Kundomdömen om Aeolos (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 142 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Irene,
Halmstad

+
Läget till både strand och tavernor. Lagom avstånd till centrum.
-
Köksutrustning. Udda bestick och porslin och slitet. Behöver rustas.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


5 av 10

Nathalie,
Stockholm

+
Nära till stranden
-
Fanns ingen mat att beställa, rummen var gamla och kostade extra 80kr/natt för airconditioning.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Mona,
Uppsala

+
Läget ! Lugnt och tyst! Personalen!
-
Wi-fi funkade inte alltid!

Bekräftad gäst: 2019-09-26


5 av 10

Cecilia,
Ystad

+
Litet, familjärt
-
Renovering av kranar och toalettstol. Något mjukare sängar så man slipper få ont i höfter och axlar.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


9 av 10

Kerstin,
Dalsjöfors

+
Stor lägenhet, lugn oro
-
AC Bode ingå i totalpriset

Bekräftad gäst: 2019-08-29


2 av 10

Anonym,
Skåne

+
Läget (närhet till strand och restauranger etc). Funktionella och trevliga lägenheter.
-
Hotellägarna, särskilt kvinnan, var under all kritik. Hon blev snabbt omnämnd som ”häxan” bland de svenska turisterna. Vägrade att hjälpa folk och kunde inte stava till service och omsorg. De saknade engagemang för oss. Behandlade gäster som boskap, sa någon. Jag kan bara hålla med. Det allvarligaste för vår del var en ytterdörr som var felmonterad, vilket föranledde ett glapp mellan gummilisten och väggen. Vid minsta blåst utomhus orsakades härav höga och ihållande tjut inne i lägenheten, vilket omöjliggjorde möjlighet att sova på nätterna m.m. När vi i förtvivlat tillstånd kommunicerade detta till dem båda (mor och son) vägrade de inte bara att försöka hitta en lösning. De ville inte heller följa med oss och lyssna på oljudet eller skicka dit vaktmästare. De lade skulden på oss och sa att ljudet måste ha kommit från öppna fönster istället. Detta höll på att förstöra hela resan men vi lyckades till sist häva glappet själva genom att pressa hela skrivbordet mot ytterdörren (!) Att inte kunna sova på sin semester, i kombination med så otrevligt bemötande och ovillighet att förstå och hjälpa till är inte OK. Vi brukar inte klaga och har enkla krav. Har aldrig upplevt något liknande på tidigare resor med Apollo eller andra resebolag.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

Lennart,
Malmö

+
Stora rum, poolen var skön.
-
En mycket otrevlig värdinna som la sig i allting och som hade ständig uppsikt över gästerna, hon hade en otrevlig attityd mot många gäster och mycket regler som skulle följas. AC kostade 500:- extra.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


4 av 10

Tobias,
Uppsala

+
Ligger bra till geografiskt. Nära till stranden, supermarket och några resturanger. 10 min promenad in till staden.
-
En förändring av attityden mot gästerna. Man kände sig ej välkommen på hotellet. Ägarrinnan av hotellet var rent ut sagt otrevlig mot flera gäster! Information om att AC:en kostar 7 euro per dag (den måste betalas kontant), handdukar byttes ut två ggr på en vecka (var väldigt slitna). Sängkläder byttes inte ut på hela veckan. Det är saltvatten i kranar/dusch.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


8 av 10

Pernilla,
Stockholm

+
-
Ägarinnan bör se alla gäster och vara trevligare. Blev inte bra bemött av henne.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


8 av 10

,

+
Familjen som äger det är underbara
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
8
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-10

Inlägg av 869lennartt Playa del Inglés, Spanien

Otrevlig ägare

Den kvinna ägaren är otrevlig och är inte tillmötesgående, rummen är stora med err litet pentry. Dåligt wify, går inte att streama film. Mycket regler och en personal som har mycket att önska. Poolen är lite med 14 stolar, men skönt att den finns.

 
2016-08-26

Inlägg av Christer99 Göteborg, Sverige

Fina lägenheter

Tvårumslägenheterna är fina, rymliga och två balkonger så man hade alltid skugga på en. Läget är bra, 100 meter till stranden, den bästa delen i Karpathos. Cirka 1,5 km in till centrum. Minimarket runt hörnet. Dock blev det ingen bra start, vi kom dit vid 13-tiden, då hade ägarinnan hyrt ut rummet till 1800 och tyckte att vi bara skulle acceptera detta och gå ner till stranden. Som kompensation ville hon ge oss en dag fri AC. Ingen dricka eller något som visade att hon hade lite service-mind. Jag upplyste henne om att incheckning internationellt är senast 1500. Jag krävde en veckas fri AC vilket hon tyckte var på tok för mycket. Men efter kontakt med Apollo gav hon med sig. Hon var inte glad på oss resten av veckan.

 
2017-08-15

Inlägg av aka172017 Stockholm, Sverige

Very friendly and nice owners!!

I was a bit surprised, when found out that the towels were changed only twice per week, and the bathroom floor towel was changed 0 times. I assumed they would be changed daily. But eventually that was only a small disappointment, because the apthotel and the staff were so nice and helpful! It was also nice to have two balconies. The pool area was peaceful and the beach is right next to the hotel! Pigadia is only a short walk away, so the location is perfect.

 
2017-07-07

Inlägg av k4z4nt Kárpathos, Grekland

Definitely the place to be!

Nice atmosphere very clean and not far from the beach. Big and comfortable rooms not far from town free WiFi nice swimming pool big balcony I recommend it for couples. Nice island probably visit it again!

 
2015-07-15

Inlägg av chris m Wimborne Minster, Storbritannien

Comfortable, Convenient and Clean Haven

Stayed here for two weeks in June. Moved from disappointing Hotel in Amoopi, so was arranged last minute. Mike and Anna, run this small apartment complex with a swimming pool giving an alternative to the main Pigadia beach, with sunbeds etc, which is just across the road. The apartments are a very short walk to the local resaurants, car hire and mini-marts and about 10/15 walk into the main Pigadia harbour, with its many restaurants, bars and shops. So all in all a very convenient position. We had an apartment on the top floor at the end, so had the advantage of an indoor seating and eating area as the kitchen and bathroom were on the side of the bedroom. The room was very comfortable and kept very clean. It was adequately equipped with fridge and coffee making facilities but the rest of the kitchen equipment was looking like it needed replacing. There was a safe, a/c and a small balcony so it made for a lovely relaxing stay. Everyone was very friendly and helped us enjoy our stay.