1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Apolis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Fantastiskt trevlig, proffsig och familjär personal. Härlig stämning. Otrolig utsikt, lugnt och skönt.
-
De har börjat renovera olika delar av hotellet och rummen behöver lite uppfräschning även om de fortfarande är bra.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Henrik,
Borås

+
Servicen, läget, lugnet. Mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


9 av 10

Mats,
Bara

+
Personalen och läget
-
Mjukare madrasser

Bekräftad gäst: 2018-09-27


9 av 10

Peter,
Göteborg

+
Genuint trevligt och komfortabelt
-
Tråkig möblering på balkong. AC aggregat dånade

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Bo,
Göteborg

+
Lugnet Maten var kanon
-
Mindre portioner till middagarna.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

Britt- Marie,
Stenkullen

+
Läget, vacker utsikt, trevlig personal. Bra frukost.
-
Det var mycket halt att duscha i badkaret. Där borde läggas ett halkskydd. Det vore bra med någon möjlighet att torka badkläder på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Helene,
Örebro

+
Personalen
-
Lite bättre uppkoppling och att den ska ingå på hela hotellet

Bekräftad gäst: 2018-09-20


10 av 10

Lennart,
Lidköping

+
Bra och rena rum. Bra frukost och omväxlande meny för övriga måltider om man äter på hotellet. Alla faciliteter på hotellet är mer än godkända. Baren är tillgänglig nästan hela dagen med bra utbud.
-
WiFi är ganska dåligt borde förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-09-20


9 av 10

Hans,
Stockholm

+
Trevlig personal, vacker utsikt. Perfekt bortsett från nedan angivna förbättringar .
-
Trådlöst bredband 8 euro! Borde vara utan avgift. Tidigare år inga katter i matsalen vilket det var i år. Jag föredrar att äta frukost utan katterna!!!

Bekräftad gäst: 2018-09-20


10 av 10

Stina,
Floda

+
Service, läge, god atmosfär, lugn och ro, maten.
-
Se över kylanläggningar.

Bekräftad gäst: 2018-09-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

245 omdömen
Utmärkt
 
153
Väldigt bra
 
78
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av Jalle19 Örebro

Allt man kan önska

Detta hotell är allt man kan önska, personalen är personlig, omtänksam och trevligt mycket serviceminded. God mat, frukosten den bästa i Grekland, rummet rent fräscht och har allt man behöver. Dom fixar alllt om man har önskemål, allt från tips på ställen, byta något på rummet, mat, ja allt man kan komma på. Hit kommer vi återvända. Absolut! En pärla på Karpathos .

 
2018-08-10

Inlägg av Thendberg Västerås, Sverige

Lugnt och mysigt

Väldigt mysigt familjeägt hotell med trevlig personal AC och safety box på rummet 35 rum, fin pool med bra solsängar (det fanns iofs väldigt få men det var nästan aldrig fullt) Det blåser ofta på Karphatos så handdukarna blåser iväg, det finns stora nypor att köpa för en billig peng. Vi hade balkong med fantastisk utsikt över poolen och havet, ingen kvällssol men det var ganska skönt. God frukost ägg, bacon, korv, grekisk yougurt, fetaost mm saknade dock lite mer frukt det som fanns var ibland färska fikon och eller vattenmelon, kaffet helt ok Lunchen intog vi oxå på hotellet och vi blev aldrig besvikna Happy hour i baren 17-19 Ville man bada i havet så fanns det solstolar att hyra (privata ägare) vi låg vid poolen och gick ner ett par ggr om dagen och badade i havet , en liten promenad på ca 100 meter plus 52 trappsteg ner till stranden som är stenig så badskor rekommenderas Amoopi är ett väldigt lugnt och skönt ställe om man bara vill koppla av , vill man ha mer liv och rörelse så var det lätt att ta bussen in till Karphatos stad ( ca 20 min)

 
2017-09-25

Inlägg av mats_igemo Stockholm, Sweden

Toppenhotell med vacker utsikt

Toppenhotell beläget i Amoopi. Mycket bra läge, utmärkt mat och en väldigt bra service. Pool finns och från den är det en fantastisk utsikt. Nära till fina stränder i direkt anslutning till hotellet. Vår favorit var en lite mindre lagun precis nedanför hotellet. Rummet vi bodde i var väldigt propert, rent och det städades varje dag. Vi hade tillgång till en stor terass med underbar utsikt. Frukostbuffé, bar och resturang håller hög klass och personalen är väldigt trevliga och serviceinriktade. Hotellet fixade tex en hyrbil till oss på mindre än tio minuter. Vi skulle inte tveka att boka detta hotell igen.

 
2017-06-13

Inlägg av Åsa M

Mycket fint

Mycket rent och fint hotell. Ligger precis vid havet och har en egen strand. Badskor rekomenderas. Fantastisk utsikt från vår balkong mot havet. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. God mat i restaurangen. Skulle gärna ge hotellet fem stjärnor, men det som drar ner betyget är två män i personalen som inte behandlade dom få katterna på området väl. Den ena sparkade mot katterna och den andre kastade sten. Inte ok någonstans att bete sig så!

 
2016-06-18

Inlägg av AnnikaMarie Varberg, Sverige

Boka Apolis för en garanterat lyckad semester!

Ett fantastiskt fint hotell med ett läge som slår det mesta! Havet är konstant närvarande, så blått så blått att bara synen från din balkong, från poolen och restaurangen får dig att längta tillbaka! Apolis är det lilla hemtrevliga och familjeägda alternativet; två systrar, som tillsammans med sin personal värnar om gästerna på ett ovanligt fint sätt! Så trevliga, hjälpsamma och rara människor som alla bidrar till den trivsel som råder här! Kombinerat med ett modernt hotells service, med städning varje dag och nya badprodukter samt en restaurang som serverar underbart god mat av hög klass!! Alldeles nedan hotellet ligger två små badvikar med sten och ett kristallklart vatten!! En fin strandpromenad löper utmed Ammoopi och fler större vikar finns att välja på. På lagom promenadavstånd finner du två sandstränder varav den sista, lite mindre är absolut finast!! Där har du också lunchrestaurangen Ammoopinymfes, som jag varmt rekommenderar! Vi hyrde en bil och åkte runt ön och är såå glada att vi valde orten Ammoopi och hotel Apolis Beachscape!! Vi tyckte synd om Apollos gäster som hamnade i Karpathos stad/Pigadia...förstår inte att Apollo har med det som alternativ! Vi valde Ammoopi på rekommendation av min dotter och vi längtar redan tillbaka!!! Hotellet tar även emot barnfamiljer, men är framförallt ett romantiskt parhotell och ett avkopplande ställe för lyxig relax! TACK för en härlig semester! Annika o Martin