Kundomdömen om Apolis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 428 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Mikael,
Hisingsbacka

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

Knut Anders Fredrik,
Båstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

Christina,
Sundsvall

+
Läget och rummen som var jättefina
-
Gratis badhandduk vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

Ann-sofie,
Ulricehamn

+
Service, städning
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


7 av 10

Erik Gustav,
Sölvesborg

+
Lungt och tyst
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


6 av 10

Paul Åke,
Uppsala

+
-
I vår resa ingick rum med begränsad havsutsikt, men då rummet inte hade något fönster, så var värdet lika med noll. Vi tycker att det var under all kritik.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Inger,
Uppsala

+
Läget. Vyer. Lagom stort. Familjärt
-
Torkställning till varje rum för badkläder

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

Roland,
Örebro

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Rose-marie,
Skogås

+
Läget!
-
Dåligt med varmvatten på morgonen.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

Berit Ing-marie,
Brastad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

259 omdömen
Utmärkt
 
163
Väldigt bra
 
80
Bra
 
12
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-14

Inlägg av TommieS59 Kreta, Grekland

Semester

Trevligt bemötande, service, grymt läge och underbar utsikt. Fin restaurang med god mat/ baren har stor urval av drinkar kunnig personal. Nära till flera fina badvikar. Rummen är fina, rent och fräscht.

 
2018-09-22

Inlägg av Jalle19 Örebro

Allt man kan önska

Detta hotell är allt man kan önska, personalen är personlig, omtänksam och trevligt mycket serviceminded. God mat, frukosten den bästa i Grekland, rummet rent fräscht och har allt man behöver. Dom fixar alllt om man har önskemål, allt från tips på ställen, byta något på rummet, mat, ja allt man kan komma på. Hit kommer vi återvända. Absolut! En pärla på Karpathos .

 
2018-08-10

Inlägg av Thendberg Västerås, Sverige

Lugnt och mysigt

Väldigt mysigt familjeägt hotell med trevlig personal AC och safety box på rummet 35 rum, fin pool med bra solsängar (det fanns iofs väldigt få men det var nästan aldrig fullt) Det blåser ofta på Karphatos så handdukarna blåser iväg, det finns stora nypor att köpa för en billig peng. Vi hade balkong med fantastisk utsikt över poolen och havet, ingen kvällssol men det var ganska skönt. God frukost ägg, bacon, korv, grekisk yougurt, fetaost mm saknade dock lite mer frukt det som fanns var ibland färska fikon och eller vattenmelon, kaffet helt ok Lunchen intog vi oxå på hotellet och vi blev aldrig besvikna Happy hour i baren 17-19 Ville man bada i havet så fanns det solstolar att hyra (privata ägare) vi låg vid poolen och gick ner ett par ggr om dagen och badade i havet , en liten promenad på ca 100 meter plus 52 trappsteg ner till stranden som är stenig så badskor rekommenderas Amoopi är ett väldigt lugnt och skönt ställe om man bara vill koppla av , vill man ha mer liv och rörelse så var det lätt att ta bussen in till Karphatos stad ( ca 20 min)

 
2017-09-25

Inlägg av mats_igemo Stockholm, Sweden

Toppenhotell med vacker utsikt

Toppenhotell beläget i Amoopi. Mycket bra läge, utmärkt mat och en väldigt bra service. Pool finns och från den är det en fantastisk utsikt. Nära till fina stränder i direkt anslutning till hotellet. Vår favorit var en lite mindre lagun precis nedanför hotellet. Rummet vi bodde i var väldigt propert, rent och det städades varje dag. Vi hade tillgång till en stor terass med underbar utsikt. Frukostbuffé, bar och resturang håller hög klass och personalen är väldigt trevliga och serviceinriktade. Hotellet fixade tex en hyrbil till oss på mindre än tio minuter. Vi skulle inte tveka att boka detta hotell igen.

 
2017-06-13

Inlägg av Åsa M

Mycket fint

Mycket rent och fint hotell. Ligger precis vid havet och har en egen strand. Badskor rekomenderas. Fantastisk utsikt från vår balkong mot havet. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. God mat i restaurangen. Skulle gärna ge hotellet fem stjärnor, men det som drar ner betyget är två män i personalen som inte behandlade dom få katterna på området väl. Den ena sparkade mot katterna och den andre kastade sten. Inte ok någonstans att bete sig så!