt för att du ska må bra. Maten är gudomlig och det finns massor att välja emellan. Rummen är enkla men utsikten är fantastisk med utsikt över Medelhavet. Hotellet ligger i en lummig trädgård, och det finns en mysig bar där du kan ta en drink innan middagen och sen även äta där om du vill, allt med en strålande utsikt. Fläkt kan du låna till rummen om det blir för varmt då ingen AC finns. Det här hotellet rekommenderas verkligen.

 
2016-07-08

Inlägg av sbdtf18bm Gävle, Sverige

Ett hotell att återvända till

Rummet var rent och snyggt utsikten från balkongen underbar hela Medelhavet utanför Servicen var jättebra hotellägarna Nikos och Tina är jättetrevliga, Tina lagar en jättegod mat som serveras i deras mysiga restaurang. Det verkar vara populärt för det var gäster där som tydligen kommer tillbaka år efter år. En av dem underhöll med trubadurafton vilket var jättemysigt. Det är en lagom promenad ner till den fina stranden. Det finns gratis wi-fi i restaurangen i rummen testade vi aldrig. Ska ni till Karpathos och vila och koppla av åk hit. Kort sagt ett bra ställe att ladda batterierna på.

 
2016-06-01

Inlägg av Husvagn Norrköping, Sverige

Semester

Vi har nu varit en vecka på detta hotell och det är en bra standard på rummen. Det bästa har varit det mycket trevliga bemötandet av personalen och deras restaurang har en alldeles utmärkt klass på maten. Alla frukter o grönsaker är från odlingar runt hotellet och tillagningen är i hög klass..

 
2014-07-14

Inlägg av sriMirissa Malmö, Sverige

Hotel Krinos

Hotellet ägs och sköts av Tina och Nikos och deras familjemedlemmar. Tina lagar den BÄSTA maten vi någonsin ätit under alla våra 20-tal resor till Grekland! Allt är hemlagat med finess och stora portioner, snabbt serverat. Helt enkelt fantastiskt!! Man äter utomhus under vinrankorna och alla grönsaker odlar de själva. Lägenheten vi hyrde låg på bottenplan, vilket gjorde att den kändes mörk och sval.Hotellet har 3 våningar, alla rum mot havet. Vacker utsikt. Ca 400 meter till de vackraste, kristallklara badvikarna med sandbotten och sandstrand! Svalt vatten trots 30 grader i luften. Ständig vind, vilket var skönt.En plats att bara ta det lugnt. Liten, liten by, med flera tavernor, biluthyrning, 3-4 minilivs.