Kundomdömen om Regina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Att det låg mitt i stan, nära till restauranger.
-
Bättre städning, det var gammalt och slitet och smutsigt. Vi bodde i nr 13 i 5 dygn. De sista två bodde vi i nr 33 som var lite bättre. Vi fick flytta pga av en vatteskada på toan. Tänkte att hotellet kunde erbjudit oss två hotellfrukostar som kompensation för allt besvär med packa ner och upp allt. Av Apollo på plats fick vi en halv dags kompensation på 57 €, lite lite tycker jag.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


5 av 10

+
Läge, utsikt
-
Städa, renovera

Bekräftad gäst: 2019-09-26


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

+
Läget - AC - Stora rum - inga skrikande småbarn
-
Uppdatering av rummen plus byte eller tvätt av duschdraperiet

Bekräftad gäst: 2019-09-05


7 av 10

+
Läget och balkongen med havsutsikt.
-
Uppdatering av köksredskap. det som saknades var bl.a:vass kniv, skärbräda , stekspade, durkslag

Bekräftad gäst: 2019-09-05


9 av 10

+
Har pool, nära centrum och restauranger
-
En kastrull som passar till plattorna och en vattenkokare. Förskärare

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

+
Läget Trevlig personal
-
Duschdraperiet var ju inte så bra.

Bekräftad gäst: 2019-08-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

107 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
43
Bra
 
25
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-07-19

Inlägg av KarinP2

Vårt favorithotell. Lagom stort och familjärt.

Läget är utmärkt; nära till allt. Två stora supermarkets inom ett par minuters gångväg. Fantastisk utsikt över bukten från de översta balkongerna. Lakan och handdukar byts flera gånger per vecka. Mycket trevlig ägarfamilj. Stort poolområde där man slipper trängas, och poolen är tillräckligt lång för att kunna motionssimma i. Ett par förbättringsområden: vattentrycket till den översta våningen är inte alltid det bästa. I duschen skulle jag gärna haft möjlighet att hänga upp duschmunstycket så jag kan stå rak under och duscha. Upphängningen av duschdraperierna i vissa rum fungerar inte fullt ut, så duschdraperiet hänger inte stilla under duschen. Men det är småsaker som man kan leva med under ett par veckor. ;-) Vi kom till Regina första gången 2004 och har återkommit i stort sett varje sommar sedan dess.

 
2019-06-27

Inlägg av Carba123 Trollhättan, Sverige

Mycket bra läge

Lägert är perfekt med vacker utsikt om man ber om 3- 4 våningen. Poolområde med lättare maträtter finns att tillgå . Trevlig personal som gärna kommer med tips om ön. Enkelt boende med städning varje dag

 
2017-10-17

Inlägg av Tomas P Göteborg, Sverige

Bra och enkelt hotell.

Stora och rena rum med städning varje dag utom söndag. Bra frukost med yoghurt, mussli, ägg, juice, grönsaker, frukt, pålägg, bröd och kaffe. Mycket vänlig personal som gärna hjälper till och fixar det som du behöver hjälp med. Pool med solstolar.

 
2017-09-04

Inlägg av kajba2 Landvetter, Sverige

Mysigt hotell nära centrum

Ett lite äldre, men rent och mysigt familjehotell. Supertrevlig och mycket hjälpsam personal. Rummen var fräsha, rena och luftiga. AC och frukost ingår och vi var nöjda med allt. Fick en stor avskild balkong med både utsikt över poolen och havet. Litet minikök med det nödvändigaste. Vi fick se ett härligt grekiskt baby party för den nyaste lilla familjemedlemmen, en lite pojke! Kan verkligen rekommendera detta hotell, bra pris på ett bra hotell.

 
2017-05-18

Inlägg av Swedentraveller93 Umeå, Sverige

Bra läge, tråkig interiör

När vi anlände till hotellet så höll det precis på att öppna för säsongen (i mitten av maj). Detta störde oss icke nämnvärt, men, det är alltid trevligt att ett hotell som är öppet och tar emot gäster står redo när de första kommer. Vilket det inte var i vårt fall. Men, som sagt, detta berörde oss inte direkt. Sparsmakat är ordet som gäller när rummen ska beskrivas. Allt fanns, men inget extra - typ, galgar, köksdetaljer och så vidare. Fantastisk utsikt, men kanske inte en passande balkong för den lite mer privata gästen. Poolen hann vi ej testa, likaså frukosten. Överlag: Helt okej, men det finns förbättringspotential även fast ett hotell endast har två stjärnor så kan man anstränga sig lite extra. Bodde på fjärde våningen i mitten på maj 2017.