1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atlantis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 237 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Rolf,
Falkenberg

+
Läget
-
Nya kylskåp, större utbud på frukosten, ac och säkerhetsboxarna bör ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

Beatrice,
Göteborg

+
Trevlig personal, bra läge.
-
Diskning av glas o muggar på rummet. Kunde bytas ut mot rena någon gång i veckan, kanske varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

Julia,

+
Läget, trevlig personal
-
Bättre wi-fi, två personer borde kunna anslutas. gratis AC

Bekräftad gäst: 2019-08-15


9 av 10

Ulrika,
Växjö

+
Den trevliga personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


8 av 10

Thomas ,
Västerås

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


10 av 10

Pernilla,
Ljungskile

+
Väldigt trevligt och omtänksam personal. Mycket bra och centralt läge för oss med närhet till både strand, restauranger och utflykter.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


5 av 10

Tijana,
Arlöv

+
Läge. Nära stad och strand
-
AC ska ingå i priset. Wifi också. Safebox ska moderniseras. Att slå in kod i stället för nyckel som man måste bära med sig hela tiden.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


4 av 10

,

+
-
Frukosten, städningen poolbar

Bekräftad gäst: 2019-08-08


6 av 10

Ulrika,
Nyköping

+
Läget och utsikten
-
Kylskåp/minibar AC ingår samt saftybox

Bekräftad gäst: 2019-08-01


7 av 10

,

+
Läget & personalen
-
Kaffet alldeles för svagt på frukosten, när rummen städas diskar man väl ur glas & kaffekoppar

Bekräftad gäst: 2019-08-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

103 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
35
Bra
 
25
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-07-01

Inlägg av rogge62 Norrtalje, Sverige

Semester

Mitt 6år på detta hotell trivs så väldigt bra här. Jättetrevlig personal som är villiga att hjälpa till om man undrar över något. Rena och fräscha rum som håller en bra standard. En liten pool som är perfekt att softa vid när man kommer från stranden på em.

 
2017-05-21

Inlägg av janmedin Borås, Sverige

Prisvärt hotell med bra läge.

Ett prisvärt mindre hotell med familjär stämning. I priset ingick enkel frukost, man fick vad man betalar för, alltså ganska enkelt och utan variation av pålägg m m. Rummet mycket bra med bra sängar och pytteliten balkong. Städning fungerade bra och allt var rent och fräscht. Hotellets läge helt perfekt med nära till alla faciliteter i lilla staden Pigadia med många restauranger med det vanliga grekiska utbudet av både inhemsk och turistanpassad mat. Ett plus också för att restaurangernas "inkastare" var mindre påstridiga än på andra platser. Ett bra resmål för resenärer som söker avkoppling och inte har behov av nöjesutbud.

 
2017-05-18

Inlägg av 336ullaj

Sweden

Ett bra hotell i denna prisklass. Mycket bra sängar. Frukosten kunde vara lite mer varierad. Wifi inte så bra om du inte betalade för det.Läget var jättebra. Köp inte en öl där. Dyr. Personalen var trevlig o hjälpsam och städningen var ok. Synd att de byggde om och körde med drillborr till o från mellan 10-14. Störde på rummen men även vid poolen. Men det blir väl färdigt någon gång!! Och då blir det nog bra.

 
2015-07-19

Inlägg av 714janl Luleå, Sverige

" Bra Hotell med nyrenoverade rum "

Ett jättefint Hotell i det annars för oss lite väl " turistiskt " Karpathos. Fina stränder och bad. Hotellets rum var nyrenoverade och i övrigt mycket välskött. Låg lugnt i återvändsgata. Nära till stranden var ett plus. I övrigt är hyrbil etc ett bra sätt att utforska stränderna på Karpathos. Liten men fin pool på baksidan, mysigt.

 
2014-07-11

Inlägg av Patrick J

Kanonläge med bra service

Hotellet ligger intill det idylliska hamnområdet där många restauranger ligger på ett pärlband."Inkastarna" väldigt artiga och inte alls påflugna. Bra service och flexibilitet från personalen/familjen. Vi hade bekymmer med en blandare. Den var bytt när vi kom tillbaka från stranden. Handdukar byttes 4ggr under veckan. Ingen städning lördag.