1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aeolos (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Eva-Lena,
Avesta

+
Trevliga personer som ägde hotellet och bra service och städning
-
Lite bättre med köks tillbehör

Bekräftad gäst: 2018-10-04


7 av 10

Maria ,
Hyssna

+
Bra läge lite hemmakänsla. Ägaren i baren
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

Kenneth,
Bälinge

+
-
Det var saltvatten i alla kranar. Ersätt det med sötvatten!

Bekräftad gäst: 2018-09-20


7 av 10

Anna,
Motala

+
Närheten till stranden och att det fanns en pool. Trevlig familj som har hotellet.
-
Spisen/kokplattorna var riktigt dåliga - helt glödröda när man använde dem... begränsad utrustning i köket. Väldigt trång balkong för 3 personer. Badrummet var riktigt sunkigt och vattnet från duschen var både salt och luktade skumt...en badrumsrenovering nödvändig

Bekräftad gäst: 2018-09-20


9 av 10

,

+
Lugnt läge och fräsch lägenhet. Handduksbyte i stort sett varje dag.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-20


7 av 10

Bengt,
Göteborg

+
Rent och snyggt. Lugntpå kvällar och nätter. Nära till badet.
-
Bättre köksutrustning !!

Bekräftad gäst: 2018-08-30


6 av 10

Patrik,
Sjömarken

+
nära till havet och bästa stranden i pigadia , och att det fanns pool .
-
Barn fick inte plaska vatten i poolen och inte leka med något då blev våran son på 7 år utskälld av han / ägare i pool baren . Detta hotell var mer ett pensionat för tysta pensionärer och inget för barn familjer ! Tråkigt att vi inte fick reda på det före vi bokade...

Bekräftad gäst: 2018-08-23


9 av 10

Carina ,
Varberg

+
Litet familjärt mycket trevlig personal
-
En kaffebryggare ‼️Svårt att få till morgonkaffet

Bekräftad gäst: 2018-08-23


7 av 10

Elin,
Stockholm

+
Hade tur att få ett rum med havsutsikt. Fin pool.
-
Hotellet bör verkligen införskaffa nya textilier, dvs, sänglinne och handdukar. Det var tvättat men väldigt slitet. Mitt örngott kändes fettigt och var trasigt och lakanen var fläckiga. Vi köpte egna örngott på en SuperMarkets heminredningsavdelning. Städningen kunde också förbättras. Golvet var skurat men fann många svarta hårstrån på golvet. Detta drog tyvärr ner helhetsintrycket då den yttre miljön var väldigt prydlig.

Bekräftad gäst: 2018-08-09


7 av 10

Cecilia ,
Kristianstad

+
Poolen, avståndet till havet.
-
Bättre madrasser till de som ligger i soffan, kaffebryggare, sötvatten i duschen istället för saltvatten..

Bekräftad gäst: 2018-08-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

14 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
7
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2016-08-26

Inlägg av Christer99 Göteborg, Sverige

Fina lägenheter

Tvårumslägenheterna är fina, rymliga och två balkonger så man hade alltid skugga på en. Läget är bra, 100 meter till stranden, den bästa delen i Karpathos. Cirka 1,5 km in till centrum. Minimarket runt hörnet. Dock blev det ingen bra start, vi kom dit vid 13-tiden, då hade ägarinnan hyrt ut rummet till 1800 och tyckte att vi bara skulle acceptera detta och gå ner till stranden. Som kompensation ville hon ge oss en dag fri AC. Ingen dricka eller något som visade att hon hade lite service-mind. Jag upplyste henne om att incheckning internationellt är senast 1500. Jag krävde en veckas fri AC vilket hon tyckte var på tok för mycket. Men efter kontakt med Apollo gav hon med sig. Hon var inte glad på oss resten av veckan.

 
2017-08-15

Inlägg av aka172017 Stockholm, Sverige

Very friendly and nice owners!!

I was a bit surprised, when found out that the towels were changed only twice per week, and the bathroom floor towel was changed 0 times. I assumed they would be changed daily. But eventually that was only a small disappointment, because the apthotel and the staff were so nice and helpful! It was also nice to have two balconies. The pool area was peaceful and the beach is right next to the hotel! Pigadia is only a short walk away, so the location is perfect.

 
2017-07-07

Inlägg av 323antonisk

Definitely the place to be!

Nice atmosphere very clean and not far from the beach. Big and comfortable rooms not far from town free WiFi nice swimming pool big balcony I recommend it for couples. Nice island probably visit it again!

 
2015-07-15

Inlägg av chris m Wimborne Minster, Storbritannien

Comfortable, Convenient and Clean Haven

Stayed here for two weeks in June. Moved from disappointing Hotel in Amoopi, so was arranged last minute. Mike and Anna, run this small apartment complex with a swimming pool giving an alternative to the main Pigadia beach, with sunbeds etc, which is just across the road. The apartments are a very short walk to the local resaurants, car hire and mini-marts and about 10/15 walk into the main Pigadia harbour, with its many restaurants, bars and shops. So all in all a very convenient position. We had an apartment on the top floor at the end, so had the advantage of an indoor seating and eating area as the kitchen and bathroom were on the side of the bedroom. The room was very comfortable and kept very clean. It was adequately equipped with fridge and coffee making facilities but the rest of the kitchen equipment was looking like it needed replacing. There was a safe, a/c and a small balcony so it made for a lovely relaxing stay. Everyone was very friendly and helped us enjoy our stay.

 
2013-10-06

Inlägg av waunwyllt39 Llanelli, Storbritannien

SHORT RELAXING STAY

My sister-in-law and myself have just returned from Rhodes & Karpathos - last week we spent 3 nights @ these very clean and comfortable apartments. Mike was very pleasant and also his mum. She cooked us a lovely breakfast each morning. The apartments is a short walk from the beach and a half hr walk from Pigadia Harbour where the majority of tavernas are situated. I would certainly recommend, but as for children there is only the pool and beach. I plan to return again one day.