1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Astron Princess

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Morten,
Sala

+
Lugnt och trevligt, centralt
-
Mjukare sängar - för hårda.

Bekräftad gäst: 2019-07-18


10 av 10

Barbro,
Sala

+
Läget och väldigt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-18


7 av 10

Peder,
Stockholm

+
Läge, standard och service
-
Mer rättvisande bilder på pool med omnejd. En besvikelse, följaktligen som också är anledningen till de få betygssänkningarna ovan.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


8 av 10

Hans,
Malmö

+
Bra vattentryck i duschen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-11


10 av 10

Catarina,
Värmdö

+
Läget, nära centrum och strand. Fina rum med underbar utsikt och litet pentry med kyl. Lugnt poolområde. Trevlig personal och fin frukost. Närhet till snabbköp.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-04


8 av 10

Pia,
Tyresö

+
Fint rum och god frukost. Mycket serviceinriktad och trevlig personal.
-
Lite trångt vid frukostbuffén.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


8 av 10

Birgitta,
Skövde

+
Läge, trivsamt, havsutsikt, två rum, kylskåp, vattenkokare.
-
Trafikbullret var högt men det stod det i beskrivningen....

Bekräftad gäst: 2019-07-04


7 av 10

anette,
alingsås

+
Nära till allt, rent och fräscht och lagom stort.
-
Bättre hiss och nyckel till dep.skåp. Stod ingenstans att gymmet kostade pengar. Står att man ansvarar för sina saker på rummet vilket vi förstod med då ska heller inte städerskorna öppna balkongsdörren när vi stänger vid utgång, grannen kan ju hoppa in och bara öppna. Vem ansvarar för det?? Står heller ingenstans att man inte får ta med en frukt eller en macka från frukosten till rummet. Blev tillsagda av receptionisten att lämna tillbaka. Hade kunnat sköta det snyggare och sagt att låt gå idag men tänk på det imorgon. Nu fick hon bara slänga istället. Problem med hissen flertal tillfällen under vistelsen, hoppade på kryckor så var i stort behov av hiss då jag inte kunde gå fullt ut i trapporna.Fick till svar att reparatör varit på plats och inte hittade något fel men vi såg ju flera stycken inkl. personal att dörren inte gick igen vid receptionen

Bekräftad gäst: 2019-06-27


9 av 10

,

+
Lugnet
-
Frukostavdelningen för liten

Bekräftad gäst: 2019-06-27


10 av 10

Marie,
Falköping

+
Läget, utsikten över havet, lagom stort men hade allt. Nära till bad och restauranger.
-
?

Bekräftad gäst: 2019-06-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 3,5/5 Sovkvalitet
 • 3,5/5 Rum
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Standard
 • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

173 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
75
Bra
 
34
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2018-09-25

Inlägg av trabonnar Stockholm, Sverige

Trevlig semester

Ett mycket trevligt och högklassigt hotell. Underbart polområde, perfekt för em om man vill bada i havet på dagen. Fina rum med allt som behövs. Enda minuset städningen det var inte helt OK. Frukosten var anständig.

 
2018-08-28

Inlägg av annmarie666 Göteborg, Sverige

Familjärt Hotell

Välldigt fint och lungt ställe hit skall man åka om man vill ha lungn o ro ca 7 min promenad till stranden Minimalt med köksutrustning bra sängar aircondition men vattnet på hotellet är bräckt alltså duschar du i saltvatten Jag gjorde min bokning ca 3 månader innan jag skulle åka och när jag kom fram fick jag byta hotell för de var överbokade men till slut så kom jag ändå fram lite nonchalant respons dock Men fick gratis frukost och lunch men blev väl bemött

 
2018-07-26

Inlägg av Janna0504 Santa Maria, Kap Verdeöarna

Mysigt

Bodde en vecka på Astron. Vi hade tvårumslägenhet på markplan. Rummen i sig hade bra storlek för oss familj på fyra (barn 5 och 7 år). extrabäddarna kan upplevas lite korta för en vuxen. Pentry och toalett är ganska små! Det fanns lagom med utrustning i köket för oss, men finns inte micro. Man får ta med eget diskmedel och diskborste. Hade varit bra med ett diskställ. Saknade även en skärbräda! Städningen är ingen höjdare tyvärr.. dom tömmer soporna varje dag men inte mycket mer än så.. pga det hade det varit bra med någon egen sopborste eller liknande. Toapapper kan man hämta i receptionen vid behov. Poolområdet var faktiskt helt ljuvligt! Grymt bra pool med olika djup som passar alla åldrar. Var inga större problem med solstolar. Poolen var öppen 07-23! Var härligt med kvällsbad efter middag! Personalen i bar och restaurang var väldigt trevliga! I det stora hela så hade vi kunnat tänka oss att åka tillbaka till samma hotell igen! Låg ett lite mindre centrum med ”turistshoppar” och mini- samt supermarket gatan nedanför (5 min promenad). Fanns även en hel del bra restauranger! Till staden tog vi taxi (kostar 7 euro enkel väg). För vuxna tar det kanske ca 30 min att gå!

 
2018-07-18

Inlägg av petra_segerberg Linköping, Sverige

Lägenhetshotell med grekisk stil

Ett lägenhetshotell i utkanten av Pigadia (ca 20min promenad till hamnen) som håller standard 3 av 5. Trevligt hotell med fint och välskött poolområde. Vi bodde i en 1 rums lägenhet superior, vi fick balkong med utsikt mot poolområdet, enkelt utrustat kök, lagom stort rum, dock var sängarna inte bekväma, lutade utåt... Lugnt på hotellet. Trevlig personal i poolbaren, de serverar enklare rätter. Städningen fungerar bra! De bör se över sängarna i lägenheten. Personalen i Receptionen var inte så serviceinriktade, här har man lite att jobba på! Bra parkeringsmöjligheter vid hotellet om man har hyrbil.

 
2018-05-28

Inlägg av 39karolinab Göteborg, Sverige

Mysigt hotell i utkanten av staden

Trevligt och mysigt hotell som vi gärna kommer tillbaka till. Lugnt och stilla litet hotell med trevlig personal. Nära till strand, en bra bit längre att promenera in till centrum. Kan varmt rekommenderas!