1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Alimounda Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 388 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Alma,
-

+
Mycket fint hotell med nära till strand, hav och själva staden.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

Johannes,
Hølen

+
Personalet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


7 av 10

Lykke,
København

+
-
Rengøringen af værelserne var bestemt ikke god. Der er plads til forbedringer hele vejen rundt hvis det skulle være et 5 stjernet hotel. Det her er nærmer 4 stjerner

Bekräftad gäst: 2019-08-15


8 av 10

Emma ,
Stockholm

+
Fin pool och nära till stranden
-
Bokade en junior svit, den var absolut fin men man kanske hade hoppats på lite högre standard när det var en svit, låg också en bit ifrån hotellet,

Bekräftad gäst: 2019-08-15


9 av 10

,
Västerås

+
Rent, lugnt, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


10 av 10

Louise,
Stockholm

+
Läget och service
-
Förbättra information/beskrivning om de oliks rumstyperna på webbplatsen. Jag trodde jag bokat rum med direkt havsutsikt men det visade sig vara fel. Jag tycker att ni kan förändra och lägga till begränsad havsutsikt. Då är det tydligt och lätt. Jag uppgradera mitt rum så jag fick det jag trodde jag bokat. I receptionen sa de att detta var ett vanligt problem. Så för att ni ska slippa besvikna resenärer skulle denna lilla ändring göra mycket.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


9 av 10

,
stockholm

+
Kvalitén på allt.
-
Bättre mottagliga mot invändningar.

Bekräftad gäst: 2019-08-01


10 av 10

Susanna,
Lund

+
Bra service, fint läge, bra utbud med bad, gym o spa.
-
Erbjuda organiserade träningspass som yoga på stranden tidigt på morgonen och på kvällen. Vattengympa och annan träning runt poolen. Någon form av dansträning.

Bekräftad gäst: 2019-08-01


9 av 10

Fridjon ,
Göteborg

+
Fint poolområde
-
Laga maskinerna på gymmet!

Bekräftad gäst: 2019-07-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1173 omdömen
Utmärkt
 
772
Väldigt bra
 
278
Bra
 
86
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-07-25

Inlägg av bulleboden Stockholm, Sverige

Bulleboden

Har varit här i 3 år i rad, vi trivs super bra med kanon frukost, kombon med pool och privat strand vid havet, bara välja på vilket humör du är på, personalen som sköter stranden lite väl slappa och slöa i vårt tycke för vad ett 5 stjärnigt hotell borde leverera, annars bra avstånd till staden do tar dig dit på 10min gångväg, med mycket restauranger med stort utbud och kvalitet. Kan verkligen rekommendera karpathos som resmål.

 
2019-07-12

Inlägg av Dalton69 Stockholm, Sverige

Super hotell

Detta är det bästa hotellet vi bott på under våra tio år som Greklands resenärer. Hotellet var visserligen stort, men hade ändock en trivsam atmosfär, frukosten var nästan Thailands klass med omelettman och allt. Stranden precis nedanför hotellet var stenig, men vi fick tips om att det 100m in mot stan var fin sandbotten. Staden med sitt stora utbud av restauranger ligger på ca 800meters promenadavstånd, Vi prövade massage på hotellet, vilket var dyrt men bra.

 
2019-06-23

Inlägg av swetravel74 Helsingborg, Sverige

Hög klass med några få missar!

Läget är ju helt fantastiskt, med stranden direkt framför fina fötter när du ätit klart din klart godkända frukost, men innan du når stranden kommer du till en fantastisk infinitypool som håller hög internationell klass. Men tänk inte tanken att åka hit med små barn som inte är simkunniga, barnpoolen är mer av karaktären större badbalja, så välj absolut i te detta hotellet om du har barn som tänk hänga i barnpoolen, för den existerar i praktiken knappt.. Men gillar du och ditt sällskap både pool och hav, så är det världsklass. Visst är det en ganska trist strand nedanför, men solstolarna är sköna och drinkarna billiga! Rummen håller högst ordinär standard och motsvarar ett svensk 3-4 stjärniga hotell, absolut inte 5-stjärnigt. Frukosten som jag nämnde tidigare är godkänd, inte mer. Lunchbuffén ska ni hoppa över, beställ en grym pizza eller en fräsch Caesarsallad från barmenyn istället. Servicen på hotellet upplevde vi som oerhört ojämn, från rena Dubai-klassen till rent oförskämda personer i personalen, här har hotellet mycket att jobba på om man ska leva upp till förväntningar som man har på ett femstjärnigt

 
2019-05-23

Inlägg av TuristenN Stockholm, Sverige

Blandat

Hotellet i sig är fräscht och fint . De flesta bland personalen var otroligt serviceminded och trevliga. Poolområdet en klar 5:a! Frukosten var också bra. Det som drar ned är först och främst sängarna - inte minst extra sängen då vi var tre vuxna. Den gick knappt att använda . De hade också glömt lägga in för tre personer på flera områden som kaffekopp, morgonrock mm. Lunchen var dålig och trist. Det sista som drar ner var att de inte hade gjort ordning vid havet så att man kunde gå ut. Bort med alla stenar eller lägg ut nåt däck eller liknande . Cirka 3.5 i betyg

 
2018-09-21

Inlägg av mashavet Uppsala län, Sverige

Superhärligt ställe

Mycket bra service, rent och snyggt, bra och prisvärd mat, härligt poolområde med skön loungemusik, bra bar, härliga vyer, superskönt solstolar i trä med mjuk dyna. Detsamma gäller stranden. Från ett skandinaviskt perspektiv så är det 3-4 stjärniga snarare än 5, men så är det här nere. Gratis wi-fi på rum och i poolområde. Inte så barn eller handikappanpassat, tyvärr. Easygoing och super för en avkopplande vecka. Det är ca 10-15 minuters promenad ned till den härliga hamnen med alla restaurangerna.