1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Charlotta ,
Karlskoga

+
Läget, känslan, stämningen, personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-11


9 av 10

Ola,
Nacka

+
Läget, trevlig personal och mycket fin trädgård och poolområde. Ett väldigt mysigt och trevligt hotell med fantastisk utsikt.
-
Bättre sängar (vi hade Karpathiska) och dags för renovering av badrum och köket.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


6 av 10

Christine ,
Värmdö

+
Personalen och läget till fina stränder.
-
Hotellet behöver renoveras! Mögel i badrummet. Kylskåpet bör bytas ut, inget kick till frysfacket. Kaffebryggaren trasig, fick en ny, men det ska fixas innan man kommer dit! Dålig mat enda fången jag åt middag där. Torrt och tråkigt. Åt aldrig där igen.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


9 av 10

Camilla,
Borås

+
Trevlig servic, bra städ det ligger väldigt vackert!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-04


10 av 10

NN,
göteborg

+
Allt är jättebra.
-
Lunchserveringen kunde haft lite bättre service.

Bekräftad gäst: 2019-06-27


10 av 10

Magnus ,
Göteborg

+
Kanonläge, trevlig personal, rent, lugnt.
-
Vi hade familjerum. Dubbelsängen var bra däremot så bestod de övriga sängarna av bäddsoffa och bäddfåtölj. Dessa var obekväma rent ut sagt. Vi löste detta genom att turas om att sova i de olika sängarna. Byt dessa mot riktiga sängar så får ni toppbetyg av mig.

Bekräftad gäst: 2019-06-27


10 av 10

,

+
Lugnet
-
Våra reskamrater hade stora problem med AC på rummet, detta togs inte riktigt på allvar av hotellet. Mycket dåligt, trots flera tillsägelser både till hotell och Apollo på plats! De bodde i rum 103

Bekräftad gäst: 2019-06-27


10 av 10

Jessica,
Göteborg

+
Lugnet, den fantastiska utsikten, närheten till så vackra stenstränder och snorkling och personal som tog sig tid för det där lilla extra! Brukar inte vilja åka tillbaka till hotell som jag varit på men hit ska jag igen!
-
Tycker att städ på rum kunde ha varit lite bättre. Vi fick be att de skulle soppa av vårt golv då det var jättesmutsigt efter typ tredje dagen.

Bekräftad gäst: 2019-06-27


10 av 10

Pia ,
Kungsängen

+
Läget med den vackra utsikten. Hotellets trädgård, planteringar, fruktträden. Allt var rent och snyggt. Inget skräp någonstans. Supertrevlig och proffsig personal.
-
Hotellet var mycket, mycket bättre än i er beskrivning! Se över er beskrivning!

Bekräftad gäst: 2019-06-27


6 av 10

,

+
Läget och utsikten.
-
Städningen var undermålig. Likaså maten på hotellets restaurang. Dåliga sängar. Inte ett 4-stjärnigt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-06-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

277 omdömen
Utmärkt
 
190
Väldigt bra
 
64
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-06-28

Inlägg av Ewa1964 Stockholm, Sverige

Härligt ställe att bo på

Just hemkommen från vistelse på detta hotell. Ca 30 min från flygplatsen och precis vid havet. Utmärkt service, bra städning, härlig omgivning med frukt och blommor samt en liten sköldpadda. Poolområdet mkt fint och det finns stolar till alla. Härlig utsikt över havet. Sängarna dock hårda i rummen så detta kan förbättras.

 
2018-09-29

Inlägg av 36Lena Habo, Sverige

Höstresa till solen

Reste med Apollo till detta deras utvalda hotell. Rent, snyggt och bra service. Rummen är rejält tilltagna och efter vad jag kan se har alla havsutsikt. Poolen är inte uppvärmd vilket är synd för oss höst och vår resenärer. Många trappor i området gör det lite jobbigt m resväskor o barnvagnar samt för äldre personer. Stora nivåskillnader ner till havet. Det finns både stenstränder o sandstrand. Saknar dock affärer i Amopi. Lugnet själv med många lite äldre resenärer. Karpathos är en väldigt liten ö och utbudet på affärer är därefter även inne i stan. Går att åka buss till stan. Sista bussen hem går kl 18 så det blir oftast taxi tillbaks.

 
2018-06-17

Inlägg av annlH6105HA Stockholm, Sverige

Miss

Har varit otaliga gånger i Grekland men nu äntligen hittat min lilla pärla genuint grekiskt. Här kan du bara vara.. lugnt och skönt njuta av den fantastiska utsikten bada och snorkla i det kristallklara vattnet. Många små vikar att välja på stenstränder närmast hotellet badskor är ett måste! Men går du ca 600 m åt väster så är där en fantastiskt långgrund sandstrand som är mycket barnvänlig. Men skulle inte rekommendera hotellet till barnfamiljer stora nivåskillnader många trappor, farliga stup mm Finns några få restauranger i närheten av hotellet som håller hög klass, men det är lätt att ta en taxi in till Karpathos stad tar ca 10 min och kostar 130€ Vi bodde i rum 602 och var super nöjda markterass med underbar havsutsikt och Karpathos säng... mysigt men lite bökigt att klättra upp och ner för den lilla trappan :) Ställ gärna ut en skål med vatten till katterna mat är lättare för dem att hitta en rent vatten! Får inte glömma att säga att hotellpersonalen var mycket trevliga och tillmötesgående. Ja vi är så nöjda så vi har bokat en vecka till redan i Augusti :D

 
2018-06-04

Inlägg av carinam943 Göteborg, Sverige

Lungt, rent och familjärt hotell

Hotellet har en fantastisk utsikt över ett klarblått hav och det är bara några trappsteg ner för att simma och snorkla. Allt var rent och fräscht. Rena handdukar varje dag även om man inte lagt dem på golvet för byte. Sängarna var ganska hårda. Utanför varje lägenhet fanns en fin veranda där man kan äta sina måltider om man vill. Miniköket är utrustat med det grundläggande för 3 personer. Det enda vi saknade var ett durkslag. På hotellområdet växer fruktträd och vi uppskattade att bli bjudna på färska fikon när vi låg på de sköna solsängarna vid poolen. Pool/bar/frukost-killen var mycket trevlig på ett grekiskt sätt, alltså inget påklistrat. Han lekte och skojade med barnen när badbollarna blåste iväg med vinden och servade oss andra som om vi vore familj. Tjejerna vid frukosten hade också ett väldigt trevligt bemötande och vi kände oss så uppassade av dem. Maten var väldigt god och vi tipsade att de borde profilera sig mer som restaurang i Amoopi. Vi upptäckte det genom andra gästers erfarenhet. Vi kommer gärna tillbaka till denna härliga plats någon gång i framtiden.

 
2018-06-03

Inlägg av 355christerm

Fantastiskt läge

Lugnt o fridfullt läge med fantastiskt utsikt över det klarblå havet. Enkla o bra rum med bra sängar o kuddar. Vi hade bokat ett rum med Balkong med utsikt över havet. Frukosten hade flera val att välja mellan men jag hade önskat att det fanns färsk frukt . Minimarket finns på hotellet . Bra personal.