Kundomdömen om Amopi Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 87 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Jenny,
Helsingborg

+
Den mysiga atmosfären, utsikten och den trevliga personalen.
-
Duschkabinen var i minsta laget, lite svårt att få plats i den som gravid och då är jag ändå ganska liten.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

Kerstin,
Eskilstuna

+
Det var vackert
-
Ac på rummet lät förskräckligt. Svårt att sova pga blåsten!

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

Britt-Marie,
Stockholm

+
Fina deluxerum med bra sängkomfort. Bra service Trevlig och fräsch hotellmiljö
-
Förbättrad städning av rum och terassgolv. Vattenkokare på rummet Beskriv tydligt den MYCKET kuperade omgivningen, samt korrigera beskrivningen att det var 200 m till "Centrum" i er beskrivning. Helt missvisande!

Bekräftad gäst: 2019-08-22


9 av 10

Miranda,
Hudiksvall

+
Utsikten och grönskan på hotellet. Frukosten var riktigt bra! Hade allt man ville ha. Inbjudande poolområde med bra avstånd till alla amoopis stränder.
-
Införskaffa poolhanddukar. Även var rummet ganska mörka med endast ett litet fönster. Skulle vara ett plus att ha safebox inne på rummet. Wifit räckte ej till vårt rum men då hade vi också rummet längst bort.

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

Maria,
Linköping

+
Fantastiskt poolområde, trevlig personal, sköna sängar. Rent och snyggt.
-
Lite större variation vid frukost.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


9 av 10

Örjan,
Kungsbacka

+
De nya deluxrummen samt att jag har aldrig fått en så bra säng och kudde i Grekland förut. Mycket bra!
-
Beskrivningen av hotellet var gammal. Den nya avdelningen med deluxrum var en positiv överaskning.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


9 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
De luxe rummen är fantastiska. Har varit i Grekland många gånger och har aldrig bott så bra. Härlig säng, en stor och väl fungerande dusch
-
Beskrivning av de stora nivåskillnaderna inom hotell området och även till stranden måste göras tydligare. Det är väldigt brant och mycket trappor. Avståndet till strand måste också korrigeras

Bekräftad gäst: 2019-08-08


10 av 10

Ulrika,
Göteborg

+
-
bodde i den nybyggda delen , blev städat endast 1 gång på veckan resterande av dagarna bäddades endast sängarna. Tycker att handfat/toaletten kunde städas fler gånger och även någon gång tagit golvet.

Bekräftad gäst: 2019-08-01


7 av 10

Yvonne,
Göteborg

+
-
Städningen dålig. Vet inte om de torade golven någon gång

Bekräftad gäst: 2019-08-01


5 av 10

Nicklas,
Göteborg

+
Rent och snyggt
-
Större duschar bättre stolar på altanen annars allt ok

Bekräftad gäst: 2019-08-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

171 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
60
Bra
 
39
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-05-07

Inlägg av johanbG2250GN Lysekil, Sverige

Underbara Amoopi

Fantastiskt hotell med fantastisk personal. Hotellet har en magisk utsikt över havet och närheten till stränderna är bara några minuter bort. Hotellet ligger i en liten bymen det blir gemytligt och man blir bekant med folket där. Vårt paradis på jorden!

 
2017-06-29

Inlägg av 520carinat Stockholm, Sverige

Nöjda och vill återvända igen ☺

Trevligt hotell. Vänlig och hjälpsam personal. Trevliga restauranger i när området. Lugnt område. Ingen störande trafik. Bra pool område. Finns böcker att låna vid receptionen. Wi-Fi är som på de flesta ställen. Vi fick exakt det som vi eftersökt. Lugn och ro.

 
2017-03-04

Inlägg av PerArneT_13 Stockholm, Sverige

UNDERBART HOTELL!! Amoopi Bay Hotel

Rekommenderas! Mycket bra boende till bra pris och framförallt, väldigt trevlig personal :) Vi tillbringade 2 veckor i Juni 2016 och vi har planerat in 2 veckor nu i år. Hotellet har det mesta man behöver, pool & snackbar med Spiros i, som erbjuder enklare rätter och glada drinkar och en lite butik med det vanligaste småsakerna man behöver. Bl.a.

 
2015-09-04

Inlägg av Åsa N Stockholm, Sverige

Lugnt, vackert och enkelt

Det här hotellet ligger vackert på en höjd med en fantastisk utsikt över havet. Mysigt hotellområde med massor av blommor och charmiga balkonger. Fint poolområde som var förvånansvärt tomt hela tiden. Trevlig och hjälpsam personal. Enkla rum med mycket bra sängar för att vara Grekland. AC och kyl på rummet! Frukosten var ok... mycket enkel och samma saker varje dag, men stort plus för mysig frukostveranda med morgonsol och utsikt. Byn Amoopi är rätt tråkig, inget riktigt centrum och dåligt utbud med affärer (typ inga) och restauranger, men lokalbussen till Karpathos stad går precis utanför hotellet!

 
2014-10-03

Inlägg av Jungfrun52 Vasa, Finland

Hotellet Amoopi May

Första intrycket... Oj vad högt uppe... och så fick vi ett rum som var ännu högre upp, en massa trappor att gå i och utsikt mot bergen. Ville byta rum och vi fick ett bättre rum med mindre trappor att gå i och delvis havsutsikt! Frukosten helt ok,där man fick sitta ute med härlig utsikt ut över havet och soluppgången Trevlig personal. Fint poolområde med poolbar och där också trevlig personal!