1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Per,
Lyckeby

+
Läget o lugnet
-
Wi Fi på hela hotellet Skulle också uppskatta att det är frukostbuffe

Bekräftad gäst: 2018-10-11


9 av 10

,

+
Rummen samt utsikten, personalen.
-
Fler solstolar vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


8 av 10

Anonym,
Varberg

+
Läget
-
Torkställning på altan. Skönare sängar.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


8 av 10

Lennart,
Motala

+
Läget med flera strandmöjligheter
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Majmi ,
Björnlunda

+
Har bott där 14 ggr Detta är bevis nog att det är ett jätte fint hotell med bra service ❤️
-
Nästa år önskar vi bo högt upp , dessa trappor orkar vi inte med längre i våran ålder

Bekräftad gäst: 2018-10-04


8 av 10

Lars,
GBG

+
Bra personal o service.
-
Bättre WIFI i Rummen, Fler Internationella TV-Kanaler.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


9 av 10

Veronica,
Kungsbacka

+
Läget, utsikten, lugnt och skönt, god mat på hotellet.
-
Det luktade lite avlopp när man startade duschen. När det regnade en gång så kom det in vatten under balkongdörren som spred ut sig närmsta metern från dörren.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Monica,
Gävle

+
Bra planerat, vackert. Läget!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

Owe,
Ydre

+
Läget, Amoopi och pool.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


9 av 10

Ingrid,
Värmdö

+
Trevligt byggt. Även om det är rätt stort känns det som en mindre by. Nära till fin liten strand.
-
Gära mer av buffe´ vid frukosten, i alla fall vad gäller dryck.

Bekräftad gäst: 2018-09-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

264 omdömen
Utmärkt
 
182
Väldigt bra
 
59
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-09-29

Inlägg av 36Lena Habo, Sverige

Höstresa till solen

Reste med Apollo till detta deras utvalda hotell. Rent, snyggt och bra service. Rummen är rejält tilltagna och efter vad jag kan se har alla havsutsikt. Poolen är inte uppvärmd vilket är synd för oss höst och vår resenärer. Många trappor i området gör det lite jobbigt m resväskor o barnvagnar samt för äldre personer. Stora nivåskillnader ner till havet. Det finns både stenstränder o sandstrand. Saknar dock affärer i Amopi. Lugnet själv med många lite äldre resenärer. Karpathos är en väldigt liten ö och utbudet på affärer är därefter även inne i stan. Går att åka buss till stan. Sista bussen hem går kl 18 så det blir oftast taxi tillbaks.

 
2018-06-17

Inlägg av annlH6105HA Stockholm, Sverige

Miss

Har varit otaliga gånger i Grekland men nu äntligen hittat min lilla pärla genuint grekiskt. Här kan du bara vara.. lugnt och skönt njuta av den fantastiska utsikten bada och snorkla i det kristallklara vattnet. Många små vikar att välja på stenstränder närmast hotellet badskor är ett måste! Men går du ca 600 m åt väster så är där en fantastiskt långgrund sandstrand som är mycket barnvänlig. Men skulle inte rekommendera hotellet till barnfamiljer stora nivåskillnader många trappor, farliga stup mm Finns några få restauranger i närheten av hotellet som håller hög klass, men det är lätt att ta en taxi in till Karpathos stad tar ca 10 min och kostar 130€ Vi bodde i rum 602 och var super nöjda markterass med underbar havsutsikt och Karpathos säng... mysigt men lite bökigt att klättra upp och ner för den lilla trappan :) Ställ gärna ut en skål med vatten till katterna mat är lättare för dem att hitta en rent vatten! Får inte glömma att säga att hotellpersonalen var mycket trevliga och tillmötesgående. Ja vi är så nöjda så vi har bokat en vecka till redan i Augusti :D

 
2018-06-04

Inlägg av carinam943 Göteborg, Sverige

Lungt, rent och familjärt hotell

Hotellet har en fantastisk utsikt över ett klarblått hav och det är bara några trappsteg ner för att simma och snorkla. Allt var rent och fräscht. Rena handdukar varje dag även om man inte lagt dem på golvet för byte. Sängarna var ganska hårda. Utanför varje lägenhet fanns en fin veranda där man kan äta sina måltider om man vill. Miniköket är utrustat med det grundläggande för 3 personer. Det enda vi saknade var ett durkslag. På hotellområdet växer fruktträd och vi uppskattade att bli bjudna på färska fikon när vi låg på de sköna solsängarna vid poolen. Pool/bar/frukost-killen var mycket trevlig på ett grekiskt sätt, alltså inget påklistrat. Han lekte och skojade med barnen när badbollarna blåste iväg med vinden och servade oss andra som om vi vore familj. Tjejerna vid frukosten hade också ett väldigt trevligt bemötande och vi kände oss så uppassade av dem. Maten var väldigt god och vi tipsade att de borde profilera sig mer som restaurang i Amoopi. Vi upptäckte det genom andra gästers erfarenhet. Vi kommer gärna tillbaka till denna härliga plats någon gång i framtiden.

 
2018-06-03

Inlägg av 355christerm

Fantastiskt läge

Lugnt o fridfullt läge med fantastiskt utsikt över det klarblå havet. Enkla o bra rum med bra sängar o kuddar. Vi hade bokat ett rum med Balkong med utsikt över havet. Frukosten hade flera val att välja mellan men jag hade önskat att det fanns färsk frukt . Minimarket finns på hotellet . Bra personal.

 
2018-06-01

Inlägg av Jojjoo

Kanon nöjd!

Otroligt trivsamt hotell, bra väldigt trevlig personal,duktiga på engelska, god mat, fantastiskt läge. Lika fint i verkligheten som på bild. Havet är fantastiskt, så blått, så vackert! ... men köp ett par badskor. Kanon nöjd!!!!!!!