Rumstyper på Alimounda Mare

Dubbelrum

Snygga och moderna dubbelrum med möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Snygga och moderna dubbelrum med extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong med direkt havsutsikt (bästa utsikten mot havet). Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum är ett dubbelrum för eget bruk. Satellit-tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Större familjerum som består av två dubbelrum med anslutande dörr. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med en liten sittgrupp. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Litet kylskåp, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong med utsikt mot bergen. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Sviter belägna högst upp på hotellet och med en fin utsikt över havet. Två badrum och möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Satellit-tv och telefon. Minibar, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1-2 barn.