1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Aegean Village

Enrumslägenhet

Fräscha enrumslägenheter med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa/fåtölj. Vissa lägenheter är inredda i traditionell stil med karpatiska sängar. En karpatisk säng är en upphöjd säng/sovalkov som nås via trappor. Alla enrumslägenheter har minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare, tv, telefon och hårtork. Kaffebryggare och brödrost. Gratis deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong, stor balkong eller markterrass med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Vissa lägenheter har ingång via uteplatsen. Vissa lägenheter är under marknivå. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenheter med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa/fåtölj. Vissa lägenheter är inredda i traditionell stil med karpatiska sängar. En karpatisk säng är en upphöjd säng/sovalkov som nås via trappor. Alla enrumslägenheter har minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare, tv, telefon och hårtork. Kaffebryggare och brödrost. Gratis deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Vissa lägenheter har ingång via uteplatsen. Vissa lägenheter är under marknivå. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Modernt inredda superiorrum med tv och telefon. Litet kylskåp och vattenkokare. Gratis deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Vissa rum är under marknivå och vissa är inredda i traditionell stil med karpatiska sängar. En karpatisk säng är en upphöjd säng/sovalkov som nås via trappor. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet

Fräscha tvårumslägenheter med separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Vissa lägenheter är inredda i traditionell stil med karpatiska sängar. En karpatisk säng är en upphöjd säng/sovalkov som nås via trappor. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare, tv, telefon och hårtork. Kaffebryggare och brödrost. Gratis deponering och luftkonditionering. Dusch och wc. Balkong, terrass eller markterrass, de flesta med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En del lägenheter har ingång via uteplatsen. Vissa lägenheter är under marknivå. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30/45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn/3-5 personer/3-6 personer.