Kundomdömen om Socrates

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 298 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

,

+
Låg lugnt till Lätt att komma i och upp ur poolen
-
Enkla smårätter vid poolområdet

Bekräftad gäst: 2019-10-03


7 av 10

Tomas,
Simrishamn

+
Städning,service,personal
-
Mat,musik

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Christer,

+
Det mesta är väldigt bra. Har varit på hotellet 2 ggr/år sedan 2012.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Thomas,
Björling

+
Personalen, alla gör ett jättejobb, stämningen och den höga standarden. Vårt 5:e besök, bara i år på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Jan,
Kalmar

+
rent, snyggt, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

Kristina,
DEJE

+
Lugn läge i utkanten av Pigadia. Nära till flera bra restauranger och strand. Stor lägenhet med rymlig balkong som hade bra möblering och liten torkställning. Väl fungerande AC. Förvaringsbox på rummet. Hyfsat utrustad köksavdelning. Bra dusch.
-
TV:n på rummet kunde bara ta in CNN och bilden var minst sagt "snöig". Propp till badkaret fattades. Fanns en stängd takterrass. Hade varit fint med solsängar och parasoll där uppe!

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Christina,
Bromma

+
Härliga rum sköna sängar mkt bra badrum fantastisk städning underbara ägare
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

Peter,

+
Rent och fräscht.
-
TV:n på väggen, är ett frimärke! Byt!

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Margareta,
Hässleholm

+
Trevlig personal och rent och snyggt
-
Bäddmadrasser i sängarna. Kändes lite som man låg på en bräda.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Mona,
Stockholm

+
-
Skulle vara bra att ha tillgång till microvågsugn

Bekräftad gäst: 2019-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

77 omdömen
Utmärkt
 
61
Väldigt bra
 
15
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-05

Inlägg av 992evamaria Växjö, Sverige

Lugnt lägenhetshotell

Trevligt lägenhetshotell som ligger lugnt på en bakgata. Litet poolområde med solsängar. Bodde i stor 1-rumslägenhet med rymlig balkong. Kylskåp med frysfack. Rent och frächt badrum. Gott om varmvatten. Aircondition och säkerthetsskåp ingick i priset. Nära till stranden, ca 5 min. Finns restauranger och affärer i närheten. Promenad på ca 15 min till Karpathos stad, där det finns ett större utbud av restauranger och folkliv.

 
2019-07-17

Inlägg av MariaZ9983WA Uppsala län, Sverige

Maria o Pär sverige

Mycket fint och välskött hotell och hjälpsam värdfamilj.De gör allt för sina gäster. Mjuka sängar och fint litet poolområde. Rent och snyggt och framför allt ett väldigt lugnt hotell. Rekommenderas varmt! Kommer definitivt åka tillbaka.

 
2018-09-18

Inlägg av asaand Kumla, Sverige

Mycket fräscht

Bra läge på lugn bakgata. Trevlig värdfamilj. Rent och fräscht. Stora balkonger och bra med husgeråd. Ca 15 mi. Promenad ner till hamnen. Ca 5 min ner till stranden. Bra wi-fi på rummen och vid poolen. Bra gym finns i källaren på hus 2. Från hus 2 kan man åka upp till en tak terass och se på utsikten. Kan rekommendera detta hotell. Är ni flera som åker ring direkt till hotellet och önska boende nära varandra. Visst det är inte stort men två byggnader med poolen i mellan.

 
2018-06-13

Inlägg av elisabethh597 Klövedal, Sverige

Toppen hotell

Mycket trevligt hotell med helt fantastisk värdfamilj. Alltid hjälpsamma.Många återkommande gäster. Stora rum,lugnt område. Nära till stranden. Vill man gå in till staden är det liten promenad på 10-15 min.

 
2017-09-03

Inlägg av Kicki G

Bästa lägenhetshotellet hittills

Fräscha stora fina lägenheter, lugnt läge, supertrevlig personal/ägare = allt som vi önskat. bra gym, fin ren pool, hjälpsamma ägare under vistelsen de fixade vad vi behövde. Fantastiskt fin ö dessutom, vi kommer tillbaka igen till samma ställe och hotell.