Kundomdömen om Astron (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 273 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Rolf,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Elin Cecilia Forsnor,
Malmö

+
Härliga omgivningar, väldigt grekiskt! Supertrevlig personal, vi kom sent pga försenat flyg och togs emot bra. Bra med tillgång till parkering. Lugnt och skönt men ändå på gångavstånd till stan.
-
De traditionella karpatianska sängarna kan vara rätt svåra att komma i/komma ur pga att det är madrass på golvet. Trappan ner är även halvt livsfarlig om man behöver gå upp om natten och har dålig syn. Har sett bilder på renoverade rum med vanliga sängar, borde framgå vid bokning.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

Mikael,
Eskilstuna

+
-
Sängarna var för hårda,gärna en bädd madrass på sängen

Bekräftad gäst: 2019-09-26


7 av 10

Weine Ulf Karl,
Mjölby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

Lars-erik,
Järfälla

+
Städning, Parkering, Välskött, Fin trädgård, Bra köksutr. Fin poolbar
-
AC borde uppgraderas.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Siv Elaine Birgitta,
Leksand

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

Ingela,
Boden

+
Bättre än beskrivningen på apollo sida.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


8 av 10

Jesper,
Sundbyberg

+
Mysigt o lugnt
-
Bygg ett utegym!!

Bekräftad gäst: 2019-08-08


10 av 10

Leyla Chaer,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


5 av 10

Jessica,
Limhamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

189 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
81
Bra
 
35
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-09-25

Inlägg av trabonnar Stockholm, Sverige

Trevlig semester

Ett mycket trevligt och högklassigt hotell. Underbart polområde, perfekt för em om man vill bada i havet på dagen. Fina rum med allt som behövs. Enda minuset städningen det var inte helt OK. Frukosten var anständig.

 
2018-08-28

Inlägg av annmarie666 Göteborg, Sverige

Familjärt Hotell

Välldigt fint och lungt ställe hit skall man åka om man vill ha lungn o ro ca 7 min promenad till stranden Minimalt med köksutrustning bra sängar aircondition men vattnet på hotellet är bräckt alltså duschar du i saltvatten Jag gjorde min bokning ca 3 månader innan jag skulle åka och när jag kom fram fick jag byta hotell för de var överbokade men till slut så kom jag ändå fram lite nonchalant respons dock Men fick gratis frukost och lunch men blev väl bemött

 
2018-07-26

Inlägg av Janna0504

Mysigt

Bodde en vecka på Astron. Vi hade tvårumslägenhet på markplan. Rummen i sig hade bra storlek för oss familj på fyra (barn 5 och 7 år). extrabäddarna kan upplevas lite korta för en vuxen. Pentry och toalett är ganska små! Det fanns lagom med utrustning i köket för oss, men finns inte micro. Man får ta med eget diskmedel och diskborste. Hade varit bra med ett diskställ. Saknade även en skärbräda! Städningen är ingen höjdare tyvärr.. dom tömmer soporna varje dag men inte mycket mer än så.. pga det hade det varit bra med någon egen sopborste eller liknande. Toapapper kan man hämta i receptionen vid behov. Poolområdet var faktiskt helt ljuvligt! Grymt bra pool med olika djup som passar alla åldrar. Var inga större problem med solstolar. Poolen var öppen 07-23! Var härligt med kvällsbad efter middag! Personalen i bar och restaurang var väldigt trevliga! I det stora hela så hade vi kunnat tänka oss att åka tillbaka till samma hotell igen! Låg ett lite mindre centrum med ”turistshoppar” och mini- samt supermarket gatan nedanför (5 min promenad). Fanns även en hel del bra restauranger! Till staden tog vi taxi (kostar 7 euro enkel väg). För vuxna tar det kanske ca 30 min att gå!

 
2018-07-18

Inlägg av petra_segerberg Linköping, Sverige

Lägenhetshotell med grekisk stil

Ett lägenhetshotell i utkanten av Pigadia (ca 20min promenad till hamnen) som håller standard 3 av 5. Trevligt hotell med fint och välskött poolområde. Vi bodde i en 1 rums lägenhet superior, vi fick balkong med utsikt mot poolområdet, enkelt utrustat kök, lagom stort rum, dock var sängarna inte bekväma, lutade utåt... Lugnt på hotellet. Trevlig personal i poolbaren, de serverar enklare rätter. Städningen fungerar bra! De bör se över sängarna i lägenheten. Personalen i Receptionen var inte så serviceinriktade, här har man lite att jobba på! Bra parkeringsmöjligheter vid hotellet om man har hyrbil.

 
2018-05-28

Inlägg av 39karolinab Göteborg, Sverige

Mysigt hotell i utkanten av staden

Trevligt och mysigt hotell som vi gärna kommer tillbaka till. Lugnt och stilla litet hotell med trevlig personal. Nära till strand, en bra bit längre att promenera in till centrum. Kan varmt rekommenderas!