1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Malin,
Hovås

+
Tystnaden, närhet till pool, strand etc
-
Jag blev kallad till receptionen och fick en tillsägelse att inte mata katterna för att de är sjuka, har infektioner, och är inte vaccinerade (dessutom magra!) etc Vi träffade många som tog mat till katterna, hjälpte nyblivna kattmammor etc Detta måste kunna ordnas på annat sätt! Vi turister lämnar gärna pengar till hotellet så de kan ta hand om katterna på ett empatiskt sätt.vi ska väl ha respekt för allt levande?? Jag åkte hem men en klump i magen. En av faktorerna till varför vi reste tillbaka i år var en katt vi träffade förra året! Låg i våra knän på kvällarna Hotellet skulle kunna mata dessa kartar , ge dem färskt vatten etc utanför hotellet, med vår hjälp.

Bekräftad gäst: 2019-06-06


9 av 10

Mikaela,
Sandared

+
Den fantastiska havsutsikten som finns överallt, fin trädgård, fina omgivningar och trevlig personal.
-
Denna gång var våra sängar bra men vet att i en del rum finns väldigt hårda sängar, så en förbättring på det området.

Bekräftad gäst: 2019-06-06


9 av 10

Victoria,
Vårgårda

+
Läget, utsikten, lugnet
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-06-06


10 av 10

Therese,
Halmstad

+
Familjär stämning, ingen hetsjakt på solsängar, mysigt
-
Lite bättre utbud i minimarketen.

Bekräftad gäst: 2019-06-06


8 av 10

Bo,

+
Fantastisk personal vid frukost och middag. Alltid trevliga. Aldrig stressade.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-06


8 av 10

Ove,
Laholm

+
Mkt personlig service
-
Nämn i högre grad att det finns en fin sandstrand på promenadavstånd.

Bekräftad gäst: 2019-06-06


9 av 10

Peter,
Borås

+
Lugnt och fint läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-30


9 av 10

Ingvar,
Stockholm

+
Trevlig personal , bra läge , bra rum , fin utsikt
-
Kanske bör nämnas på er hemsida att handdukar till poolen får lånas av hotellet tror att många tar med sig egna handdukar helt i onödan

Bekräftad gäst: 2019-05-30


9 av 10

Karin,
Göteborg

+
Läget
-
Lite roligare lunchmeny

Bekräftad gäst: 2019-05-30


8 av 10

Tommy,
Västerås

+
Utsikten från rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-05-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

265 omdömen
Utmärkt
 
182
Väldigt bra
 
60
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-09-29

Inlägg av 36Lena Habo, Sverige

Höstresa till solen

Reste med Apollo till detta deras utvalda hotell. Rent, snyggt och bra service. Rummen är rejält tilltagna och efter vad jag kan se har alla havsutsikt. Poolen är inte uppvärmd vilket är synd för oss höst och vår resenärer. Många trappor i området gör det lite jobbigt m resväskor o barnvagnar samt för äldre personer. Stora nivåskillnader ner till havet. Det finns både stenstränder o sandstrand. Saknar dock affärer i Amopi. Lugnet själv med många lite äldre resenärer. Karpathos är en väldigt liten ö och utbudet på affärer är därefter även inne i stan. Går att åka buss till stan. Sista bussen hem går kl 18 så det blir oftast taxi tillbaks.

 
2018-06-17

Inlägg av annlH6105HA Stockholm, Sverige

Miss

Har varit otaliga gånger i Grekland men nu äntligen hittat min lilla pärla genuint grekiskt. Här kan du bara vara.. lugnt och skönt njuta av den fantastiska utsikten bada och snorkla i det kristallklara vattnet. Många små vikar att välja på stenstränder närmast hotellet badskor är ett måste! Men går du ca 600 m åt väster så är där en fantastiskt långgrund sandstrand som är mycket barnvänlig. Men skulle inte rekommendera hotellet till barnfamiljer stora nivåskillnader många trappor, farliga stup mm Finns några få restauranger i närheten av hotellet som håller hög klass, men det är lätt att ta en taxi in till Karpathos stad tar ca 10 min och kostar 130€ Vi bodde i rum 602 och var super nöjda markterass med underbar havsutsikt och Karpathos säng... mysigt men lite bökigt att klättra upp och ner för den lilla trappan :) Ställ gärna ut en skål med vatten till katterna mat är lättare för dem att hitta en rent vatten! Får inte glömma att säga att hotellpersonalen var mycket trevliga och tillmötesgående. Ja vi är så nöjda så vi har bokat en vecka till redan i Augusti :D

 
2018-06-04

Inlägg av carinam943 Göteborg, Sverige

Lungt, rent och familjärt hotell

Hotellet har en fantastisk utsikt över ett klarblått hav och det är bara några trappsteg ner för att simma och snorkla. Allt var rent och fräscht. Rena handdukar varje dag även om man inte lagt dem på golvet för byte. Sängarna var ganska hårda. Utanför varje lägenhet fanns en fin veranda där man kan äta sina måltider om man vill. Miniköket är utrustat med det grundläggande för 3 personer. Det enda vi saknade var ett durkslag. På hotellområdet växer fruktträd och vi uppskattade att bli bjudna på färska fikon när vi låg på de sköna solsängarna vid poolen. Pool/bar/frukost-killen var mycket trevlig på ett grekiskt sätt, alltså inget påklistrat. Han lekte och skojade med barnen när badbollarna blåste iväg med vinden och servade oss andra som om vi vore familj. Tjejerna vid frukosten hade också ett väldigt trevligt bemötande och vi kände oss så uppassade av dem. Maten var väldigt god och vi tipsade att de borde profilera sig mer som restaurang i Amoopi. Vi upptäckte det genom andra gästers erfarenhet. Vi kommer gärna tillbaka till denna härliga plats någon gång i framtiden.

 
2018-06-03

Inlägg av 355christerm

Fantastiskt läge

Lugnt o fridfullt läge med fantastiskt utsikt över det klarblå havet. Enkla o bra rum med bra sängar o kuddar. Vi hade bokat ett rum med Balkong med utsikt över havet. Frukosten hade flera val att välja mellan men jag hade önskat att det fanns färsk frukt . Minimarket finns på hotellet . Bra personal.

 
2018-06-01

Inlägg av Jojjoo

Kanon nöjd!

Otroligt trivsamt hotell, bra väldigt trevlig personal,duktiga på engelska, god mat, fantastiskt läge. Lika fint i verkligheten som på bild. Havet är fantastiskt, så blått, så vackert! ... men köp ett par badskor. Kanon nöjd!!!!!!!