1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Mycket bra läge, hög standard på rummen (främst badrummet)
-
Kanske en "ute dusch" vid poolen. Färsk juice och kanske andra TV(nyhetskanal) som Sky eller Fox

Bekräftad gäst: 2019-07-11


8 av 10

Per,
Stockholm

+
Prisvärt. Nära till strand restauranger och affär.
-
Sängar. Borde vara standard med bäddmadrass. Frukosten skulle kunna vara mer varierande och hålla högre kvalité.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


9 av 10

,

+
Mycket prisvärt, mycket fina och fräscha badrum, lugn omgivning, bra isolerade rum, ac, bra förvaring av kläder, kylskåp, alla har balkong... nära havet och stranden, fint och fräscht poolområde utan musik, gångavstånd till centrum, mysigt...
-
att ac ingår i priset, uppgradera frukosten lite med mer inhemska produkter t ex fårost, annan sorts skinka och bättre kvalité på apelsinjuicen, städa under sängarna också

Bekräftad gäst: 2019-07-04


8 av 10

Mats,
Vätö

+
Bra läge. Mysigt familjeägt hotell. Fint poolområde utan trängsel. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Byt sängar. Otroligt hårda och obekväma. Låt AC:n och säkerhetsskåpet ingå i priset för rummet. Variera frukosten mer.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


7 av 10

Joel ,
Varberg

+
Poolen och att badrummet var fräscht
-
Bättre städning och nya möbler.

Bekräftad gäst: 2019-06-27


8 av 10

Petronella ,
Falun

+
Den trevliga personalen
-
Bäddmadrasser i sängarna

Bekräftad gäst: 2019-06-27


10 av 10

Jenny,
Skyttorp

+
Mycket trevlig personal. Bra frukost. Fin pool och god tillgång på solstolar. Nära havet. Rekommenderas.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-27


6 av 10

Marita,
Uppsala

+
Läget var bra i förhållande till centrum och strand
-
Det bör stå redan i den översiktliga beskrivningen att AC o safety box kostar extre. Det står bara i rumsbeskrivningen, som jag inte hade läst, så jag blev överraskad av att det inte ingick.

Bekräftad gäst: 2019-06-20


8 av 10

Björn,
göteborg

+
lugnt läge
-
bäddmadrasser i sängarna tack.

Bekräftad gäst: 2019-06-13


6 av 10

Monica,
Vänersborg

+
-
Madrasser i sängarna. Varierad frukost.

Bekräftad gäst: 2019-06-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

94 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
36
Bra
 
20
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-07-19

Inlägg av cws219

++

Väldigt bra familje hotell med nära till stranden trevlig personal dock lite hårda sängar och spartansk frukost rent och snyggt städades varje dag kan rekommendera detta låg nära stranden och nära staden

 
2018-07-12

Inlägg av ces219 Halmstad, Sverige

Bra

Fin service och mycket trevlig personal. Kan göra fantastiska mojitos men lite spartansk frukost sängarna lite hårda. Fräscht och rent överallt. härlig utomhuspool 2 stjärnigt hotell höll den standarden. Ligger väldigt nära stranden👍

 
2018-07-10

Inlägg av Wallen49 Stockholm, Sverige

Trevligt familjehotell på Karpathos

Bra, mindre familjehotell med gångavstånd till havet och till staden. Trevlig engelsktalande personal och en god frukost med ett bra utbud. Rena och frächa rum. Det fanns tillgång till pool och poolbar. Vi återvänder gärna-

 
2017-10-04

Inlägg av 264lailap Örebro, Sverige

Trevligt mindre hotell

Enkelt men helt ok. Nära till allt, ingen trängsel vid poolen och wifi på rummet. Frukosten helt ok , men kunde varieras lite. Sängarna lite för hårda. Kvälls sol mot poolen. Prova gärna Thalassa restaurangen mitt i mot nästan.

 
2017-09-08

Inlägg av Louise H Göteborg, Sverige

Kanonläge vid bästa stranden i Pigadia o promenadavstånd till hamnen!

Bästa läget vid stranden där den är som finast! Korsa bara en gata så är du där. Mycket bra strandbar/restaurang med rikliga portioner till bra priser. Ca 20 minuters promenad in till hamnen med alla mysiga restauranger o små butiker. Inga jobbiga inkastare! Biluthyrning Sixt mitt emot hotellet. Hyr någon dag o kör upp i bergen o njut av den fantastiska utsikten. Åk ner till någon av alla mysiga stränder. Härligt klart vatten för snorklare! Hotellet är av enkel standard med mysiga ägare. Tyvärr stenhårda sängar o urtråkig frukost som ingår i priset. Vi köpte egen juice o yoghurt som vi tog med. Trevlig pool utan trängsel. Vi hade rum med utsikt mot havet o solnedgången. Svalt o skönt, även med avstängd ac. Wifi funkade bra (även på stranden).