Krinos

  • Bra läge
  • Lugna omgivningar
  • Härlig havsutsikt

Det här fint belägna hotellet bjuder inte bara på närhet till strand och centrum – i restaurangen väntar läckerheter direkt från ägarnas egen trädgård. Här kan du njuta av en läcker moussaka, och blir du sugen kan du plocka en aprikos direkt från trädet! Kom och bjud dig själv på en härlig upplevelse!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Jag blev ombokad på plats när jag kom ner till Karpathos. Svårt för mig att svara på frågor om ho...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 61 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Enkelt men trevligt hotell med familjär stämning och mycket grönska. Hotellet ligger i ett lugnt område med gångavstånd till Lefkos Bay. Restaurang som serverar bland annat egenodlade grönsaker. Trädgård. Gratis wifi i restaurangen. Receptionen har begränsade öppettider men ägarna finns tillgängliga på restaurangen. Lokal trafik.

Måltider

Dubbelrum: Enklare frukost. Lägenheter: Inga. Enklare frukost mot tillägg.

Bra att veta

Betalning med kort accepteras i mindre utsträckning i restauranger och butiker i Lefkos. Det finns en uttagsautomat i Lefkos, men där kan pengarna ibland ta slut och det kan dröja ett par dagar innan den fylls på igen. Det finns även bankomat i Arkasa, ca 30 minuter från Lefkos, och i Karpathos stad, ca 1 timme från Lefkos.