1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Diakonis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
5,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lars,
Hällefors

+
Det lugna och avspända läget.ganska bra blandning av olika nationaliteter.
-
Utrustningen i lägenheten kunde vara lite bättre.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


6 av 10

Janne,
Göteborg

+
Utemiljön
-
Ni bör kolla upp Diakonis,dom har tappat mycket av det som var bra när vi bodde där första gången ca 7 år sedan. I ,år så fick vi rum 201 där fick vi diska porslin och bestick innan vi kunde bruka dessa saknades ventil i golvbrunn,luktade avlopp när vi kom in,spisplattor så rostiga att vi vi fick skrapa och rengöra dessa,vattenkokaren funkade inte, mycke myror i rummet som till och med härjade i sängarna. Vi har varit väldigt nöjda andra år men hur kan man hyra ut ett rum utan att kolla att allt är ok. Det var flera som klagade på rummen av olika anledningar så jag menar att det är dags att prata med ägaren om dessa brister,svårt och tro att vi väljer detta hotell nästa år,tyvärr. Utemiljön är ju snygg och ren så det behöver inte vara så här illa för övrigt. Sen vore det ju trevligt om någon finns på plats när vi lämnar för hemresan och tackar för veckan.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


3 av 10

Karin,
Stockholm

+
Läget och simbassängen
-
Sängarna behöver bäddmadrass sov dåligt varje natt Mer serviceinriktad ägare. Dålig köksutrustning. Fanns t.ex. endast ett dricksglas. Ofräscha bestick o rostig kastrull. Toan trasig vi fick efter flera timmars krångel byta rum.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


7 av 10

Annika,
Göteborg

+
Lugnt
-
För de som inte tycker om katter el är allergiska ska de nog undvika markplan

Bekräftad gäst: 2018-09-13


8 av 10

Thomas,
Kungälv

+
Lugnt läge, lagom stort, fin utsikt. Välskött, ordning och reda. Diakonis är en bra kille. Jag har bott hos honom 2 gånger tidigare.
-
Små grejer, trasiga lampor utanför dörren. Såg ett antal trasiga lampor.

Bekräftad gäst: 2018-09-06


7 av 10

Jan,
Flen

+
nära till havet
-
bättre köksutrustning. rensning av golvbrunn

Bekräftad gäst: 2018-08-30


5 av 10

Ulla,
Norrtälje

+
Nära stranden.
-
Bättre koll på utrustningen i pentry. Uppdaterad tv utbud. Att Wi-Fi även ska funka på rummet o inte bara i huvudbyggnaden,som det gjorde för oss.

Bekräftad gäst: 2018-08-23


7 av 10

Micael,
Mullsjö

+
Servicen och den trevliga personalen
-
Ta bort alla katter som bajsade ned både badkläder, utemöbler och balkongen regelbundet. Man var tvungen att vika ihop samtliga utestolar varje kväll för att de inte skulle bli nedbajsade. Samma sak gällde badkläder och handdukar, de gick inte att ha på tork på balkongen om man inte satt där rent fysiskt, utan man fick ta in detta i rummet varje natt för att slippa bajset...

Bekräftad gäst: 2018-08-23


10 av 10

Mats,
Stockholm

+
Lugnet, storleken på poolen, de stora ytorna runt poolen, servicen och ägaren Mike.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-16


5 av 10

Helen,
Torslanda

+
Lungt läge
-
Bättre frukost med mer att välja på. Utbudet motsvarade inte kostnaden. Husgeråden var inte kompletta och omaka. Bättre bemötande på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

145 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
76
Bra
 
23
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-04-22

Inlägg av tony_Orby Stockholm, Sverige

Trivdes bra på Diakonis

Härlig pool, solstolar och parasoll på hotellet. Hårda sängar, liten tv. Nära till härlig badstrand. Promenad på 1,6 km in till den lilla byn där det vimlar av massa restauranger och shopping. Tog promenad varje morgon till byn och köpte färskt bröd och frukt. Hotellägaren Hyr ut bil till bra pris. Hyr inte i hyrbilsfirman längre ner på gatan.

 
2017-09-14

Inlägg av Jostrandell Edsbyn, Sverige

Fräsch, välskött och trevligt

Fräscht och välstädat lägenhetshotell med bra service och trevlig personal. Kan rekommenderas, särskilt om man är tillfreds med enklare möblemang och utrustning. Sängar och kuddar utmärkta utifrån hur det brukar vara i Grekland./Jan Olov och Sonja

 
2016-09-27

Inlägg av JanneAgneta Göteborg, Sverige

Kan bli bättre

Vi har bott på Diakonis 7 år i rad nu och vi har alltid tyckt att det är bra. I år 15 sep till 25 sep. Mischalo(reservation för stavningen) som äger hotellet är en mysig man som alltid tar emot oss när vi kommer, igenkännande. I år så var det ju rent och snyggt runt poolen och rummet som vanligt, Men rummen börjar se lite ålderdomliga ut,lite slitet. Det fattades köksutrustning spisplattorna bör nog bytas ut och se till att tvkanalerna funkar annars varför ha den där? För övrigt så är det ett lugnt och tyst ställe att bo på,nära till havet och minimarket och man får en skön promenad in till Pigadia(20 minuter).Agneta o Janne

 
2015-05-30

Inlägg av Pelle J

Skönt tillhåll

Litet gemytligt lägenhetshotell passar oss perfekt, trevlig ägare samt personal, bra städning o bra frukost nära till allt, bra strand inte så stenografiska som det brukar vara i Grekland, kan varmt rekommenderas

 
2013-08-10

Inlägg av StefanLsweden Jönköping, Sverige

Mycket prisvärt hotell

Hotellet är mycket prisvärt. Rummen är ganska små och enkla men fyller sin funktion. Städningen är utmärkt och poolområdet välskött och väl värt ett besök. De flesta dagar hade vi poolen för oss själva när vi kom hem från stranden på eftermiddagarna. Nackdelen med hotellet är att det inte finns någon riktig restaurang. Det tar dock inte många minuter att knalla in till stade.