1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atlantis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lars,
Lerum

+
Närhet till city o strand
-

Bekräftad gäst: 2019-06-06


7 av 10

Eeva,
Västervik

+
Fin pool o närhet till allt.
-
Mer att välja på på frukost.

Bekräftad gäst: 2019-05-30


9 av 10

Karin,
Avesta

+
Personalen och havsutsikten
-
Myggapparat på rummet eller myggnät

Bekräftad gäst: 2019-05-23


9 av 10

Anette,
Vaxholm

+
Fantastiskt god och bra frukost. Lugnt och skönt. Trevlig personal.
-
Bättre förvaring i rummet och badrummet i form av hyllor och krokar. Gärna ngn form av torkmöjlighet av badkläder på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-05-23


7 av 10

,

+
Läget
-
Mer variation på frukost!

Bekräftad gäst: 2019-05-23


9 av 10

Gunnar,
Varberg

+
Läget.
-
Wifi på rummen.

Bekräftad gäst: 2018-10-18


8 av 10

Ralph,
Kumla

+
Bra läge, nära till bad o mat.
-
Lite mer skåp eller hyllor för att kunna plocka in kläder.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


7 av 10

Eva,
Göteborg

+
Att vi kunde byta det hotellrum med havsutsikt som vi bokade nästan ett år i förväg, och speciellt antytt att vi ville bo så högt som möjligt - men väl på plats fick vi på första våningen! Dock ordnade de så vi kunde byta till det som låg på taket och det var det bästa! .
-
Det hotellrum med havsutsikt på 1 våningen var INTE bra, mörkt och med ytterst lite utsikt.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


8 av 10

Tommy,
Halmstad

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


7 av 10

Leif,
Skellefteå

+
Läget, trevlig personal.
-
Bacon till frukost.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

100 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
33
Bra
 
24
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-07-01

Inlägg av rogge62 Norrtalje, Sverige

Semester

Mitt 6år på detta hotell trivs så väldigt bra här. Jättetrevlig personal som är villiga att hjälpa till om man undrar över något. Rena och fräscha rum som håller en bra standard. En liten pool som är perfekt att softa vid när man kommer från stranden på em.

 
2017-05-21

Inlägg av janmedin Borås, Sverige

Prisvärt hotell med bra läge.

Ett prisvärt mindre hotell med familjär stämning. I priset ingick enkel frukost, man fick vad man betalar för, alltså ganska enkelt och utan variation av pålägg m m. Rummet mycket bra med bra sängar och pytteliten balkong. Städning fungerade bra och allt var rent och fräscht. Hotellets läge helt perfekt med nära till alla faciliteter i lilla staden Pigadia med många restauranger med det vanliga grekiska utbudet av både inhemsk och turistanpassad mat. Ett plus också för att restaurangernas "inkastare" var mindre påstridiga än på andra platser. Ett bra resmål för resenärer som söker avkoppling och inte har behov av nöjesutbud.

 
2017-05-18

Inlägg av Ulla J

Sweden

Ett bra hotell i denna prisklass. Mycket bra sängar. Frukosten kunde vara lite mer varierad. Wifi inte så bra om du inte betalade för det.Läget var jättebra. Köp inte en öl där. Dyr. Personalen var trevlig o hjälpsam och städningen var ok. Synd att de byggde om och körde med drillborr till o från mellan 10-14. Störde på rummen men även vid poolen. Men det blir väl färdigt någon gång!! Och då blir det nog bra.

 
2015-07-19

Inlägg av Jan L Luleå, Sverige

" Bra Hotell med nyrenoverade rum "

Ett jättefint Hotell i det annars för oss lite väl " turistiskt " Karpathos. Fina stränder och bad. Hotellets rum var nyrenoverade och i övrigt mycket välskött. Låg lugnt i återvändsgata. Nära till stranden var ett plus. I övrigt är hyrbil etc ett bra sätt att utforska stränderna på Karpathos. Liten men fin pool på baksidan, mysigt.

 
2014-07-11

Inlägg av Patrick J

Kanonläge med bra service

Hotellet ligger intill det idylliska hamnområdet där många restauranger ligger på ett pärlband."Inkastarna" väldigt artiga och inte alls påflugna. Bra service och flexibilitet från personalen/familjen. Vi hade bekymmer med en blandare. Den var bytt när vi kom tillbaka från stranden. Handdukar byttes 4ggr under veckan. Ingen städning lördag.