1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Alimounda Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

John-R,
Fredrikstad

+
-
Vi hadde bestilt hotellet bl..a fordi det var lekerom for barn. Dette var stengt og kunne ikke åpnes. Veldig dårlig vennlighet her. Likeledes var betjeningen ikke så vennlige når du fikk kritiske spørsmål, verken i restauranten (dårlig stekt kylling, lite mat enkelte ganger) eller når badehåndkle var fjernet fra poolen etter regnskyll og vi måtte krangle for å få nye hånler osv.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Nina,
Stockholm

+
Läget vid vattnet och lilla orten
-
Stranden skulle vara trevligare utan stenar, eller att göra en ramp , brygga eller liknande att lättare ta sig till vattnet

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Eva,
Linköping

+
Fantastikt läge. Rent och snyggt. Lugn och skön stämning. Härlig frukostbuffé.
-
En liten lekpark för mindre barn vilket man kan se att andra hotell har. Musik som spelas på frukost och vid pool borde ändras till lugn och avslappnande musik, typ SPA-musik. Störande med cigarettrök från närliggande balkong varje em/kväll, vet inte hur man göra för att förbättra det, men det var mkt störande och lukten gick även direkt i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


8 av 10

Julia,
Stockholm

+
Frukosten och den underbara utsikten från balkongen samt all trevlig personal.
-
Delar av utrustning på hotellet var lite slitna. Speciellt i badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Jeanette,
Malmö

+
Hotellfrukosten och utsikten från balkongen.
-
Område med rökfria balkonger. Väldigt irriterande med rökande grannar när man är känslig för rök.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


8 av 10

,

+
-
Rökfria avdelningar på hotellet. Blev helt nerrökade av våra grannar på balkongerna. Vi kunde nästan inte vara på vår balkong för dessa kjedjerökare.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Marie,
Sundsvall

+
Trevligt, lugnt, Trevlig personal, rent och snyggt. Fräscht
-
Ledstång i trappan ner till stranden, såg många som hade svårt att hålla balansen i trappan. Skulle lätt gå att sätta en ledstång mitt i trappan, I båda trapporna till stranden. Anars så har jag/vi ingenting att tillägga.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Michael,
Borås

+
servicen, läget nära staden, all personal överallt.
-
Svårt, allt fanns

Bekräftad gäst: 2018-09-27


5 av 10

Rose-Marie,
Mölndal

+
Sängarna
-
Stranden var så dålig stora stenar i vattnet

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

,

+
Läget mot havet.
-
Iordningställa en bit av strandkanten, ta bort stora stenar, så det blir lättare att gå i havet. Detta fungerade förra året, 2017.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1100 omdömen
Utmärkt
 
728
Väldigt bra
 
262
Bra
 
78
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-09-21

Inlägg av mashavet Uppsala län, Sverige

Superhärligt ställe

Mycket bra service, rent och snyggt, bra och prisvärd mat, härligt poolområde med skön loungemusik, bra bar, härliga vyer, superskönt solstolar i trä med mjuk dyna. Detsamma gäller stranden. Från ett skandinaviskt perspektiv så är det 3-4 stjärniga snarare än 5, men så är det här nere. Gratis wi-fi på rum och i poolområde. Inte så barn eller handikappanpassat, tyvärr. Easygoing och super för en avkopplande vecka. Det är ca 10-15 minuters promenad ned till den härliga hamnen med alla restaurangerna.

 
2018-09-09

Inlägg av Tornemarks Karlshamn, Sverige

Avkoppling och njutfullt

Kan verkligen rekommendera Alimounda Mare. Jättefint hotell med bra service. Rent och fräscht. Trevlig personal. Läget är perfekt. Stort plus till att solstolarna inkl parasoll på stranden är gratis för hotellgästerna. Samt ny fräsch poolhandduk varje dag. Om något är minus så är det att de inte håller på sina egna regler angående bokning av solstol.

 
2018-08-01

Inlägg av Cenneth E

Ett härligt hotel

Servicen var väldigt bra med trevlig personal särskilt tjejerna bland annat Eirini med kompis och även resten av peronalen. Rummen är väldigt bra alltid fräsch och rent över allt. Underbar utsikt över havet med sol uppgång och nära till lunch testauranger om man inte vill äta på hotelet som för övrigt har väldigt bra mat.Det jag tyckte var lite negativt är straden vid havet som var väldigt stenigt i början rekomenderar bad skor

 
2018-07-27

Inlägg av Cecfor Solna, Sverige

Magiskt!

Helt fantastiskt hotell! Rummen är stora och fräscha och väldigt skön säng. Bra städning och trevlig personal. God frukost och bra mat vid poolen/stranden men middagsbufféen är inte så mycket att hurra för. Ät istället i stan där det finns gott om härliga ställen.

 
2018-07-24

Inlägg av potslyl Malmö, Sverige

Finns mycket bättre

+ Sängarna Frukosten Poolen - Hotel polisen (torka inget på glasräcket på balkongen) Stranden (stora stenar och solstolar som är tätt packade) Deras ”asian buffé” (ett skämt) Ska ni bo här gå till vänster vid stranden och lägg er där istället, mycket bättre strand. Rekommenderar dock ett 2/3 stjärnigt hotel i Karpathos stad.