1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Diakonis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 133 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Karin,
Hällefors

+
Det lugna läget samt att det är rent och prydligt.
-
Bättre köksutrustning, idag är den mycket sparsam.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


5 av 10

Dorte,
Gilleleje

+
Swimmingpoolen
-
When I arrived at the hotel With the transferbus from the airport the door to the reception at the hotel Diakonis was lokkede and the light was turned OFF. I arrived AS plantede from Kastrup/Köpenhamn airport and was at the hotel at 11:30 pm. Hos was that possible when I was on the list. Usually I love to travle with Apollo but Thisted was NOT acceptable.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


7 av 10

Christina,
Kalix

+
Närheten till vattnet och stan Ett absolut helt okej hotell
-
Vet inte om det har med frågan att göra men den yngre mannen på hotellet var verkligen inte trevlig Och vore bra om någon arrangör kunde framföra till hotellen att rensa stranden från tång el sjögräs För det var en väldigt fin strand annars och skulle bli mycket bättre om man rensade där

Bekräftad gäst: 2019-08-29


7 av 10

Annika,
Göteborg

+
Bra läge, gemytligt och trivsamt
-
Det var stökigt kring poolen, de få gånger vi var där Personalen skulle kunna påpeka att det finns fler gäster som kanske vill ha det lite lugnare Byte av handdukar kan ske oftare Det saknades mycket i köksutrustningen....

Bekräftad gäst: 2019-08-22


9 av 10

Eva,
Göteborg

+
Läget
-
Kolla upp o komplettera utrustningen i köket En femliters kastrull för att koka två ägg!!

Bekräftad gäst: 2019-08-22


8 av 10

Miriam,
Insjön

+
Lugnt läge, nära till strand och restauranger
-
Avdelningen där det var meningen att mat skulle kunna beredas var under all kritik. En liten kastrull, rund i botten och jätterostiga plattor. Tog ca 10 min att värma lite vatten

Bekräftad gäst: 2019-08-22


8 av 10

Matilda,
Funäsdalen

+
Trevlig personal! Lugnt och mysigt hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Läget, personalen! Finns inget att klaga på :)
-
Att man får ta frukost själv!

Bekräftad gäst: 2019-08-08


3 av 10

Maija,
Göteborg

+
-
Dåligt med köksprylar, rostiga kastruller, oduglig vattenkokare. Lägenhetshotell o det va omöjligt att laga mat pga att det inte fanns köksprylar. Charmkurs till dom som äger o jobbar på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-08-01


9 av 10

Anders,
Visby

+
Lugnt läge, nära till både strand och stad
-
Fräscha till pentryt, bättre enhetligt utbud porslin, glas och bestick

Bekräftad gäst: 2019-06-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

159 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
82
Bra
 
25
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-04-22

Inlägg av tony_Orby Stockholm, Sverige

Trivdes bra på Diakonis

Härlig pool, solstolar och parasoll på hotellet. Hårda sängar, liten tv. Nära till härlig badstrand. Promenad på 1,6 km in till den lilla byn där det vimlar av massa restauranger och shopping. Tog promenad varje morgon till byn och köpte färskt bröd och frukt. Hotellägaren Hyr ut bil till bra pris. Hyr inte i hyrbilsfirman längre ner på gatan.

 
2017-09-14

Inlägg av Jostrandell Edsbyn, Sverige

Fräsch, välskött och trevligt

Fräscht och välstädat lägenhetshotell med bra service och trevlig personal. Kan rekommenderas, särskilt om man är tillfreds med enklare möblemang och utrustning. Sängar och kuddar utmärkta utifrån hur det brukar vara i Grekland./Jan Olov och Sonja

 
2016-09-27

Inlägg av JanneAgneta Göteborg, Sverige

Kan bli bättre

Vi har bott på Diakonis 7 år i rad nu och vi har alltid tyckt att det är bra. I år 15 sep till 25 sep. Mischalo(reservation för stavningen) som äger hotellet är en mysig man som alltid tar emot oss när vi kommer, igenkännande. I år så var det ju rent och snyggt runt poolen och rummet som vanligt, Men rummen börjar se lite ålderdomliga ut,lite slitet. Det fattades köksutrustning spisplattorna bör nog bytas ut och se till att tvkanalerna funkar annars varför ha den där? För övrigt så är det ett lugnt och tyst ställe att bo på,nära till havet och minimarket och man får en skön promenad in till Pigadia(20 minuter).Agneta o Janne

 
2015-05-30

Inlägg av Pelle J

Skönt tillhåll

Litet gemytligt lägenhetshotell passar oss perfekt, trevlig ägare samt personal, bra städning o bra frukost nära till allt, bra strand inte så stenografiska som det brukar vara i Grekland, kan varmt rekommenderas

 
2013-08-10

Inlägg av StefanLsweden Jönköping, Sverige

Mycket prisvärt hotell

Hotellet är mycket prisvärt. Rummen är ganska små och enkla men fyller sin funktion. Städningen är utmärkt och poolområdet välskött och väl värt ett besök. De flesta dagar hade vi poolen för oss själva när vi kom hem från stranden på eftermiddagarna. Nackdelen med hotellet är att det inte finns någon riktig restaurang. Det tar dock inte många minuter att knalla in till stade.