Kundomdömen om Blue Swan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 46 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Conny,
Åkersberga

+
Ägarfamiljen, läget och den familjära atmosfären.
-
X

Bekräftad gäst: 2019-10-03


6 av 10

Jessica,
Kungälv

+
Skugga på balkongen på em
-
Fräscha upp runt hotellet, byte av handdukar oftare, Bättre och mer köksutrustning Bredare sängar, aircondition

Bekräftad gäst: 2019-10-03


6 av 10

Amanda,
Linköping

+
Läget!
-
Frukosten bestod av två torra skivor bröd och vissa dagar ett kokt ägg, inte den bästa starten på dagen. Förbättringsförslag: någon frukt/grönsak + yoghurt så man står sig. AC ingick inte och kom som en tråkig överraskning på 8 €/natt, gick inte att vistas i lägenheten utan. Detta borde ingå i priset alternativt tydliggöras bättre vid bokning. Rummet städades inte dagligen, vilket inte är ett måste. Men hade varit trevligt om tospappershinken i alla fall tömdes. Vi fick inte nya sängkläder eller handdukar på hela vistelsen, inte heller något måste men ändå något man förväntar sig. Sängarna var stenhårda, men så är det nog generellt.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

,

+
Mysigt!
-
En tomat och gurkskiva till frukostmackan.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

Gun,
Tyresö

+
Lugnt läge. Litet mysigt hotell. Rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

Björn,
Bohus

+
-
Det fanns ingen AC på rummet, trots att det stod det på bokningen

Bekräftad gäst: 2019-08-15


8 av 10

Barbara ,
Stockholm

+
Utsikten. Läget morgonsol dvs svalare på eftm. Restaurangen. Familjärt
-
Madrasskydd lite äckligt utan Frukost fråga när man kommer vad som önskas, juicen ör ren saft.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


6 av 10

Anna,
Helsingborg

+
Det var ett litet charmigt hotell med lugnt och naturnära läge. Det var nära byn och stränderna.
-
Jag fick ingen information om tider för öppettiderna i restaurangen, alltså när frukost och middag serverades. Frukosten var lite torftig, tråkigt bröd och ingen grönsak. Jag hade uppskattat om det var färskare fats samtidigt förstår jag att det inte är lätt att ha dagsfärskt bröd varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-06-27


10 av 10

Karin,
Åkersberga

+
Blue Swan är ett mycket trevligt litet lägenhetshotell med ett bra läge! Fantastiskt trevlig värdfamilj, man känner sig verkligen välkommen! Tavernan serverar mycket god traditionell grekisk mat, men även färsk fisk och grillat!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-13


10 av 10

Guy,
Flen

+
Läget
-
Minimarket bredvid tavernan

Bekräftad gäst: 2018-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
5
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-06-20

Inlägg av Geht_net_gibts_net Moskva, Ryssland

Really relaxing and inviting

We absolutely enjoyed our stay. Rooms are basic, but nice and clean. Food is very good and we felt at home. The terrace of the tavern is cosy and nice, but the balcony of the apartment was also enjoyable. We will come back as soon as possible. You walk 5 minutes to Potali beach, where you can rent sunbeds under trees, what we love. On the way to the beach you can find a minimarket.

 
2018-09-14

Inlägg av bfoppfeldt Farum, Danmark

Excellent view, excellent taverna.

Come and live in the newly renovated appartments. You have the spectacular view to the beautiful mountains and to the sea so very nearby, that you can hear the waves. Come and eat Jenny and Annas food cooked in the traditional karpathian style - if you know anything about good food you will know this is the best. As a guest you are met with the friendliest warmth of this family. Ole and Birgitte, Denmark

 
2017-09-13

Inlägg av merlixg Budapest, Ungern

The perfect place to relax with Great Hosts

The location of the studios of Blue Swan is the best in Lefkos, offers stunning view to the mountains and to the Potali bay. Close enough to hear the sea waves from the balcony. Potali bay and Lefkos beach are within walking distance. We felt at home right from the beginning. The taverna serves the best cooked meats (lamb, pork, stews), grilled fish, stuffed vegetables even for a gourmet visitor. The Owners are really welcoming, friendly and super thoughtful. We felt sincere hospitality. The rooms are basic with wooden furniture -all with sea view terraces or balconies- and the daily cleaning is more than enough. It was our best vacation ever!

 
2016-10-01

Inlägg av Kozitravels Prag, Tjeckien

Delicious home cooking and stunning view

We've been to a few Greek islands in our time and to lots of tavernas. But this nice friendly family taverna just back from the bay was really one of the best. Our hostess Jenny hails from Sydney (from Botany Bay to Potoli Bay ha ha!). All home cooking, fresh fish straight off the boat. Don't bother with the menu - they'll show you what's on that day. Friendly service involving all the family. Great.

 
2013-10-04

Inlägg av wouterbeumer Voorburg, Nederländerna

Best Traditional Karpathian Studios

Great lovely and peacefull place. I have visited the Blue Swan for the last 15 years. Still, every time feels special. The Notaras family is very welcoming and warm, something that even a 5star hotel would never be able to offer. The rooms are basic, but clean. With a great view over Potali Bay. The traditional food in the tavern is great. They have a daily changing menu of traditional Karpathian dishes, but classics like tzatziki, greek salad and fish from the grill are available every day. Blue Swan is still the same place that i visited as a young boy. Quiet and peacefull with great food.