1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Iolkos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

emma,
vallentuna

+
man får sköta sig själv,poolen-ouppvärmd men skön ändå,balkong med havsutsikt,enkel men tillräcklig frukost,
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


8 av 10

Karl-Gunnar,
Gävle

+
utsikten från rum 309
-
gymmet

Bekräftad gäst: 2018-09-27


3 av 10

Tina,
Vallentuna

+
Faktiskt inget, närheten till stan möjligtvis
-
Bättre sängar, bättre kylskåp, bättre belysning i badrummet. Poolen måste vara varmare än 20 grader när det som kallast var 24 grader på natten. Frukosten var usel och de serverade tom ljummet kaffe till frukosten. Nej vi var rejält besvikna o försökte byta men ni hade inget ledigt.

Bekräftad gäst: 2018-09-20


8 av 10

Maria,
Göteborg

+
Stor balkong. Bra pool. Trevlig personal, hjälpsamma.
-
Ny kyl som ingår i priset. Duschväggar. Grovt bröd till frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-08-23


7 av 10

Irina,
Klippan

+
Balkong med havets utsikt
-
Bättre frukost, jätte dåligt frukost, det var bara toast bröd och nästan ingenting att äta.

Bekräftad gäst: 2018-08-16


7 av 10

,

+
Läget, personalen.
-
Ta bort från apollos hemsida att hårtork finns på rummen då det ej fanns

Bekräftad gäst: 2018-07-26


10 av 10

Anette,
Brøndby

+
Pris og størrels3
-
Bedre og blødere madrasser og hovedpuder, havde ondt i nakken hele ugen og efterfølgende fået hold i nakken

Bekräftad gäst: 2018-08-09


8 av 10

Marja-Liisa,
Hyvinkää

+
Hotelli oli siisti ja henkilökunta oli ystävällistä.
-
Sänkyä voisi parantaa petauspatjalla ja tyynyt voisivat olla matalampia.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


9 av 10

Kirsti,
Turku

+
Kaikki toimi. Henkilökunta mukavaa.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


8 av 10

,

+
Hieno näköala parvekkelta. Siivous
-
Huobeessa ja käytävillä haisi usein viemärille. Lisää pistorasioita

Bekräftad gäst: 2018-08-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

26% av resenärerna rekommenderar

56 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
14
Bra
 
22
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-07-06

Inlägg av 11ErikS Stockholm, Sverige

Trevligt och bra

Ett enkelt och bra hotell nära centrum och stranden. Funktionella rum med bra balkonger och härlig utsikt. Mycket personlig, trevlig och hjälpsam personal. Den fina poolen och poolområdet är en riktig bonus på ett prisvärt hotell som detta. Väldigt brant backe sista biten upp till hotellet. Luftkonditionering och kylskåp på rummen mot tilläggsavgift.

 
2015-07-24

Inlägg av Emma B Nya Zeeland

lugnt hotell med pool

ett litet hotell med underbart poolområde nära Karpathos stadskärna som dock behöver en grundlig rumsstädning innan det blir perfekt.Tyvärr går det inte få hett vatten till te/kaffe utanför frukost-tiden(7.30-9.30) kylskåpet är mkt litet rymmer knappt något men balkongen var härlig med utsikt över bergen och havet.

 
2014-10-03

Inlägg av Lars H Mullsjö, Sverige

Ingen lyx,inte dåligt

Baksidans rum ingen sol på hela dagen. En fördel varmaste tiden juli augusti. Städning bra. Tråkig frukostbuffe. Wi-fi bara vid receptionen. Rejäl backe till centrum men hotellet ligger centralt. Allt medelmåttigt inget plus.

 
2013-08-11

Inlägg av recchefen Jönköping, Sverige

Nyrenoverat och rent men urtråkigt

Bodde på Hotel Iolkos på Karphatos i 2 veckor. Hotellet är nyrenoverat, lobbyn är jättefin och rummen ok. Trist dock med 2 enkelsängar som står ihop med 20 cm mellanrum pga sängramen. Saknar papperskorg på rummet. Poolområdet är litet men fint. Poolen är iskall, de värmer inte upp den. Ägarinnan och döttrarna sköter hotellet. De sitter mest och tittar på tv eller sitter ute och pratar på verandan när man kommer hem. Flera kvällar hade de släkt eller vänner på besök som tog upp hela verandan så det inte fanns plats för hotellgästerna att sitta ute. Mannen sitter mest ute och röker och dricker kaffe. I anslutning till poolpmrådet finns en fin stor lokal med bar som inte används. Där står extra solsängar och bord som inte är utplacerade vi poolen. Ingen dricka- eller annan försäljning finns där. För att komma till hotellet från centrum är det 4 branta backar att gå upp för. Döjobbigt i värmen. Mitt emot hotellet och flera av balkongerna är det en gumma som har en hönsgård med stor gård till tupparna och hönorna. Tuppen börjar gala prick 5.20 varje morgon, oavbrutet. Fruktansvärt jobbigt. Förstår att den lilla gumman haft sina höns där sen urminnes tider men i ett turistområde ska kanske staden tänka över det. Researrangörerna bör ange att det är branta backar till hotellet. Kylskåp och air condition kostar extra. Vi ville betala med kort med det går inte. Går för övrigt inte i någonstans på ön. Pengar rätt ner i fickan. Hotellet får ok betyg men ägarinnan borde visa mycket mer engagemang för sitt hotell. Som det verkar nu har hon helt tappat lusten och orken att göra något extra. I de fina lokalerna kan hon ordna grill-, musikkvällar och annat och servera lite lättare mat och dryck vid poolen. Det vore trevligt också om de tittat upp på n när man kommer och hälsar. Nä, lite mer serviceinriktning vore bra.

 
2018-06-10

Inlägg av Giorgos B

First visit to Karpathos and Hotel Iolkos

Iolkos Hotel is located at the centre of Karpathos, Pigadia, and is about 5 minutes far from the harbour, tavernas, bars and the bus station. The room was big and very clean, with a balcony with sea view and very clean. Every day they changed our towels an sheets!Great breakfast for all tastes with bread, cheese,turkey,jam,butter,cake or traditional yogurt and honey and also fresh fruits.The staff were willing to serve our wishes at any time!