1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Romantica (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 415 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Frida,
Kungsbacka

+
Rent och fräscht överallt
-
Lite större variation på frukosten Sänk priserna i poolbaren och sluta skäll på gästerna som tar med sig vatten eller glass in på området.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


7 av 10

Pär,
Stockholm

+
Gemytligt
-
Frallor till frukost varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


4 av 10

Lars-Göran,
Linköping

+
Frukosten bra om än inte så varierande. Trevlig miljö att äta i. Poolområdet också bra.Närhet till affär och restauranger.
-
Hade varit bra om det funnits lite mer köksutrustning.Inte lätt att tillreda mat när det saknas slev till grytorna och stekspade till stekpannan. Alla glas och koppar var olika. Endast en djup tallrik.Luktade avlopp i både kök och toalett. Finns tydligen inga vattenlås som här i Sverige.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Anna Lena,
Floda

+
En mycket fin relation med personal och ledning.Alla är mycket trevliga.Renoveras hela tiden.Frukosten har blivit väldigt bra.Mycket bra läge.
-
Nej.Behövs ej.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Ida o Mikael ,
Trollhättan

+
Vi tyckte det var ett jättebra hotell! Väldigt trevlig personal! Det serverades en god frukost varje dag. Vi håller inte med om vad andra klagar på.!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

,

+
Ordning och reda.
-
Mycket bättre sängar dom var under all kritik.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

Christina ,
Bengtsfors

+
-
Kolla över porslinet glas .

Bekräftad gäst: 2019-09-05


9 av 10

Carola,
Falköping

+
Bra mellanklass hotell med lugnt läge. Fint poolområde, bra poolbar med lättare förtäring. Trevlig personal som gärna hjälpte till om man hade frågor.
-
Utrusta med porslin/bestick efter hur många som bor i lägenheten, vore bra med en torkställning på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

Karin,
Gävle

+
Mycket välstädat och trevligt hotellrum. Fint trevligt poolområde. Bra läge, nära till stranden och fantastiska Karpathos stad.
-
Vi är mycket nöjda med allt.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


6 av 10

Åsa,
Malmö

+
Närhet till stranden Fräscht och rent
-
Frukosten, det kunde vara ett något större utbud te x yoghurt samt att de dagar det serveras äggröra&bacon ska det även finnas fruktsallad.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

87 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
42
Bra
 
23
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-12

Inlägg av Rekreation Höör, Sverige

Lugnt och bra läge mittemot supermarket

Otroligt fin och ren pool. Vackert poolområde med uppväxta träd och buskar. Nya bra solstolar. Ingen trängsel, lätt att få bra plats vid poolen. I poolbaren tillagades små enkla rätter och sallader, där åt vi vår lunch varje dag, bra priser. Frukosten god och vällagad. God hemgjord fruktsallad. Trevlig kvinna som arbetade i frukostmatsalen, ren och fräscht Rummet var litet men fullt okey. Stor balkong. Enda negativa med detta hotell var att det luktade avlopp från toaletten av och till. Vi sade till i receptionen och den dåliga lukten åtgärdades, men kom dessvärre åter. Gångavstånd in till centrum i Pigadia ca. 1,3 km. Kostand för taxi 7 Euro

 
2019-07-30

Inlägg av 904carina Umeå, Sverige

Bra läge på karpathos mellan strand och stad, många bra restauranger precis utanför gatan att välja på

Rent och snyggt i hotellrummen, bra stora balkonger att sitta och njuta vid på kvällen och goda enklare rätter att köpa vid poolbaren samt drinkar och glass.Bra enkelt mellanklasshotell som var mycket prisvärt.

 
2018-09-11

Inlägg av _ralph_arnestig Bollebygd, Sverige

Prisvärt och bra

Ett riktigt bra hotell nära havet och till centrala staden. 5 minuter till havet och 15 min promenad till staden en mycket bra och stor pool med gott om gratis solstolar. Enkel frukost men räcker gott för de flestas önskemål. Poolbaren har en hel del prisvärda lunchrätter. Gott om lokala familjeägda restauranter runt hotellet. Bra rum och städning.

 
2018-08-11

Inlägg av mariee333 Sollentuna, Sverige

Trevligt hotell med fint poolområde

Vi tillbringade två veckor på Romantica i juli/augusti. Ett trevligt hotell med fint poolområde. I poolbaren serverades lättare mat som var fantastiskt god, vi blev aldrig besvikna. Det var ofta svårt att få plats vid poolen så flera solstolar hade varit önskvärt. Vi hade en tvårumslägenhet som var rätt så liten, väldigt spartansk köksutrustning, i stort sett alla glas, tallrikar var i olika storlekar och utformningar, vinglas saknades helt. Men i det stora hela var vi nöjda.

 
2018-07-18

Inlägg av Nadjagos Sala, Sverige

Mysigt hotell

Fint poolområde med bar som serverade lättare maträtter och dryck. Små rum, liten köksdel, vi gav upp att laga mat på rummet. Bra städning. Frukosten var sådär, samma saker varje dag, saknade färska grönsaker och frukt, juicen smakade saft. Ungarna älskade plättarna varje morgon. Helt okej ställe, när havet men en bit att gå in till stan i hettan.