Kundomdömen om Aegean Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 439 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Familjärt och alltid med vänligt bemötande
-
Bildbeskrivningarna på er site motsvarande inte vad som erhölls avseende rum 304, missvisande.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

karin,
uppsala

+
personalen
-
inte bara grillad mat utan mer varierat utbud

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Lena,
Lindome

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Ulla,
Stenungsund

+
Allt!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


7 av 10

Matilda,
Göteborg

+
Frukosten var toppen!
-
Vårt rum var en tredje del av vad våra vänners rum var. Vi beställde resan samtidigt, betalade samma pris men fick ett väldigt litet rum med fruktansvärt dåliga extrasängar! Det gick inte att sova i dem alls! Vårt badrum var täckt av svartmögel precis överallt! Det kändes inte bra! Det kändes överlag inte bra att vi har behövt betala lika mycket för vår resan som min syster och hennes familj gjorde då deras rum var betydligt bättre än vårat! Vi köpte som sagt resan samtidigt och betalade lika mycket! Det drog ner helheten av resan en del. Vi älskar Karpathos men kommer aldrig bo på detta hotell igen. Man kände sig lite lurad!

Bekräftad gäst: 2019-09-12


4 av 10

Elin,
Lidköping

+
Poolen, utsikten
-
Mer serviceinriktad personal, bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-09-12


9 av 10

Mikael,
Karlstad

+
Mycket fint rum med bekväm continentalsäng. Underbar milsvidd havsutsikt både från vår balkong och hotellanläggningen generellt. God frukost med bra service från mycket trevlig personal.
-
Poolen är trevlig men behöver rengöras dagligen. Smuts på poolbotten och dålig lukt från poolvattnet.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Börje,
Torshälla

+
Sköna sängar, dock lite knarriga. AC på rummet ingår.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Liisa,
Tjörn

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-12


6 av 10

,

+
-
Personalen måste gå på charm kurs Personalen är mycket stela inget får gå utanför

Bekräftad gäst: 2019-09-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

306 omdömen
Utmärkt
 
209
Väldigt bra
 
73
Bra
 
15
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-09-20

Inlägg av Bo B Linköping, Sverige

Härligt hotell med underbar personal

Medelstort hotell i Amoopi med egen pool. Gott om solsängar runt poolen, välförsedd poolbar. Receptionen är ständigt bemannad och ligger centralt i hotellet. Vi hade rum med balkong och havsutsikt. Skön säng för två. Bra toalettutrymme med dusch. Noggrann städning. TVn på rummet fick vara avslagen. Från balkongen kunde såväl solens som månens uppgång ur havet ses. Fantastiskt. Vi åt lunch på hotellets restaurant varje dag under vistelsen en vecka.Alla lunchrätter vi prövade var gott tillagade. En speciell favorit var Tortilla Wrap med lax. Vi åt också middag där en kväll. Det är ett härligt ställe med fin utsikt över havet där vi kunde se fullmånen stiga upp. Vi åt dagens specialitet, en panerad kycklingfillet med ostsås, kunde ha varit något saftigare. Till det en flaska gott grekiskt vitt vin. Till efterrätt en chokladsufflé och glass. Allt mycket smakfullt serverat. Härlig personal.

 
2019-08-02

Inlägg av Harfager999 Borås, Sverige

Supernöjda

Ett perfekt boende med härlig utsikt över havet och en fin pool. Rummet var jättefint med en skön säng. Personalen var otroligt vänliga och personliga, speciellt de som arbetade med frukosten, George, Christina samt Nicco:) Utbudet vid frukosten var bra med bordsservering, fantastiska omeletter samt Scramble eggs. Även personalen i receptionen var mycket trevliga, men speciellt Yannis:) En mysig stenstrand bara 100 meter nedanför hotellet, med servering av drycker o mat med personal från ett annat hotell.

 
2019-06-28

Inlägg av Ewa1964 Stockholm, Sverige

Härligt ställe att bo på

Just hemkommen från vistelse på detta hotell. Ca 30 min från flygplatsen och precis vid havet. Utmärkt service, bra städning, härlig omgivning med frukt och blommor samt en liten sköldpadda. Poolområdet mkt fint och det finns stolar till alla. Härlig utsikt över havet. Sängarna dock hårda i rummen så detta kan förbättras.

 
2018-09-29

Inlägg av 36Lena Habo, Sverige

Höstresa till solen

Reste med Apollo till detta deras utvalda hotell. Rent, snyggt och bra service. Rummen är rejält tilltagna och efter vad jag kan se har alla havsutsikt. Poolen är inte uppvärmd vilket är synd för oss höst och vår resenärer. Många trappor i området gör det lite jobbigt m resväskor o barnvagnar samt för äldre personer. Stora nivåskillnader ner till havet. Det finns både stenstränder o sandstrand. Saknar dock affärer i Amopi. Lugnet själv med många lite äldre resenärer. Karpathos är en väldigt liten ö och utbudet på affärer är därefter även inne i stan. Går att åka buss till stan. Sista bussen hem går kl 18 så det blir oftast taxi tillbaks.

 
2018-06-17

Inlägg av annlH6105HA Stockholm, Sverige

Miss

Har varit otaliga gånger i Grekland men nu äntligen hittat min lilla pärla genuint grekiskt. Här kan du bara vara.. lugnt och skönt njuta av den fantastiska utsikten bada och snorkla i det kristallklara vattnet. Många små vikar att välja på stenstränder närmast hotellet badskor är ett måste! Men går du ca 600 m åt väster så är där en fantastiskt långgrund sandstrand som är mycket barnvänlig. Men skulle inte rekommendera hotellet till barnfamiljer stora nivåskillnader många trappor, farliga stup mm Finns några få restauranger i närheten av hotellet som håller hög klass, men det är lätt att ta en taxi in till Karpathos stad tar ca 10 min och kostar 130€ Vi bodde i rum 602 och var super nöjda markterass med underbar havsutsikt och Karpathos säng... mysigt men lite bökigt att klättra upp och ner för den lilla trappan :) Ställ gärna ut en skål med vatten till katterna mat är lättare för dem att hitta en rent vatten! Får inte glömma att säga att hotellpersonalen var mycket trevliga och tillmötesgående. Ja vi är så nöjda så vi har bokat en vecka till redan i Augusti :D