Kundomdömen om Regina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 25 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
5,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

Birgitta,
Stockholm

+
Att det låg mitt i stan, nära till restauranger.
-
Bättre städning, det var gammalt och slitet och smutsigt. Vi bodde i nr 13 i 5 dygn. De sista två bodde vi i nr 33 som var lite bättre. Vi fick flytta pga av en vatteskada på toan. Tänkte att hotellet kunde erbjudit oss två hotellfrukostar som kompensation för allt besvär med packa ner och upp allt. Av Apollo på plats fick vi en halv dags kompensation på 57 €, lite lite tycker jag.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


5 av 10

Niklas,
Stockholm

+
Läge, utsikt
-
Städa, renovera

Bekräftad gäst: 2019-09-26


7 av 10

Lars,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


7 av 10

ulla,
Skärhamn

+
Läget och balkongen med havsutsikt.
-
Uppdatering av köksredskap. det som saknades var bl.a:vass kniv, skärbräda , stekspade, durkslag

Bekräftad gäst: 2019-09-05


9 av 10

Per-Otto,
Stockholm

+
Har pool, nära centrum och restauranger
-
En kastrull som passar till plattorna och en vattenkokare. Förskärare

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

Mats,
Borås

+
Läget - AC - Stora rum - inga skrikande småbarn
-
Uppdatering av rummen plus byte eller tvätt av duschdraperiet

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

Ingvar,
Arild

+
Läget Trevlig personal
-
Duschdraperiet var ju inte så bra.

Bekräftad gäst: 2019-08-22


4 av 10

Katarina,
Stockholm

+
Personalen var trevlig
-
Frukosten var dålig och skulle behöva förbättras. Det luktade gammal urin på toaletten.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


8 av 10

Ulrika,
STRÖMSTAD

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


7 av 10

Angela,
Södertälje

+
Utsikten över kyrkan och havet samt närheten till stan och hamnen.
-
Dåligt med glas, bestick och tallrikar.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

108 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
43
Bra
 
25
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-07-19

Inlägg av KarinP2

Vårt favorithotell. Lagom stort och familjärt.

Läget är utmärkt; nära till allt. Två stora supermarkets inom ett par minuters gångväg. Fantastisk utsikt över bukten från de översta balkongerna. Lakan och handdukar byts flera gånger per vecka. Mycket trevlig ägarfamilj. Stort poolområde där man slipper trängas, och poolen är tillräckligt lång för att kunna motionssimma i. Ett par förbättringsområden: vattentrycket till den översta våningen är inte alltid det bästa. I duschen skulle jag gärna haft möjlighet att hänga upp duschmunstycket så jag kan stå rak under och duscha. Upphängningen av duschdraperierna i vissa rum fungerar inte fullt ut, så duschdraperiet hänger inte stilla under duschen. Men det är småsaker som man kan leva med under ett par veckor. ;-) Vi kom till Regina första gången 2004 och har återkommit i stort sett varje sommar sedan dess.

 
2019-06-27

Inlägg av Camper17008615206

Mycket bra läge

Lägert är perfekt med vacker utsikt om man ber om 3- 4 våningen. Poolområde med lättare maträtter finns att tillgå . Trevlig personal som gärna kommer med tips om ön. Enkelt boende med städning varje dag

 
2018-07-06

Inlägg av Linus H

Regina hotel

Tjenare! Vart här en vecka nu och är nog inte det sämsta jag vart med om och inte heller det bästa. Tycker du om pissmyror och att duscha utan draperi med en dusch som är 1 halv meter kvadrat så är det nog helt ok. Andra grejer som kanske inte står med på alla sidor där hotellet har sin advertis är att; Det kostar 5 € för att ha A/C på i rummet, varje dag. Det finns biljard i lobbyn, som kostar 5€, fast för varje timma, detta ändrades sista dagen vi var här, då hade det anlänt fler hit till hotellet. Man får heller inte spela biljard när ÄGAREN sitter och kollar på tv, och det gjorde han nästan varje kväll. Kanske borde sagt att han satt kolla på tven i lobbyn varje dag och rökte cigg efter cigg. Det finns inga kockar som är duktiga ,så maten du köper i hotellet är inte alls god, utan med överpris och var mestadels från micro. Dom byter hellre inte lakan om man inte säger till. Samma med handdukar. Det fanns blod på rummet när vi anlände. Balkongen var inte alls privat. Utan du ser in till dina grannar. Personalen var trevliga och snälla. lite störande att det ibland för 10 som jobbade och bara hängde o softa. Vissa var guld, men nästan alla där var bajs. Hotellet ligger framför havet så det var härligt. Antar att det var värt priset. Poolen var gratis i alla fall.

 
2017-10-17

Inlägg av Tomas P Göteborg, Sverige

Bra och enkelt hotell.

Stora och rena rum med städning varje dag utom söndag. Bra frukost med yoghurt, mussli, ägg, juice, grönsaker, frukt, pålägg, bröd och kaffe. Mycket vänlig personal som gärna hjälper till och fixar det som du behöver hjälp med. Pool med solstolar.

 
2017-09-04

Inlägg av Kajsa B

Mysigt hotell nära centrum

Ett lite äldre, men rent och mysigt familjehotell. Supertrevlig och mycket hjälpsam personal. Rummen var fräsha, rena och luftiga. AC och frukost ingår och vi var nöjda med allt. Fick en stor avskild balkong med både utsikt över poolen och havet. Litet minikök med det nödvändigaste. Vi fick se ett härligt grekiskt baby party för den nyaste lilla familjemedlemmen, en lite pojke! Kan verkligen rekommendera detta hotell, bra pris på ett bra hotell.