1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amopi Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Mareie-louise,

+
-
Byt ut duscharna, bättre städpersonal.

Bekräftad gäst: 2018-09-13


8 av 10

Helene,
Åhus

+
Trevligt hotell o mycket nöjda med vårt Deluxrum i den nybyggda delen. Bra sängar, bra med garderober o förvaring. Fint badrum med dusch. Härlig havsutsikt!
-
Lite mer variation av frukostbuffen.

Bekräftad gäst: 2018-09-13


5 av 10

Inger,
Göteborg

+
Stor härlig balkong, frukosten bra, poolbaren bra service och trevlig personal.
-
Större och fräschare duschkabiner. Städningen under all kritik. Bytte lakan två gånger och handdukar tre gånger på 14 dagar.

Bekräftad gäst: 2018-09-13


9 av 10

,

+
Rent, bra aircondition, sköna sängar och vackert läge
-
Större dusch och riktig toalett

Bekräftad gäst: 2018-09-13


10 av 10

Anders,
Vrigstad

+
Dom har det man behöver i sin klass. Otroligt vacker och trevlig omgivning
-
Det är bara en sak STÖRRE duschar !

Bekräftad gäst: 2018-09-06


10 av 10

Lena,
Nyköping

+
Lugnt område, snyggt och fräscht hotell
-

Bekräftad gäst: 2018-08-30


8 av 10

Rodger,
Täby

+
Låg högt med en underbar utsikt.
-
Duschhörnan var väldigt liten likaså balkongen. Svårt att få plats på sandstranden kl. 9 var det fullt.

Bekräftad gäst: 2018-08-23


8 av 10

Bibbi,
Lindesberg

+
Det var fin utsikt! God frukost!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-23


10 av 10

Mia,
Borås

+
Hotellet var vackert med all grönska och det var väl underhållet, kändes genuint Grekiskt. Fint läge, vacker utsikt och nära strand och restauranger.
-
Poolhanddukar hade varit bra om det fanns(kunde inte läsa mig till att det inte fanns) och en toalett vid poolen. Frukosten plockades undan prick kl.10 vilket kändes lite ogästvänligt, det borde vara en "akademisk kvart". Kvinnan i receptionen var mycket serviceminded och vänlig men frågade inte hur vi hade haft det när vi checkade ut-det var vi själva som fick säga att vi hade trivts bra, övrig personal hälsade inte och drog inte ens på munnen, förutom en tjej från Georgien som var frukostvärdinna och städerska, hon var en solstråle. Hade jag förestått hotellet hade jag utbildat personalen i bemötande, de var inte ovänliga men likgiltiga, och jag hade klätt personalen i lite grekinspirerade kläder på Grillkvällen vid poolen(kanske hela tiden vid pooolrestaurangen) och spelat grekisk musik från start inte efter 20 minuter.Vårt Hotell var ju det absolut vackraste och bäst belägna.

Bekräftad gäst: 2018-08-09


8 av 10

Christel ,
Halmstad

+
Fin utsikt från alla delar av hotellet.
-
Större duschkabin och bättre städning på toaletten och på golven.

Bekräftad gäst: 2018-08-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

156 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
57
Bra
 
37
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2017-06-29

Inlägg av 520carinat Stockholm, Sverige

Nöjda och vill återvända igen ☺

Trevligt hotell. Vänlig och hjälpsam personal. Trevliga restauranger i när området. Lugnt område. Ingen störande trafik. Bra pool område. Finns böcker att låna vid receptionen. Wi-Fi är som på de flesta ställen. Vi fick exakt det som vi eftersökt. Lugn och ro.

 
2017-03-04

Inlägg av Per Arne T Stockholm, Sverige

UNDERBART HOTELL!! Amoopi Bay Hotel

Rekommenderas! Mycket bra boende till bra pris och framförallt, väldigt trevlig personal :) Vi tillbringade 2 veckor i Juni 2016 och vi har planerat in 2 veckor nu i år. Hotellet har det mesta man behöver, pool & snackbar med Spiros i, som erbjuder enklare rätter och glada drinkar och en lite butik med det vanligaste småsakerna man behöver. Bl.a.

 
2015-09-04

Inlägg av Åsa N Stockholm, Sverige

Lugnt, vackert och enkelt

Det här hotellet ligger vackert på en höjd med en fantastisk utsikt över havet. Mysigt hotellområde med massor av blommor och charmiga balkonger. Fint poolområde som var förvånansvärt tomt hela tiden. Trevlig och hjälpsam personal. Enkla rum med mycket bra sängar för att vara Grekland. AC och kyl på rummet! Frukosten var ok... mycket enkel och samma saker varje dag, men stort plus för mysig frukostveranda med morgonsol och utsikt. Byn Amoopi är rätt tråkig, inget riktigt centrum och dåligt utbud med affärer (typ inga) och restauranger, men lokalbussen till Karpathos stad går precis utanför hotellet!

 
2014-10-03

Inlägg av Jungfrun52 Vasa, Finland

Hotellet Amoopi May

Första intrycket... Oj vad högt uppe... och så fick vi ett rum som var ännu högre upp, en massa trappor att gå i och utsikt mot bergen. Ville byta rum och vi fick ett bättre rum med mindre trappor att gå i och delvis havsutsikt! Frukosten helt ok,där man fick sitta ute med härlig utsikt ut över havet och soluppgången Trevlig personal. Fint poolområde med poolbar och där också trevlig personal!

 
2018-07-04

Inlägg av BernhardGabi Wien, Österrike

EFCHARISTO !!!!!! Yassas Vangelis, Yannis, and all Dinos !!!!!!!!!!!!!!!!!!

This year was the 3rd time and next year will be the 4th time. We will come back !!!! There is nothing more to say, as it is so beautiful and all the staff is so great. See you in June 2019. Best regards from Bernhard & Gabi, Gilbert & Andrea and Mama !!!!!!