Kundomdömen om Mediterranean Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Service, lugnet, trevlig personal, rent o snyggt.
-
Poolbaren kunde ha varit öppet, saknade det och lite enkel lunch. Tyvärr Hotelet lite långt ifrån hamnen med alla restauranger.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

+
Fräscha rum och trevlig personal. Tycker hotellet översteg förväntan och Apollos beskrivning.
-
Småsaker bara: Städningen kunde varit bättre. Sand kommer oundvikligen in men dammsugning verkade inte ske dagligen eller vid behov. AC:n la av i mitten av semestern, fläkten funkade dock, och trots att vi påtalade detta och lovades att det skulle fixas så blev så inte fallet och inte heller fick vi någon återkoppling angående det hela.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


10 av 10

+
Mycket trevlig personal. Rent och fint litet hotell. Härlig utsikt mot havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


7 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-01


10 av 10

+
Mycket finare än på bilderna hos Apollo. Supertrevlig personal Städ och nya handdukar varje dag. God frukost Finare strand/bad än närmare centrum Vi såg inte ett hotell vi hellre hade bott på.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-18


7 av 10

+
Frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-07-18


7 av 10

+
Jättegod fukost och städning. Trevlig personal.
-
Toaletten var liten. Perfekt hotell om man hyr bil, annars lite långt att gå till staden.

Bekräftad gäst: 2019-07-18


10 av 10

+
Frukosten och bemötandet. De var väldigt trevliga och hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

118 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
33
Bra
 
18
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2013-09-03

Inlägg av Bertil F Västerhaninge, Sverige

Karpathos 2013

Mycket lugnt och fint hotell, avståndet till stan positivt med avseende på lugnet. Dock var det långt att gå om man skulle handla. Det fanns ändå restauranger på lagom avstånd (nyttigt med en promenad på 10-15 minuter både före och efter middagen). Katterna som flera skrivit om lyste med sin frånvaro. Det gick utmärkt att bada i havet rakt utanför hotellet, bara man visste var det var lättast att gå i. Och...framför allt ingen dunka, dunka musik eller tusen gula tennisbollar i luften på stranden. Negativt då: Samma som föregående omdömen, AC och kylskåp dyrt 7 + 3 Euro /dag Kan tycka att det bör ingå i priset i alla fall under den varmaste perioden. Ingen servering vid poolen. Annars var personalen glad och trevlig och hotellet välskött, byte av handdukar och lakan alla dagar utom söndag.

 
2010-11-27

Inlägg av nettan40 Göteborg, Sverige

Ett fint hotell med trevlig personal/ägare

Jätte bra läge, lugnt och tyst, tyvärr fanns ingen restaurang i närheten eller affär. Hotellet erbjöd bara toast. Frukosten helt fantastisk med god service dessutom. Det som drar ner hotellets betyg är det hutlösa priset per dag för kylskåp med 3 euro plus aircondition med 7 euro per dag. Synd att man inte blir upplyst innan. saknade också möjlighet att kunna köpa fika vid poolen, bilden missvisande då det var stängt. Men som sagt ägarna trevliga som bjöd på extra tilltugg på kvällen. Inget för den som inte gillar katter, de kryllade av dem

 
2010-09-05

Inlägg av Resigenochigen Stockholm

Prisvärt hotell

Hotellet ligger en bit från stan, man går in på ca 30 min. Å andra sidan, om man hade bott i stan hade man fått knata en bit för att ligga på en bra strand. God frukost, med det man vill ha. Rummet var precis som förväntat. Enda nackdelen var att vi var tvungna att betala 3 euro per dag för en sladd så att kylskåpet skulle fungera och 7 euro per dag för AC, det känns snålt. Ön är superfin, vi hyrde både bil och moppe. Det blåste en hel del så om man ska åka över ön rekommenderas bil eftersom moppen blåser obehagligt mycket i sidled.

 
2009-05-25

Inlägg av Hanna_gavle GÄVLE

Litet, mysigt familjeägthotell ca 3km från karpathos stad

Hotellet hade fått ett bättre betyg om det hade legat närmare Karpathos stad då det var ganska drygt att ta sig fram och tillbaka hela dagarna. Stenstrand med solstolar funkar absolut, men vill man bada rekomenderar jag att man åker till Amopi bay istället. Trevligt familjeägt hotell med en kontinental frukost (bröd, kaffe, yoghurt, pålägg och juice) Personalen var supertrevlig. Dock ett minus att man var tvungen att betala om man ville ha AC och kylskåp. När vi var där höll de på att bygga mer hotell och säkert affärer längs vägen in till stan men hotellet ligger en bra bit i utkanten så vill man inte betala taxi som var ganska dyrt så är det bara till att traska de ca 3km. Annars var hotellet fräscht och absolut inget fel på. Vi hade havsutsikt och en väldigt stor och mysig balkong. Gillar man inte katter så rekomenderar jag er inte att åka till detta hotell då det sprang väldigt många runt hotellet och inne i matsalen. Dock var de väldigt söta när vi var där då det endast var kattungar.

 
2020-05-04

Inlägg av 314MikeP

The perfect spot

Mediterranean hotel is located on the perfect spot in Pigadia. I stayed with 4 friends in the hotel. We had 2× triple rooms. The welcoming was very friendly, the staff took our luggage to the room. They have very nice breakfast every day. Only a few steps away from the beach. We also rented a jeep, the hotel is located to the main street to go for all the beautiful beaches. At afternoon we chilled at the pool and at night we went for dinner and drinks in the center. The hotel is very clean and they have a 24/7 reception and bar so at anytime we could come down for a drink.