1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Alimounda Mare

Dubbelrum

Snygga och moderna dubbelrum med möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Snygga och moderna dubbelrum med extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med direkt havsutsikt (bästa utsikten mot havet). Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum är ett dubbelrum för eget bruk. Satellit-tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Större familjerum som består av två dubbelrum med anslutande dörr. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med en liten sittgrupp. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Minibar, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med utsikt mot bergen. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Sviter belägna högst upp på hotellet och med en fin utsikt över havet. Två badrum och möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Minibar, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1-2 barn.