Kundomdömen om Sound Of The Sea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 114 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Kerstin,
Sundsvall

+
Ägarna och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Gunilla,
Staffanstorp

+
Mkt trevlig personal, mkt välskött. God mat i restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Lena,
Borås

+
Läget är fantastiskt likaså bemötande och service. Finns aldrig några problem, bara lösningar. Högsta trivselpoäng.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Janne & Anneli,
Sollentuna

+
Det lugna avskilda läget men ändå nära till stadslivet. De som drev hotellet skapade en trevlig familjär stämning.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Inger,
Mölndal

+
Alltid lika trevligt att komma till Sound of the see trevlig personal och trevliga återkommande gäster
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Agnetha,
Hönö

+
Lugnet , tystnaden , utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Lina,
Sollentuna

+
Den vackra utsikten. Stora, fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


9 av 10

Ulla,
By Kyrkby

+
Läget, stora lägenheter bra sängar stort kök och myggdörrar på altan.
-
Bättre utrustning i köket svårt att göra egen mat eller frukost. Personalen tog inte reda på disken då tycker jag det kan finnas saker så man kan göra det själv. Luktade illa i avloppet i badrummet hela tiden.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Maud,
Mölnlycke

+
Havsutsikten från balkongen, ägarna, fina ljusa rum, den lugna omgivningen.
-
Saknar en liten kastrull, någon form av mindre skålar.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


8 av 10

Ulla,
Avesta

+
-
Måste finnas lite mer i köket tex kaffebryggare.När man slog på duschen luktade det ruttet ägg fick vänta en stund så blev det ok.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

95 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
22
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-06

Inlägg av ullaresande

Fint lägenhetshotell med fin utsikt

Lägenhetshotellet som verkar nyrenoverat ligger lite utanför centrum och är lugnt och fridfullt. Alla lägenheter verkar få ta del av den fantastiska havsutsikten. Stränderna ligger en bit från hotellet. Till den lokala bussen tar det ca 20 min att gå. Det är höjdskillnader i närområdet. För oss som par som gärna rör på oss passade detta hotell perfekt. Frukost finns att köpa på plats och går att förbetala för tex en vecka. Består av valfri äggmeny (omelett och melon), yoghurt med honung, toast med marmelad, kaffe/the och nypressad apelsinjuice. Städningen var jättebra. Byte av sänglinne och handdukar 3 ggr/ v. Extra avgift för kassaskåp och strandhanddukar. Medtag schampo/ duschtvål. Endast fast tvål till handfat ingår. Enkel utrustning i kök var ok och tillräckligt för våra behov. Diskmedel och trasa får man köpa eller ta med. Luftkonditioneringen styrs centralt och tas inte i bruk om vädret är svalt på natten och öppen balkongdörr ger svalka. Ger varmt dagtid men vi hade inga problem med det eftersom vi inte vistades på rummet då. Vid påtalande att luftkonditioneringen inte var igång ville hotellpersonal att vi skulle återkomma om vi tyckte att det var ett problem vilket vi således inte gjorde. Lite missvisande i hotellbeskrivningen dock. Borde gå att styra från lägenheten. Wi-Fi svajigt på rummet. Ok i allmänna utrymmen. Vi återkommer gärna.

 
2018-06-27

Inlägg av evalenah2014

Bästa läget på Karpathos

Äntligen återvände vi till denna pärla! Den här gången med våra vuxna barn. (20-22 år). Sist vi var här var 2014 och redan då blev vi förälskade i detta ställe och mamma Ruola. Hotellet ligger 10-15 min promenad från Pigadia direkt vid havet. Här råder ett lugn eftersom det inte ligger fler hotell i närheten. Den familjära stämningen gör att man alltid känner sig varmt välkommen. Kan varmt rekommendera detta hotell med mamma Ruola och Elena vid rodret.

 
2017-08-08

Inlägg av MartinaL1786

Bästa hotellet

Detta är en oas! Fantastiskt fina och fräscha lägenheter med utsikt över havet. Stora balkonger. Lagom promenad till staden , motion är aldrig fel. Elena och hennes mamma Roula är helt underbara och tar hand om sina gäster som om alla vore familj. Jättegod frukost! Har varit här flera gånger och fler lär det bli.

 
2017-02-10

Inlägg av matilda0lss0n Stockholm, Sverige

Fantastiskt!

Fantastiskt hotell med en underbar familj som drev det! Stora, fina och fräscha rum med härlig balkong och havsutsikt. Nära till egen strand och härligt poolområde. En kort promenad in till centrum. Kan varmt rekommenderas!

 
2016-07-12

Inlägg av Rosannaolsson Stockholm, Sverige

Underbart!

Fantastiskt hotell! Finns inget att klaga på. Rummen, personalen, läget, allt får toppbetyg av vår familj. Om du ska till Karpathos så är det här du ska bo. Promenadavstånd till den lilla stan, bra mat och trevliga invånare. Personalen älskade barn och hade många roliga saker som de kunde leka med i poolen.