Kundomdömen om Alimounda Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 422 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Ann-Britt,
Eskilstuna

+
-
de borde tänka mer på miljön och inte byta handdukar varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

Lennart,
Västerås

+
Poolen!
-
Varm bubbelpool. I helpension inklusive dryck borde kaffe och te ingå.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

Maud,
Ekerö

+
Bra allmänna ytor med gott om plats
-
Städningen och servicen ibland i frukostmatsalen inte den bästa.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Arne,
Karlstad

+
Trevlig personal, rent och snyggt!
-
Rensa bort stensr vid stranden!

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

,

+
Läget
-
Ta bort alla förbudsskyltar Se till att gymmet är öppet som det ska och att träningsmaskinerna underhålls

Bekräftad gäst: 2019-09-26


7 av 10

Mia,
Limhamn

+
Läget.
-
Iskallt vatten i poolen, inte alls behagligt. Saknade a la carte restaurang, speciellt för middag.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Vasiliki,
Halmstad

+
Fantastisk service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

,

+
-
Eftersom jag tidigare bott bo hotellet så trodde jag att man även nu kunde byta bort en middag i restaurangen mot att äta lunchen i stället. Det skulle ju faktiskt hotellet tjäna på.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Elene,
Kullavik

+
Läget var toppen med prom avstånd till byn o dess restauranger. Fin pool bra strand m många wc o dusch. Väldigt sköna solsängar o perfekt med en stol också. Det fanns också väldigt gott om solsängar till alla. Underbar havsutsikt. Sköna sängar. Tyvärr saknade vi tillg till lekrummet som var låst.
-
Miljötänk saknades helt vilket är konstigt då Grekland är med i EU. Har varit på många grekiska ställen där sopsortering mm har funnits o fungerat. Vi som reste med små barn saknade också att vi ej fick gå ombord först. Vilket blev väldigt jobbigt att köa med två små trötta barn utan barnvagn.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Peter,
Vänersborg

+
Läget, poolen, fräscha rum, stort frukostutbud, vänlig personal.
-
Svårt att gå ned i havet pga stenig strand. Någon form av brygga hade underlättat.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1197 omdömen
Utmärkt
 
785
Väldigt bra
 
282
Bra
 
91
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-10-01

Inlägg av stadslagesuger

Läget är för centralt

Jag har inte bott på hotellet men anser att det inte är ett fullgott läge på hotellet. Läget borde vara mer lantligt. Om hotellet skulle flyttas till landsbygden hade det fått fem stjärnor. Jag och mitt ressällskap hittade dessvärre de bästa fiskresaturangerna utanför staden. Dessbättre undersökte vi bara staden en halvdag.

 
2019-09-14

Inlägg av Jan L

Mr

Väldigt bra boende. Kan rekommenderas. Betyget dras ner för att havsbadet är belamrat med sten. 200 m mot Pigadia är det så gott som stenfritt. Inte helt fel att de bjuder på vattenmelon på den avgiftsfria stranden.

 
2019-07-25

Inlägg av bulleboden Stockholm, Sverige

Bulleboden

Har varit här i 3 år i rad, vi trivs super bra med kanon frukost, kombon med pool och privat strand vid havet, bara välja på vilket humör du är på, personalen som sköter stranden lite väl slappa och slöa i vårt tycke för vad ett 5 stjärnigt hotell borde leverera, annars bra avstånd till staden do tar dig dit på 10min gångväg, med mycket restauranger med stort utbud och kvalitet. Kan verkligen rekommendera karpathos som resmål.

 
2019-07-12

Inlägg av Dalton69 Stockholm, Sverige

Super hotell

Detta är det bästa hotellet vi bott på under våra tio år som Greklands resenärer. Hotellet var visserligen stort, men hade ändock en trivsam atmosfär, frukosten var nästan Thailands klass med omelettman och allt. Stranden precis nedanför hotellet var stenig, men vi fick tips om att det 100m in mot stan var fin sandbotten. Staden med sitt stora utbud av restauranger ligger på ca 800meters promenadavstånd, Vi prövade massage på hotellet, vilket var dyrt men bra.

 
2019-06-23

Inlägg av swetravel74 Helsingborg, Sverige

Hög klass med några få missar!

Läget är ju helt fantastiskt, med stranden direkt framför fina fötter när du ätit klart din klart godkända frukost, men innan du når stranden kommer du till en fantastisk infinitypool som håller hög internationell klass. Men tänk inte tanken att åka hit med små barn som inte är simkunniga, barnpoolen är mer av karaktären större badbalja, så välj absolut i te detta hotellet om du har barn som tänk hänga i barnpoolen, för den existerar i praktiken knappt.. Men gillar du och ditt sällskap både pool och hav, så är det världsklass. Visst är det en ganska trist strand nedanför, men solstolarna är sköna och drinkarna billiga! Rummen håller högst ordinär standard och motsvarar ett svensk 3-4 stjärniga hotell, absolut inte 5-stjärnigt. Frukosten som jag nämnde tidigare är godkänd, inte mer. Lunchbuffén ska ni hoppa över, beställ en grym pizza eller en fräsch Caesarsallad från barmenyn istället. Servicen på hotellet upplevde vi som oerhört ojämn, från rena Dubai-klassen till rent oförskämda personer i personalen, här har hotellet mycket att jobba på om man ska leva upp till förväntningar som man har på ett femstjärnigt