Rumstyper på Astron (Karpathos)

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter i varierat utseende. Minikök. Vissa lägenheter har en så kallad "karpatisk säng". Det är en traditionell bädd där madrassen ligger på golvet och det är en trappa upp. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Telefon och satellit-tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering på rummet i vissa fall, övriga rum deponerar man i receptionen, alltid mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenheter superior

Renoverade enrumslägenheter superior med minikök. Alla lägenheter ser olika ut. Om alla extrabäddar används blir det trångt i rummet. Vissa lägenheter har en så kallad "karpatisk säng". Det är en traditionell bädd där madrassen ligger på golvet och det är en trappa upp. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Telefon och satellit-tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering på rummet i vissa fall, övriga rum deponerar man i receptionen, alltid mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn/2-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Alla lägenheter har ett unikt utseende. Om fyra personer bor i lägenheten så kan det upplevas lite trångt. Vissa lägenheter har en så kallad "karpatisk säng". Det är en traditionell bädd där madrassen ligger på golvet och det är en trappa upp. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Telefon och satellit-TV. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering på rummet i vissa fall, övriga rum deponerar man i receptionen, alltid mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer.